FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv økonomi trainee hos PKF Munkebo Eriksen Funch

Vi søger en dygtig økonomi trainee til ansættelse snarest, som har lyst til at blive en del af en dynamisk virksomhed i vækst. Vi forventer, at du har bestået eller afslutter HHX, Financial controller eller lignende uddannelse. Du vil blive tilknyttet vores erhvervsserviceafdeling, som p.t. består af 3 medarbejdere.

Som vores nye medarbejder vil du gennemgå et grundigt 2-årigt trainee-forløb inden for bl.a. finans-, debitor- og kreditorbogholderi, lønningsbogholderi, afstemninger, SKAT, moms og afgifter samt andre opgaver, der relaterer sig til økonomifunktionen både i vores erhvervsserviceafdeling samt revisorafdelingerne.

  • Du vil løbende komme på eksterne kurser, som klæder dig godt på til at varetage de mange opgaver, du vil blive beskæftiget med.
  • Du er interesseret i IT og de muligheder, det giver for at gøre hverdagen lettere og overskuelig.
  • Du er engageret og kan lide at arbejde selvstændigt. Derudover er du fleksibel og åben for nye udfordringer.
  • Du forstår selv at disponere din tid og lægger vægt på struktur, orden og systematik.

For at passe ind i vores team, skal vi bruge en medarbejder, der prioriterer kunderne højt og sætter en ære i at levere et arbejde af høj kvalitet. Service er nøgleordet – både når det gælder vores kunder og internt i huset.

Vi kan tilbyde dig en grundig uddannelse – både praktisk og teoretisk – i et hus med ca. 25 engagerede kolleger. Du får arbejdsopgaver, som giver dig ansvar og udfordringer – både fagligt og personligt.

Hvis du mener, at dit navn skal stå på vores næste ansættelseskontrakt, så send din ansøgning, vedlagt CV og eksamenspapirer fra henholdsvis folkeskolen og HHX eller tilsvarende til okonomi@pkf.dk. Vi holder løbende samtaler.

Læs mere om os på www.pkf.dk og om PKF Global på www.pkf.com

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

PKF Munkebo Eriksen Funch
Hovedvejen 56
2600 Glostrup

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Peter Krogsrud Eriksen
43 96 06 56
p.eriksen@pkf.dk



Find vej

.

Om PKF Munkebo Eriksen Funch

PKF Munkebo Eriksen Funch er et mellemstort statsautoriseret revisionsfirma, der sætter kunden i centrum. Vi er ca. 25 medarbejdere, heraf 3 statsautoriserede revisorer. Vi er medejere af ReviTax, specialfirma i skatterådgivning, samt medlem af RevisorGruppen Danmark, der er et nationalt revisions- og regnskabsmæssigt samarbejde.

Internationalt er PKF Munkebo Eriksen Funch medlem af PKF Global, der er et netværk af revisionsfirmaer. Der er 214 medlemmer repræsenteret i 150 lande - og der er globalt over 21.000 ansatte.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®