FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Kontorelev søges

Drømmer du om at arbejde med kundeservice, salgssupport, ordrebehandling og Navision – samtidig med at du oplæres i salgs- og marketingopgaver

Som kontorelev hos Hamonoya får du mange og spændende muligheder for at lære om og arbejde med:

  • Ordrebehandling
  • Kundekontakt og salgssupport
  • Kontakt med lager og logistik/fragtfirmaer
  • Oprettelse af varer i webshop (Shopify) og Navision
  • Håndtering af content på vores nye website (Shopify)
  • Hjælpe med marketing initiativer og lettere grafiske opgaver
  • Udarbejdelse af marketing- og salgsoplæg, samt diverse præsentationer
  • SoMe initiativer, herunder Facebook, instagram og LinkedIn

Vi tilbyder kompetent sparring, plads til at lære og mulighed for at præge vores digitale fremskridt

Vi har brug for en elev, der kan hjælpe med mange forskelligartede opgaver, bl.a. inden for ordrehåndtering, salg og kommunikation. Hvis du kan forstå svensk og norsk og taler godt engelsk er det en fordel. Du vil komme til at arbejde med og lære forskellige programmer såsom Navision og Shopify. Du kommer til at assistere ved mange forskellige opgaver, og vi lover du vil få en bred ballast af viden indenfor dine fag, som vil gavne din faglighed og jobmuligheder fremover.

Vi er et lille team på 15 personer, der hjælper og afløser hinanden med opgaverne og vi er enige om at det skal være sjovt at gå på arbejde – så du må gerne have højt humør. Vi vil vægte højt, at du kommer til at lære en masse og får mange forskelligartede udfordringer. Du kommer til at sidde på vores nye kontor i Glostrup, hvor vi også har 450m2 flot showroom sammen med resten af teamet.

Hvis du er interesseret i at blive kontorelev hos os, skal du sende en ansøgning til Eva Hald på: Eva@hamonoya.dk. Det forudsættes, at du opfylder overgangskravene til kontor-uddannelsen, herunder EUX eller et 10 ugers kompetencegivende forløb for studenter (HHX, STX, HF)

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Hamonoya ApS
Ejby Industrivej 91B
2600 Glostrup

Datoer

Ansøgningsfrist: 15. oktober 
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Eva Hald
Eva@hamonoya.dkFind vej

.

Hvem er vi?

Hamonoya ApS er en distributionsvirksomhed, der sælger eksklusivt køkken- og bageudstyr og home accessories af høj kvalitet til 1500+ kæde- og selvstændige butikker i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Island. Både funktionalitet, kvalitet og design er vigtigt for os og vi er kræsne, når vi udvælger leverandører og produkter fra hele verden. Vi vil finde de lækreste og bedste produkter ude i verden og sørge for, at de Skandinaviske forbrugere får mulighed for at købe dem. Vi indkøber kun produkter vi selv vil have i vores hjem, uanset om det er et fantastisk køkkenredskab eller et smukt designobjekt til spisebordet eller stuen. Vores produktportefølje omfatter i dag et meget bredt udvalg af 4000+ produkter, fra 16 leverandører fra Europa, USA og Asien, som vi synes, bringer glæde og gør en forskel i vores kunders dagligdag.

() På lager
  Gem til senere

Allround elev 

MX DOOR søger allround elev

MX DOOR tilbyder dig en spændene uddannelse, hvor du får kendskab til arbejdet med salg, administration, markedsføring, lager, logistik og indkøb. Kan du heller ikke vælge? Så er dette den rette elevplads for dig. 

Revisorelever

Bliv Revisorelev hos Aros Revision

Hos Aros statsautoriserede revisorer I/S søger vi revisorelever til vores kontorer i Aarhus og København. Hvis du drømmer om at blive revisor, og har færdiggjort din HHX, så er det måske dig, vi leder efter!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®