FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Start din karriere hos

Synoptik A/S

Hvem er vi

Kunne du tænke dig at blive en del af en dynamisk arbejdsplads, hvor faglig stolthed og kvalitet er i højsædet – så er et job i Synoptik måske noget for dig?

Detail

Large size

Hele landet


I 1930 grundlagde optiker Sophus Robert Delfer 'Sygekassernes Optik' som en direkte udfordring til sine kolleger i branchen, der nok solgte kvalitetsbriller – men til priser, som var forbeholdt de få. Kvalitet skulle gøres tilgængelig for alle.

Synoptik i Danmark er en del af EssilorLuxottica

Synoptik er delvist ejet af Synoptik-Fonden og den fransk-italienske virksomhed EssilorLuxottica, som er en verdensomspændende virksomhed i brille- og optikerbranchen, som producerer, designer og markedsfører briller, glas, kontaktlinser og solbriller samt optisk udstyr til branchen. EssilorLuxottica er repræsenteret i 40 lande og er med sine 180.000 medarbejdere blandt verdens største og førende eksperter i optikerbranchen.

Førende i Danmark

Synoptik blev etableret i 1931 og er med over 100 butikker og ca. 600 medarbejdere i Danmark førende inden for salg og service af briller, kontaktlinser og solbriller. Alle butikker indgår i kapitalkæden under Synoptik A/S. Hver butik administreres centralt under ledelse af en ansvarlig butikschef. Indkøb, marketing og aftaler styres centralt for at sikre en ensartet høj kvalitet, skarpe priser, effektivitet og samtidig give medarbejderne i butikkerne mest mulig tid til kunderne.

Salgselev i Danmarks førende optikerkæde
- måske det lige er dig?

Mød os

Vi stiller skarpt på uddannelse

Mød vores salgselever

Her fortæller nogle af vores salgselever, hvad det bedste er,
ved at være elev i Synoptik!

Det fedeste ved at være i Synoptik er, at der aldrig er to dage der er ens. Der er nye udfordringer hver dag og man udvikler sig hele tiden, både fagligt og personligt. Man bliver en del af et fællesskab hvor der bliver støttet op for ens udvikling og hvor vi vinder sammen. Sammenholdet i butikken gør at det er altid sjovt at være på arbejde. Synoptik er virkelig en virksomhed med hjertet på det rette sted, som ønsker det bedste for sine medarbejdere og kunder.

— Aqeela, salgselev

Det bedste ved at være salgselev i Synoptik er, at du indgår i et professionelt fagligt fællesskab hvor medarbejderne tager dig ind under deres vinger. Man bliver behandlet på lige fod med andre. Du får ikke kedelige arbejdsopgaver fordi du er elev, men får lov til at arbejde selvstændigt og afprøve kræfter i projekter du finder interessant. Derudover bliver der taget højde for, at fællesskabet fungerer. Hvis man vil have en elevplads hvor man bliver behandlet som en voksen professionel medarbejder, skal man helt klart overveje at starte som elev i Synoptik, da det er meget mere end et arbejde.

— Diana, salgselev

Elev i Synoptik

Hos Synoptik er vi stolte over vores erhverv, vores position i branchen og vores medarbejdere. Vi går altid ind til arbejdet med ønsket om at yde vores allerbedste, og det er uanset hvilken stilling man har i Synoptik. Vi vil yde vores allerbedste overfor hinanden, men i høj grad overfor kunderne. Og vores kvalitetsprodukter til super skarpe priser kombineret med specialiseret og topprofessionel vejledning, er med til at vi har mange tilfredse kunder. Det er vi stolte over.

Du bliver en del af butiksteamet

Som salgselev i Synoptik indgår du i butiksteamet og tager del i salgsrådgivernes daglige arbejde. En ideel platform til at opleve butiksfagets spændende udfordringer og fordele. I Synoptik vil du opleve en spændende og varieret arbejdsdag i en topprofessionel og konceptstyret virksomhed.

Din karrierevej

Vi har branchens bedste uddannelsesprogram, fordi vi tror på, at uddannelse skaber motivation og arbejdsglæde

Uddannelse skaber arbejdsglæde

Det skal være sjovt at gå på arbejde, og det er simpelthen sjovest at være dygtig. Uddannelse og kompetenceudvikling er derfor ikke kun en investering for at kunne levere Danmarks bedste service. Det er også en investering i glade og stolte medarbejdere med et højt fagligt niveau. Hos Synoptik har du mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt. Vi har branchens bedste uddannelsesprogram, fordi vi tror på, at uddannelse skaber motivation og arbejdsglæde.

Mulighed for job efterfølgende

Vi søger altid dygtige faglærte salgsrådgivere og de fleste af Synoptiks salgselever ender med at blive fastansat i den butik, de er udlært i.

Som salgsrådgiver hos Synoptik åbner nye uddannelsesmuligheder sig op, du kan bl.a. videreuddanne dig som brillestylist eller søge ind på vores talentprogram.

Bliv en af os

Bliv en del af holdet – bliv Synoptiker

Sådan bliver du salgselev

Inden du starter som salgselev skal du opfylde et af uddannelseskravene:

  • EUD, EUX, HHX eller HG(V) giver dig direkte adgang til en elevplads. Elevtiden er 2 år.
  • STX, HTX eller HF, giver efter 5 ugers EUS5, adgang til en elevplads. Elevtiden er op til 2 år.
  • Voksenelev (over 25 år) skal først igennem realkompetencevurdering og kan få reduceret deres elevtid. Elevtiden er op til 2 år

Frit valg

Du indgår aftale om din elevplads med en specifik Synoptik-butik, som du bliver tilknyttet under din uddannelse. Du vælger selv den skole du ønsker at gå på. Synoptik har erfaret, at de fleste af vores elever foretrækker en skole nær deres egen bopæl og det ønsker vi at imødekomme. Skolen skal selvfølgelig godkende din uddannelsesaftale og din optagelse hos dem.

Ledige stillinger

Salgselev til Synoptik

Synoptik søger dynamiske og resultatorienterede salgselever,
der har lyst til at uddanne sig i en succesfuld og veldrevet butikskæde.

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

Synoptik A/S
Lyskær 1
2730 Herlev
T: (+45) 36 73 77 55

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Aarhus, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®