FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Ansøg nu

Kontorelev til Global Marketing

Søger du en elevplads med varierende opgaver, et godt socialt arbejdsmiljø og spændende karrieremuligheder?

Har du et positivt mindset og et udpræget servicegen? Befinder du dig godt i at være administrativt midtpunkt og ansigtet udadtil? Så er du måske den kontorelev vi søger til Global Marketing og Partner Markets, som sammen med os kan være med til at gøre en forskel for mennesker med allergi!

Stillingen og uddannelsesforløbet

Global Marketing og Partner Markets er en international afdeling, med medarbejdere i hele verden. Du vil primært sidde sammen afdelingens Personal Assistant (PA) og arbejde på opgaver på tværs af hele organisationen. Dit arbejde vil bidrage til at effektivisere mange kollegers arbejde, så de kan udfylde deres rolle bedst muligt og til fordel for mange tusinde mennesker med allergi.

Du vil blive introduceret for afvekslende administrative opgaver. Vi er klar til at tage godt imod dig og klæde dig på med nye kompetencer. I løbet af din elevtid, kommer du til at arbejde med:

 • Håndtering af månedlig Standard Operating Procedure (SOP) træning
 • Implementering af nyt kvalitetssystem og håndtering af kvalitetsdokumenter
 • Oprettelse og vedligeholdelse af intraweb ALLY
 • Håndtering af kontrakter med eksterne samarbejdspartnere
 • Optimering af arbejdsprocesser i Global Marketing
 • On-boarding og off-boarding af medarbejdere
 • Kontering af regninger samt udarbejdelse af rejseafregninger
 • Klargøring af materialer til konferencer
 • Planlægning og administration af interne og eksterne events

Elevuddannelsen varer 2 år. Du veksler mellem at være i arbejde hos os, og være på skoleophold. Under hele uddannelsesforløbet vil du have en personlig og tilrettelagt uddannelsesplan, som sikrer at vi sammen når dine mål for uddannelsen. Du afslutter din elevtid med at skrive fagprøve omhandlende en virksomhedsrelateret problemstilling, som du gennem din tid hos os har lært at behandle.

Din profil

Du trives bare med at tage ansvar, og du tager selv initiativ til at søge nye opgaver. Du er omstillingsparat og glædes ved en arbejdsdag med afvekslende arbejdsopgaver. Du skal have gennemført EUX eller HHX eller have STX, HF eller HTX suppleret med et EUS grundforløb.

Vi forestiller os, at du:

 • Har erhvervserfaring fra tidligere fritidsjob
 • Du behersker dansk og engelsk både i skrift og tale
 • Har gode IT-kundskaber og er vant til at bruge computer dagligt

Vi tilbyder

Hos ALK har vi et behageligt arbejdsmiljø med gode og udfordrende arbejdsopgaver og et godt teamsamarbejde, med plads til alle. Vi kan tilbyde en særdeles god kantineordning, en personaleforening med mange muligheder, sundhedsordning og god pensionsordning.

Elevstillingen er 37 timer ugentlig, og din arbejdsplads vil være på vores hovedkontor i den naturskønne DTU Science Park i Hørsholm.

Kontakt

Du kan læse mere om vores virksomhed på www.alk.dk. Du er velkommen til at kontakte PA, Camilla Bilde på telefon +45 50 89 95 79, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ansøgning

Er dette elevjobbet for dig, opfordrer vi til at ansøge hurtigst muligt og senest den 1. oktober 2023. Vi holder samtaler løbende, så vent ikke med at ansøge. Vi glæder os til at læse din motiverede ansøgning vedhæftet dit eksamensbevis og CV via "Ansøg nu" knappen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

ALK-Abelló Nordic A/S
Bøge Allé 6-8
2970 Hørsholm

Datoer

Ansøgningsfrist: 1. oktober 2023
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

PA, Camilla Bilde
(+45) 50 89 95 79Find vej

.

ALK-Abelló A/S

ALK helps people living with allergy. By providing solutions that make life with allergy surprisingly simple we make a difference for many people. We build upon a strong heritage as a pioneer in allergy immunotherapy and we will continue to innovate, develop and market new products and solutions for people with allergy. ALK is a global company with production sites in Denmark, France, Spain and the United States. We were founded in Copenhagen in 1923 and today we employ around 2,300 people around the globe. Our headquarter is based in Hørsholm north of Copenhagen. We know that our employees are our most valuable asset and we believe they do their very best every day in the pursuit of new and better allergy treatments and solutions for people with allergy around the world. If you like to have influence and make a difference ALK is the right place so come join us on our exciting journey.

() På lager
  Gem til senere

Allround elev 

MX DOOR søger allround elev

MX DOOR tilbyder dig en spændene uddannelse, hvor du får kendskab til arbejdet med salg, administration, markedsføring, lager, logistik og indkøb. Kan du heller ikke vælge? Så er dette den rette elevplads for dig. 

Revisorelever

Bliv Revisorelev hos Aros Revision

Hos Aros statsautoriserede revisorer I/S søger vi revisorelever til vores kontorer i Aarhus og København. Hvis du drømmer om at blive revisor, og har færdiggjort din HHX, så er det måske dig, vi leder efter!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®