FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Vi søger en eftermarkedselev til en spændene uddannelse i bilbranchen

Hvis du drømmer om en karriere i bilbranchen, så skal du læse med her. Vi søger, lige nu, en dygtig eftermarkedselev til GT Biler A/S i Kolding. Har du ambitionerne om at lære nyt og udvikle dig – så står vi klar med åbne arme, for at tilbyde dig den bedste elevplads. 

Lidt om uddannelsen: 

  • Uddannelsen løber over 2 år, og forgår hos os i Kolding samt på Business College Syd-Mommark, som har udviklet et spændende uddannelsesforløb. 
  • Du vil arbejde tæt med skønne kollegaer og vores fantastiske samarbejdspartnere, Hyundai Danmark og Semler Gruppen (Volkswagen/SEAT/CUPRA) 
  • Du vil få en lærerig elevtid, hvor vi tilpasser ansvar og udfordringer til dine behov og på den måde sikrer, at du udvikler dine faglige, personlige og sociale kompetencer, og får omsat til teoretiske viden til praksis. 

Lidt om jobbet som eftermarkedselev: 

Som eftermarkedselev får du sort bælte i at håndtere og styre en vareflow i et bilhus samt varetage de opgaver, som der er i indskrivningen - herunder modtagelse af kunder, fakturering, udlevering af biler. Du arbejder med nogle af verdens stærkeste bilbrands: Hyundai, Volkswagen, SEAT og CUPRA. Der er sjældent to dage der er ens – og der er fart over feltet. 

Uddannelsesforløbet: 

Som vores nye eftermarkedselev vil du igennem det to-årige uddannelsesforløb gennemføre Handelsuddannelsen med Specialet AUTO, samtidig med at du bliver certificeret indenfor vores mærker. I løbet af din uddannelse er du på skoleforløb på Business College Syd sammen med mange andre eftermarkedselever fra bilbranchen.

Læs mere om forløbet på Business College Syd her

Du vil under uddannelsen modtage løn i henhold til overenskomst. 

Hvem er du? 

Det vigtigste for os er, at du har vilje til at lære nyt, har gåpåmod, tager initiativ og samtidigt udviser en professionel adfærd overfor dine fremtidige kunder og kolleger. Vi foretrækker, at du som person er udadvendt og er omstillingsparat mht. daglige opgaver. Du har ambitioner og vil gerne skabe succes via dit arbejde, og du har en positiv attitude til dine omgivelser. 

Vi forestiller os desuden, at du har: 

  • Erfaring med kundeservice, er en fordel men ikke et krav 
  • Et stort personligt drive 
  • God talforståelse 
  • Kørekort 
Du har en uddannelsesmæssig baggrund med enten en gennemført EUX (til handelsuddannelsen), EUD (grundforløb 2), HTX/STX/HF (suppleret med 5 ugers grundforløb) eller HHX. 

Send gerne din ansøgning og CV til Mathias Gosvig via "ansøg nu" knappen.

Ved spørgsmål er du velkommen til at ringe til Mathias på tlf. 60 39 95 04


Sted

GT Biler A/S
Ambolten 7
6000 Kolding

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Snarest muligt

Kontakt

Mathias Gosvig
(+45) 60 39 95 04 
mg@gtbiler.dk Find vej

.

Om GT Biler A/S

GT Biler A/S er en moderne virksomhed med gode og stærke relationer til kunder og samarbejdspartnere. Vi har solgt og serviceret biler i Kolding i 38 år i en branche, der er under konstant udvikling. Vi har en stærkt sammenhold hvor vi løfter i flok, så vi når de vores fælles mål. Send gerne din ansøgning og CV til Mathias Gosvig, mg@gtbiler.dk Ved spørgsmål er du velkommen til at ringe til Mathias på tlf. 60 39 95 04

() På lager
  Gem til senere

Allround elev 

MX DOOR søger allround elev

MX DOOR tilbyder dig en spændene uddannelse, hvor du får kendskab til arbejdet med salg, administration, markedsføring, lager, logistik og indkøb. Kan du heller ikke vælge? Så er dette den rette elevplads for dig. 

Revisorelever

Bliv Revisorelev hos Aros Revision

Hos Aros statsautoriserede revisorer I/S søger vi revisorelever til vores kontorer i Aarhus og København. Hvis du drømmer om at blive revisor, og har færdiggjort din HHX, så er det måske dig, vi leder efter!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®