FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Piaster Revisorerne søger revisortrainee

Piaster Revisorerne søger revisortrainee til dynamisk revisionsvirksomhed i Allerød

Vi skal finde flere talenter

Vi har travlt og arbejder på fortsat vækst. Vi søger derfor revisortrainee, der ønsker at være en del af vores team. Vi søger talenter, som forhåbentlig kan blive en værdifuld kollega samt en dedikeret sparringspartner for vores kunder.

Vi lægger vægt på høj faglighed, at du er udadvendt og gerne vil møde vores kunder med en positiv og nysgerrig attitude, samt at du aktivt tager stilling til deres problemstillinger, hvorfor vi også ser, på om du er god til at skabe relationer.

Arbejdet som revisortrainee

Du vil som revisortrainee blive teoretisk og praktisk klædt på til at håndtere arbejdsopgaverne på et moderne revisionskontor. Du vil blive præsenteret for meget nyt, og det er derfor centralt, at du er læringsparat og syntes det er sjovt at dygtiggøre dig.

Du vil i jobbet arbejde med årsregnskaber, revision, moms og skat for vores kunder, og du vil starte med at få ansvar for mindre opgaver, og skal forvente at ansvaret vokser i takt med udviklingen af dine kompetencer.

Dine kvalifikationer

Du har afsluttet eller forventer at afslutte en af følgende uddannelser:

  • HHX-uddannelse
  • STX eller HTX - uddannelse suppleret med HHX fagpakke
  • Finansøkonom
  • Du er blandt de dygtige på din årgang, analytisk, dynamisk, ansvarsbevidst, har flair for tal og er god til at samarbejde og kommunikere

Piaster Revisorerne tilbyder

Vi tilbyder et arbejde, hvor der er respekt for dig som person, og hvor der er respekt for, at du skal uddanne dig sideløbende. Vi tilbyder et stærkt fagligt team, som blandt andet underviser fremtidens statsautoriserede revisorer, og vi kan tilbyde dig praktiske opgaver inden for revisorfagets kernekompetencer.

Det praktiske

Du er meget velkommen til at kontakte statsautoriseret revisor Niels Kristian Tordrup Mørk, hvis du har spørgsmål til stillingen på 45 81 45 91 eller nn@piaster.dk.
Ansøgning sendes pr. mail via "ansøg nu" knappen. Ansøgningen skal indeholde en motiveret ansøgning, CV samt karakterblad fra Folkeskolen og dit nuværende studie samt eventuelle anbefalinger.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Piaster Revisorerne
Engholm Parkvej 8
3450 Allerød

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Statsautoriseret revisor,
Niels Kristian Tordrup Mørk
(+45) 45 81 45 91 
nn@piaster.dk Find vej

.

Vi er i dag 25 dedikerede medarbejdere, som hjælper vores kunder med deres udfordringer i hverdagen og hjælper dem med at skabe succes. Vi arbejder hovedsageligt med ejerledede virksomheder, men assisterer ligeledes internationale kunder med regnskabsmæssig assistance. Vi mener selv, at vores mange kunder giver mulighed for, at vores medarbejdere har en spændende og udfordrende hverdag.

() På lager
  Gem til senere

Allround elev 

MX DOOR søger allround elev

MX DOOR tilbyder dig en spændene uddannelse, hvor du får kendskab til arbejdet med salg, administration, markedsføring, lager, logistik og indkøb. Kan du heller ikke vælge? Så er dette den rette elevplads for dig. 

Revisorelever

Bliv Revisorelev hos Aros Revision

Hos Aros statsautoriserede revisorer I/S søger vi revisorelever til vores kontorer i Aarhus og København. Hvis du drømmer om at blive revisor, og har færdiggjort din HHX, så er det måske dig, vi leder efter!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®