FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv finanselev i  Tryg-koncernen

Drømmer du om at arbejde i et internationalt miljø, og varetage indkøbsarbejde i en af Nordens største handelsvirksomheder? Så er det nu, at du skal tage første skridt mod din fremtidige karriere.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv finanselev i  Tryg-koncernen

Drømmer du om at arbejde i et internationalt miljø, og varetage indkøbsarbejde i en af Nordens største handelsvirksomheder? Så er det nu, at du skal tage første skridt mod din fremtidige karriere.

Bliv speditørelev hos

FREJA

Hvem er vi

Vi ønsker at være den mest fleksible og alsidige leverandør af logistikløsninger og transporter i de lande, hvor vi er aktive. Takket være vores troværdighed og vores fleksible og effektive IT-, transport- og logistikløsninger skaber vi vækst for både FREJA, vores kunder og forretningspartnere.

Spedition

Medium size

Flere lokationer


FREJA blev grundlagt i 1985 og er en af Nordens største privatejede transport- og logistikvirksomheder. Gennem strategisk placerede afdelinger i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen og Kina arbejder vi målrettet på at udvikle og tilbyde skræddersyede logistikservices på verdensplan. FREJA er konstant i udvikling og beskæftiger i øjeblikket ca. 950 medarbejdere.

Vi søger talenter – derfor har vi brug for dig! Hos FREJA er det vigtigste aktiv vores medarbejdere, og vi har brug for dig til at bringe os videre i et konkurrencepræget marked.

Værdier og holdninger

Kvalitet, ærlighed og troværdighed har været retningslinjer for vores virksomhed og medarbejdere lige fra starten. For at kunne holde fast i disse værdier, mens virksomheden stadig vokser, udbyder FREJA Leadership Academy gode uddannelsesmuligheder inden for ledelse, transport og logistik og sørger således for, at vores oprindelige værdier ruster virksomheden til alle fremtidens udfordringer.

Medarbejderne er vores vigtigste aktiver

I kontakten med kunder, kollegaer og samarbejdspartnere husker vi altid på FREJAs grundlæggende værdier:
Fleksibilitet - Resultatorientering - Engagement - Just in time - Ansvar - Nærvær - Innovation - Troværdighed.

Mød os

Hvad er det bedste ved at være elev i FREJA?

Nathalie Høiberg

For mig er det bedste ved uddannelsen, at man arbejder med noget, som virkelig er samfundsrelevant. Alt hvad vi benytter os af, er transporteret – tøjet vi går med, vores møbler i hjemmet, IT udstyr, medicin, fødevarer, etc. Udover det er uddannelsen utrolig lærerig, fordi man hele tiden bliver udfordret og har mulighed for at sætte sit eget præg på tingene.

Der er et højt tempo i denne branche, og hver dag møder man ind til nye udfordringer. Hvis man har mod på det, så har man mulighed for hele tiden at få tildelt mere og mere ansvar. Hos FREJA har man udvist tillid til os elever helt fra begyndelsen, og her arbejder man virkelig efter princippet ’frihed under ansvar’.

Noget jeg sætter stor pris på ved uddannelsen er ligeledes, at der er gode muligheder, når man er færdiguddannet. Man får en masse kompetencer inden for blandt andet planlægning, strukturering, kommunikation, økonomi, sprog, m.v. – kompetencer som man kan tage med sig videre både i det professionelle og personlige liv.

Andreas Uhrenholdt Petersen

Det bedste ved at være elev er, at man får lov til at arbejde i et dynamisk miljø, hvor der konstant er fart over feltet. Man keder sig aldrig, da der hele tiden er nye udfordringer, der kræver ens opmærksomhed. På uddannelsen er man i kontakt med mange mennesker i branchen både ude på arbejdspladsen, men også på skolebænken.

Som speditørelev bliver man hele tiden udfordret, da man skal løse forskellige problemstillinger, og skal kommunikere med mange forskellige typer af mennesker. Uddannelsen skubber til ens grænser, hvilket jeg ser som noget positivt, og man får prøvet mange ting af og bliver sat i forskellige situationer, som gør, at man udvikler sig både personligt og fagligt hver eneste dag.

Uddannelsen gør en mere åben, og man bliver presset til at komme ud af sin komfortzone. I og med at man bliver tvunget til at kaste sig ud i nye ting, så lærer man hele tiden noget nyt på det professionelle plan, men også om sig selv. Der er hele tiden arbejdsopgaver, der skal løses, hvilket gør, at man bl.a. udvider sine kompetencer inden for logisk tænkning, strukturering og prioritering.

Din karrierevej

Bliv professionel inden for transport og logistik

Skræddersyet traineeforløb

Hos FREJA tilbyder vi dig et skræddersyet traineeforløb. Vi giver dig kompetencerne, så du kan håndtere mange forskellige opgaver samt kunder i ind- og udland.

Vi afvikler et internt uddannelsesforløb, hvor du lærer teorien, så du sikkert kan føre den ud i praksis. Derudover samler vi alle trainees flere gange i løbet af uddannelsesforløbet til seminarer og teambuilding på tværs af afdelingerne, hvilket skaber sammenhold mellem vores trainees.

Speditøruddannelsen i FREJA

Speditøruddannelsen er toårig, og i løbet af perioden vil der være 7-9 ugers skoleophold på enten IBC i Kolding, Aarhus Business College eller Roskilde Handelsskole.

Moderne og innovativt miljø med højt til loftet

Hos FREJA har vi avancerede IT-systemer, der giver dig stærke kompetencer. Du får hurtigt ansvar og vil opleve et fleksibelt arbejdsmiljø.

Attraktive arbejdsforhold og personalegoder

Som medarbejder i FREJA får du bl.a. lækker frokostordning, fitnessrum til fri afbenyttelse og pensionsordning.

FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv en af os

Vi har så meget at tilbyde!

Branchens bedste kolleger!

- og en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone

Vi arbejder i et moderne og innovativt miljø med avancerede IT-systemer samt attraktive arbejdsforhold og personalegoder bl.a. byder vi på en lækker frokostordning, fitnessrum til fri afbenyttelse og pensionsordning. Derudover har vi en aktiv personaleforening, som sørger for sjove oplevelser med dine kolleger.

Vi værner om vores særlige FREJA-kultur, der er defineret af vores værdier. Kvalitet, ærlighed og troværdighed har været retningslinjer for vores virksomhed og medarbejdere siden starten i 1985.

Ledige stillinger

Vil du med på holdet?

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

FREJA Transport & Logistics A/S
Litauen Allé 6, 2630 Taastrup
Ørstedsvej 11, 8660 Skanderborg
T: (+45) 96 70 50 00
M: hr@freja.com

() På lager
  Gem til senere

Handelselev

Schou søger handelselev inden for B2B indkøb

Drømmer du om at arbejde i et internationalt miljø, og varetage indkøbsarbejde i en af Nordens største handelsvirksomheder? Så er det nu, at du skal tage første skridt mod din fremtidige karriere.

Revisortrainee & graduate

Bliv revisortrainee eller graduate hos Deloitte

Sæt kursen mod Deloitte NEXT og forløs dit potentiale. Bliv en del af et stærkt og støttende fællesskab med endeløs udvikling og muligheder. Din karriere starter sammen med mere end 100 andre unge i september 2024.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®