FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Bliv kontorelev hos

Regionshuset Vejle

Hvem er vi

Regionshuset Vejle

Administration

Large size

Vejle


Region Syddanmark er den største arbejdsplads i Syddanmark med mere end 26.000 ansatte. Mere end 700 medarbejdere arbejder i regionshuset i Vejle, der er regionens hovedsæde.

Det er vigtigt for os, at medarbejderne er glade for at gå på arbejde, og at endnu flere har lyst til at arbejde sammen. Derfor har vi fokus på at skabe en god arbejdsplads gennem gode rammer og arbejdsforhold.

Hvorfor blive kontorelev i regionshuset?

Som kontorelev i regionshuset i Vejle får du en alsidig uddannelse som kontorassistent, hvor du selv har indflydelse på din hverdag og din uddannelse. I regionshuset får du lavet en uddannelsesplan for hele din uddannelse med et nøje planlagt uddannelsesforløb, som giver dig mulighed for både faglig og personlig udvikling. Elevpladsen giver dig et godt afsæt, uanset om du fortsætter hos os eller søger videre efter uddannelsen.

Mulighederne er dine

Elevtiden varer 2 år, og der skal gennemføres 3 skoleperioder. Du får en bred og alsidig uddannelse med praktik i tre forskellige afdelinger med spændende, selvstændige og varierende arbejdsopgaver. Vi tilbyder rammerne, men det er dig, der fylder dem ud. Du vil som elev hos os få mulighed for at komme på forskellige relevante kurser. Dette er med til at styrke dine kompetencer, som du kan bruge i fremtiden, og du bliver stærkere på netop det område, du arbejder med.

Mød os

Hør elevernes egne historier

Hos Region Syddanmark får du lov til at prøve kræfter med flere områder, og du får derved en bred vifte af erfaringer. Denne uddannelse indebærer en god blanding af praktik og praksis. Det giver en rigtig god forståelse for faget, at få teorien i hænderne. Der er plads til din faglige udvikling, da du får ansvar helt fra start.

— Sarah Mathiasen, 21 år, 1. års elev

Som elev kommer man rundt i 3 forskellige afdelinger på de to år man er ansat, det synes jeg er rigtig godt, fordi man på denne måde får prøvet kræfter med forskellige ting, samt så finder man nemmere ud af, hvor man kunne se sig selv fremadrettet.

— Sandra Kate Andresen, 35 år, 2. års elev

For mig er Region Syddanmark en god og stabil arbejdsplads. Der er plads til alle, og der bliver taget hånd om én fra start og igennem det hele. Jeg er blevet en del af et utrolig godt team og generelt bare en utrolig fed afdeling. Tilliden til én er kæmpe stor, og man føler sig altid tryg, når man er på arbejde.

— Louise Bossen Mathiesen, 24 år, 1. års elev

Din karrierevej

Vores elevuddannelse

Du får en elev- og en uddannelsesansvarlig

Som elev bliver du tilknyttet en elevansvarlig på praktikstedet, som kan vejlede dig i stort og småt, og som fungerer som din faglige sparringspartner. Derudover er der en uddannelsesansvarlig for samtlige elever, som vil være din kontaktperson under hele uddannelsesforløbet. Evalueringer afholdes løbende under din uddannelse. Det sikrer din medindflydelse på uddannelsen. Og det sikrer kvaliteten af din uddannelse gennem afklaring af, hvad der er dit ansvar, og hvad der er arbejdspladsens ansvar.

Du får et netværk af elever

Som elev i regionshuset vil du blive en del af elevgruppen, der består af fire førsteårselever og fire andetårselever. I vil typisk spise frokost sammen, hvor I kan snakke om, hvad der rører sig i hverdagen. Ligesom I har mulighed for at tale om andet end arbejde i et fortroligt miljø. Derudover vil der blive holdt både faglige og sociale arrangementer - specielt for eleverne - gennem uddannelsen.

Uddannelsens opbygning

Forudsætningen for en elevplads er, at du har taget et grundforløb til kontoruddannelsen.

Grundforløbet til kontoruddannelsen kan tages på forskellige måder enten på en lokal erhvervsskole eller på én af de gymnasiale uddannelsesinstitutioner. Nogle forløb skal suppleres med ekstra fag, for at forudsætningerne for at få en plads som kontorelev er opfyldt.

Du kan blive kontorelev med følgende grundforløb:

  • EUX, HG eller HG-voksen med de rette niveauer
  • HG-S
  • HHX, STX, HTX eller HF suppleret med et EUD-studenter grundforløb.

Hvis du er over 25 år, skal du have foretaget en realkompetencevurdering, som kan indhentes på din lokale erhvervsskole.

Bliv en af os

Vi har brug for dig

Hvem er du?

Er du en af vores nye kontorelever, har du ikke bare en god eksamen, hvor du har bestået bestemte grundfagsniveauer, men også lyst til et administrativt arbejde. Du er nysgerrig efter nye opgaver, men du er også med på, at rutiner er en del af arbejdsdagen.

Du får en travl hverdag i en stor offentlig virksomhed, hvor du i samråd med din elevansvarlige planlægger dine opgaver og udfører administrativ sagsbehandling. Du vil daglig have kontakt med dine kollegaer, hvor borgerkontakt er begrænset. Du vil desuden få kendskab til mange rutiner, systemer og andre opgaver.

Vi har brug for dine kompetencer

For at kunne levere en service i absolut topklasse har vi brug for medarbejdere med mange forskellige uddannelser og kompetencer. Det er afgørende for regionen at være en attraktiv arbejdsplads, så vi kan tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere, der kan yde en god service til borgerne og dine andre kolleger.

Udover at du efter endt uddannelse har mulighed for både at søge arbejde i den offentlige som private sektor, har du også mulighed for at læse videre. Din uddannelse kan være et springbræt til at læse videre til fx kommunom eller administrationsbachelor efter din elevtid.

Ledige stillinger

Bliv kontorelev hos Regionshuset Vejle

Vi har afsluttet rekrutteringen for i år og søger snart igen til 2025. 
Indtil da kan du læse mere om at være elev hos os her:

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

Region Syddanmark
Damhaven 12
7100 Vejle
T: (+45) 76 63 17 32

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®