FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.


Kom til Infoaften på Maskinmesterskolen København i Kalundborg - og bliv klogere på dit uddannelsesvalg.

Mød studerende, undervisere og studievejledere og bliv klogere på, om maskinmesteruddannelsen er noget for dig.

MSK holder næste Infoaften onsdag den 22. november 2023 fra kl. 17.00-19.00. Og det plejer faktisk at være lidt af en begivenhed med masser af besøgende.

Der vil være rig mulighed for at tale med studerende, undervisere og studievejledere om maskinmesteruddannelsen generelt, studiets opbygning, adgangskrav og maskinmesterens erhvervsprofiler.

Derudover vil der også være besøg fra en lang række virksomheder, der ansætter maskinmestre.

Optagelse og adgangskrav

Det er kun muligt at starte på 4. semester af maskinmesteruddannelsen i Kalundborg. Derfor skal du som ansøger enten have en gymnasial baggrund kombineret med en relevant erhvervsuddannelse á minimum 3 års varighed (fx EUX). Du kan også søge ind på uddannelsen med en relevant erhvervsuddannelse á minimum 3 års varighed suppleret med matematik, engelsk, dansk og enten fysik eller kemi, geovidenskab eller bioteknologi. Læs mere om adgangskravene hér

Yderligere information

Slå vejen forbi Rynkevangen 7, 4400 Kalundborg den 22. november kl. 17.00-19.00 og bliv klogere på alle de mange muligheder en uddannelse til maskinmester giver.

Vi glæder os til at se dig.

 

Sted

Processkolen Kalundborg
Rynkevangen 7
4400 Kalundborg

Yderligere information

Tilmelding: Hurtigst muligt
Afholdelse: 22. november 2023Find vej

.

Om MSK

Som skole har vi holdt os tættere på virkeligheden end de fleste andre uddannelsesinstitutioner siden uddannelsens start i 1874 og institutionens i 1890.
Og selvom vi har rundet de 100, er vi stadig både ambitiøse, aspirerende og nysgerrige. Faktisk har vi aldrig været mere aktuelle, end vi er nu: Vores optag er støt stigende, ligesom efterspørgslen på vores kandidater i erhvervslivet.

På MSK er vi stolte af, at vi er efterspurgte ud over alle grænser i erhvervslivet. Og det er bogstaveligt talt. For både herhjemme og uden for landets grænser er der rift om den unikke kombination af teoretisk indsigt, praktisk håndelag, handlekraft og snilde, der kendetegner MSK’ere – både studerende, undervisere og dem, der virker i erhvervslivet.

Efterspørgslen har gjort at vi i januar 2023 åbnede Maskinmesterskolen Kalundborg. Her er det muligt for dig at læse fra 4. semester og frem til 9. semester, hvor maskinmesteruddannelsen afsluttes. Gennem vores nye lokation hos EUC Nordvestsjælland Processkolen i Kalundborg har vi gjort det muligt for de studerende at skabe større tilknytning til virksomhederne og det lokale erhvervsliv.

() På lager
  Gem til senere

Allround elev 

MX DOOR søger allround elev

MX DOOR tilbyder dig en spændene uddannelse, hvor du får kendskab til arbejdet med salg, administration, markedsføring, lager, logistik og indkøb. Kan du heller ikke vælge? Så er dette den rette elevplads for dig. 

Revisorelever

Bliv Revisorelev hos Aros Revision

Hos Aros statsautoriserede revisorer I/S søger vi revisorelever til vores kontorer i Aarhus og København. Hvis du drømmer om at blive revisor, og har færdiggjort din HHX, så er det måske dig, vi leder efter!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®