FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Ansøg nu

Start din karriere som løntrainee hos BDO København med opstart hurtigst muligt!

Kalenderen siger september 2023, og du er mere end klar til at kickstarte din karriere hos et af landets førende revisionshuse.

På vejen hen til BDO på Havneholmen prøver du at finde ud af, hvad du glæder dig mest til – at udvikle dig inden for lønadministration og lønbehandling med et stort fagligt netværk i ryggen, at yde rådgivning overfor dine kunder eller at være en del af et kontor, hvor udvikling og et godt socialt miljø går hånd i hånd? Mulighederne er mange hos BDO København.

OM LØNTRAINEEFORLØBET

Hos BDO klæder vi dig godt på og skaber rammerne, så du kan udfolde dit talent og dine personlige ambitioner. Vi tilbyder dig en uddannelse i en organisation præget af vilje, indlevelse og ambitioner om at være de bedste til det, vi gør. Derfor investerer vi også over en halv million i dit uddannelses- og udviklingsforløb.

Du bliver en del af Payroll, som servicerer mange forskellige kunder, og varetager mange forskellige slags lønopgaver for vores kunder. Som trainee vil du opleve en arbejdsdag, hvor der er mulighed for at tænke kreativt i løsningsforslag til kunderne og dermed give dem den helt rigtige specialistrådgivning inden for lønadministration.

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

Din dagligdag vil bestå af varierende kundeopgaver. Du får fra dag ét en praktisk hands-on erfaring og en stor kontaktflade til forskelligartede kunde- og virksomhedstyper. Det vil give dig en stor indsigt i og forståelse for det danske erhvervsliv. Du får en betydningsfuld rolle i at sikre lønbehandling og lønadministration, håndtere refusionsanmodninger, afstemning af løn og indberette til eIndkomst til vores kunder. Derudover har du et naturlig gå-på-mod til at tænke løsningsforslag til kunderne og give rådgivning inden for løn.

Du vil opleve, at dine arbejdsopgaver udvikler sig løbende i takt med, at dine erfaringer og kompetencer vokser, og du vil hurtigt få ansvar for dine egne opgaver.

HVEM ER DU?

Du har enten afsluttet din uddannelse på handelsgymnasiet, erhvervsakademiet eller universitetet.

Du kan naturligvis lide at arbejde med tal og er nysgerrig på sammenhængen mellem de tal og oplysninger, som du bliver præsenteret for. Vigtigst har du en lyst til at lære og udvikle dig, og er motiveret for at have løn som dit primære arbejdsområde. Det falder dig naturligt, at du selv tager ansvar og strukturerer egne opgaver – og det driver dig at aflevere opgaver inden for aftalte deadlines. Som løntrainee er det helt essentielt, at du kan lide at skabe kontakt og have stor berøringsflade med kunder. Her er du både er imødekommende, og kan samarbejde med kollegaer og kunder. Da vi har nationale og internationale kunder, har du gode kommunikationsevner på dansk og engelsk.

VI TILBYDER DIG

Du bliver en del af en organisation, hvor medarbejdertrivsel og udvikling har høj prioritet. Du vil blandt andet få mulighed for at udvikle eksisterende og nye kompetencer via vores eget uddannelsescenter ”BDO Academy”. Derfor har du mange muligheder i BDO, hvad enten du ønsker at videreuddanne dig eller specialisere dig.

Sideløbende med dit daglige arbejde følger du vores interne uddannelses- og udviklingsforløb. Du bliver fra begyndelsen af dit forløb tilknyttet en erfaren mentor, som sikrer, at du får en god introduktion til opgaverne, og som hjælper dig med at falde godt til i din nye rolle og nå dine karrieremål. Du vil fra første dag blive betragtet som en ægte BDO’er.

KORT OM BDO – RESTEN SKAL OPLEVES!

BDO har 32 kontorsteder fordelt over hele Danmark og mere end 1.500 medarbejdere, der til sammen udgør et stort fagligt netværk af specialkompetencer. BDO’s internationale netværk tæller mere end 164 lande og over 111.000 ansatte på verdensplan.

SEND OS DIN ANSØGNING

Vi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når vi har fundet den rette kandidat- så send os din ansøgning allerede i dag.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og høre, hvorfor du har lyst til at blive en del af BDO.

Vil du vide mere om traineeuddannelsen eller BDO? Gå ind på Læs mere om traineejobbet og uddannelsen her. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Kirstine Høj Junker på KIJUN@bdo.dk.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

BDO
Havneholmen 29
1561 København V

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Kirstine Høj Junker
KIJUN@bdo.dkLær os bedre at kende


Find vej

.

Tre gode grunde til, at du skal blive trainee:

1. Du får mulighed for at udvikle dig og karrierestigen er stejl.

2. Du får en varierende arbejdsdag med mange forskellige opgaver og kunder.

3. Du bliver en del af et stort og stærkt fællesskab.

() På lager
  Gem til senere

Allround elev 

MX DOOR søger allround elev

MX DOOR tilbyder dig en spændene uddannelse, hvor du får kendskab til arbejdet med salg, administration, markedsføring, lager, logistik og indkøb. Kan du heller ikke vælge? Så er dette den rette elevplads for dig. 

Revisorelever

Bliv Revisorelev hos Aros Revision

Hos Aros statsautoriserede revisorer I/S søger vi revisorelever til vores kontorer i Aarhus og København. Hvis du drømmer om at blive revisor, og har færdiggjort din HHX, så er det måske dig, vi leder efter!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®