FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv revisortrainee i PwC

Bliv en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv revisortrainee i PwC

Bliv en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Ansøgningsfristen er udløbet

SEKO Nordic søger speditørelev til vores kontor i Brøndby

Vil du starte din karriere i en virksomhed, der har kunden i centrum, men også giver dig plads til at bidrage med løsningsforslag, så er det dig, vi har brug for!

Speditionsbranchen er inde i en udvikling, der har fokus på grøn omstilling og nye teknologier, som vil præge måden vi transporterer og kommunikerer på. Derfor har vi brug for den ”nye generation” til at sikre det rigtige fundament i fremtiden.

Ved SEKO Nordic håndterer vi kunder i hele verden med alt inden for Spedition og Logistik. Det er en dagligdag med kontakt til kunder og leverandører i globalt, derfor skal du være en person, der trives med at træffe de rigtige beslutninger i en travl hverdag, hvor serviceniveauet skal være i top.

Som person skal du være struktureret og moden, da du hurtigt får dine egne ansvarsområder. Desuden er du positiv af sind, en god “købmand” og du yder gerne en ekstra indsats i teamet.

Dine kvalifikationer:

  • Personligt drive.
  • Gode forhandlingsevner.
  • Bestået enten HHX eller
  • HTX/STX/HF suppleret med 5 ugers EUS-grundforløb eller EUX/HG retning kontor.
  • Behersker engelsk i skrift og tale.
  • Positiv og åben for nye udfordringer.

Vi tilbyder:

  • En 2-årig uddannelse i en spændende, international branche.
  • Gode uddannelsesmuligheder i et internationalt miljø.
  • Gode muligheder for fuldtidsansættelse efter elevforløb.
  • Kompetente kollegaer, som er præget af åbenhed, stort drive og professionalisme.

Speditør/speditørelev:

Som speditør er man bindeleddet mellem kunder og leverandører i hele verden. Hvordan får man transporteret gods fra hele verden til modtager inden for tidsrammer og til den ”rigtige” pris?

Næsten alle sendinger er forskellige og stiller forskellige krav til dig som medarbejder. Der skal løbende tages stilling til valg af rederi, airline, rail udbyder eller vognmand, da betingelser konstant ændrer sig.

Elevstillingen vil hovedsageligt indeholde transporter i vejsegmentet, men med overlap i en søfragtsafdeling.

Speditører er efterspurgt i erhvervslivet, da man foruden at arbejde i transport, logistik og shipping virksomheder - også kan arbejde ved firmaer i deres logistik eller indkøbsafdeling. Der er gode mulighed for at arbejde som speditør i udlandet, hvis dette har interesse.

Vi er 8 medarbejdere i Odense og ca. 35 i Brøndby. SEKO Nordic har desuden afdelinger i Norge og Sverige. Vi er danskejet og har en flad organisation, hvor der ikke er langt fra den gode idé til handling. Den enkelte medarbejder har gode muligheder for at præge udviklingen i virksomheden.

For uddybende spørgsmål omkring stillingen som speditørelev, omkring speditørfaget/uddannelsen er du velkommen til at kontakte Anders Thøgersen 27798632

Ansøgning sendes via "ansøg nu" knappen.

Tiltrædelse snarest muligt. Samtaler afholdes løbende.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

SEKO Logistics 
Kirkebjerg Parkvej 9C 1. sal
2605 Brøndby

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Snarest muligt

Kontakt

Anders Thøgersen
(+45) 27 79 86 32
anders.thoegersen@sekonordic.comFind vej

.

SEKO tilbyder fokuserede supply chain løsninger indenfor sø-, luftfragt og 3. parts logistik (3pl). Desuden leverer SEKO teknologiløsninger indenfor Supplier Management og Transportation Management (TMS) som enkeltstående produkter. SEKO har 150 kontorer globalt, mere info kan findes på www.sekologistics.com

() På lager
  Gem til senere

salgselev

Louis Nielsen søger salgselever

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Revisortrainee & graduate

Bliv revisortrainee eller graduate hos Deloitte

Sæt kursen mod Deloitte NEXT og forløs dit potentiale. Bliv en del af et stærkt og støttende fællesskab med endeløs udvikling og muligheder. Din karriere starter sammen med mere end 100 andre unge i september 2024.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®