FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv revisortrainee i PwC

Bliv en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv revisortrainee i PwC

Bliv en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Ansøgningsfristen er udløbet

Engageret og ambitiøs økonomielev

Vi søger en engageret og ambitiøs økonomielev til vores dynamiske økonomiafdeling hos ParkZone. Som økonomielev vil du få en enestående mulighed for at udvikle dine færdigheder inden for økonomi og regnskab i et spændende miljø med berøringsflade til forskellige afdelinger i virksomheden. 

Som økonomielev hos ParkZone vil du blive en del af vores økonomiafdeling, der i øjeblikket består af to erfarne medarbejdere: en regnskabsansvarlig og en økonomidirektør. Din primære rolle vil være at assistere med forskellige økonomiske opgaver, herunder bogføring, lønadministration, rapportering og diverse administrative opgaver. Du vil arbejde tæt sammen med vores dygtige kollega, Cecilie, som i dag har ansvar for alt inden for regnskab og løn. 

Hvad vi søger 

  • Du er i gang med eller har afsluttet en relevant økonomisk uddannelse på erhvervsskole eller lignende. 
  • Du har en passion for tal og økonomi samt en stærk analytisk sans. 
  • Du er detaljeorienteret og præcis i dit arbejde. 
  • Du har gode kommunikationsfærdigheder og trives med at arbejde i et team.
  • Erfaring med regnskabsprogrammer og MS Office-pakken er en fordel, men ikke et krav. 
Vi tilbyder dig 

  • En unik mulighed for at kickstarte din karriere inden for økonomi og regnskab.
  • En stejl læringskurve med støtte fra erfarne kolleger. 
  • Mulighed for at arbejde i en virksomhed med et positivt arbejdsmiljø og fokus på medarbejdernes udvikling. 
  • En bred berøringsflade til forskellige afdelinger, hvilket giver dig en helhedsforståelse for virksomhedens drift. 
Som vores nye kollega bliver du en del af en virksomhed, der først og fremmest er ambitiøs, har klare vækstmål og er økonomisk velfunderet. Virksomheden har et godt og åbent arbejdsmiljø, der er præget af en uformel omgangstone og en flad struktur med korte kommandoveje. Som økonomielev hos ParkZone bliver du en del af en arbejdsplads, der er fleksibel, og som arbejder med frihed under ansvar. Vores hovedkontor ligger i Rødovre, hvor din hverdag vil være. 

 Er du klar til at tage skridtet ind i en spændende og lærerig fremtid hos ParkZone? Tiltrædelse er hurtigst muligt, og vi ansætter så snart vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte Regnskabsansvarlig Cecilie Lundberg på tlf. 25 40 59 99

ParkZone er en arbejdsplads, der værdsætter mangfoldighed, og vi opfordrer alle kvalificerede kandidater til at søge uanset baggrund, køn eller alder. Ansøgning Send os en motiveret ansøgning, CV samt relevante uddannelsespapirer via vores hjemmeside.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Parkzone A/S
Valhøjs Allé 174-176
2610 Rødovre

Datoer

Ansøgningsfrist: 30. september 2023
Tiltrædelse: 1. november 2023

Kontakt

Regnskabsansvarlig Cecilie Lundberg 
25 40 59 99Find vej

.

Om ParkZone

Om ParkZone A/S ParkZone er en danskejet servicevirksomhed, der tilbyder parkeringsløsninger til bilister, grundejere og virksomheder. Med en daglig administration af over 1.000 parkeringsanlæg i hele Danmark er ParkZone en af de største aktører i branchen. Virksomheden blev etableret i 2003 og ekspanderede i 2018 til Norge. 

ParkZone ser parkering som en service, og vi tager altid udgangspunkt i kunders ønsker og udfordringer. Vores slogan, »vi skaber plads«, er kernen i vores arbejde. Plads til at de, der skal parkere, har mulighed for det, og plads til at kunder kan fokusere på andet end parkering og parkeringsadministration.

() På lager
  Gem til senere

salgselev

Louis Nielsen søger salgselever

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Revisortrainee & graduate

Bliv revisortrainee eller graduate hos Deloitte

Sæt kursen mod Deloitte NEXT og forløs dit potentiale. Bliv en del af et stærkt og støttende fællesskab med endeløs udvikling og muligheder. Din karriere starter sammen med mere end 100 andre unge i september 2024.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®