FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør. Som elev bliver du en del af IKEA familien – og vi ser frem til at lære dig bedre at kende.

Vi søger snart elever igen til 2025 holdet - Læs mere om vores uddannelser her på siden.


Lær os at kende

SALGSELEV

Som salgselev i IKEA er du med til at rådgive kunder og inspirere dem til nye løsninger. Du skal være klar til at tage fat og have lyst til at udvikle- og udfordre dig selv.

Tilmeld dig allerede nu og få besked, når vi åbner op for ansøgninger til 2025-holdet.

LOGISTIKELEV

Som logistikelev i IKEA er du med til at sikre, at vores varer er på de rigtige pladser på hylderne i salgsafdelingerne og på vores Ta’ Selv Lager på det rigtige tidspunkt.

Tilmeld dig allerede nu og få besked, når vi åbner op for ansøgninger til 2025-holdet.

DEKORATØRELEV

Som dekoratør-/visual merchandiserelev i IKEA er du med til at finde kreative løsninger, og det er vigtigt, at du har en passion for menneskers liv og indretning i hjemmet.

Tilmeld dig allerede nu og få besked, når vi åbner op for ansøgninger til 2025-holdet.

"Det bedste ved at være elev i IKEA er sammenholdet og familiefølelsen, man får."

Hvem er vi

I mere end 50 år har IKEA Danmark haft fornøjelsen af at inspirere danskerne til en bedre hverdag derhjemme. Gennem et bredt sortiment af veldesignede, funktionelle møbler og boligartikler til priser så lave, at de mange mennesker har råd til dem, er det vores mål at demokratisere design og indretning.

Detail

Medium size

Hele landet


Vi har en passion for livet derhjemme. Vores kultur bygger på entusiasme, sammenhold og en holdning, der udtrykker “lad-os-få-det-gjort”. Vi er optimister og leder konstant efter nye og bedre måder at gøre tingene på – fra hvordan vi designer en gyngestol, der kan ligge i en flad pakke, til at skabe LED-pærer, som alle mennesker har råd til at købe. Vores vision er at skabe en bedre hverdag for de mange mennesker, for vores kunder, men også for vores medarbejdere og de mennesker, der arbejder hos vores leverandører.

Kultur & værdier

I IKEA er værdierne ikke gemt væk i en mappe på reolen – de er derimod tydelige i hverdagen og i vores måde at arbejde på. De udtrykker, hvem vi er som mennesker og kolleger, og hvordan vi træffer beslutninger, så vi sammen kan skabe en bedre hverdag for de mange mennesker.

En bæredygtig levevis for de mange

Vi ønsker at inspirere til forandring – med solpaneler til hjemmet, veggie hotdogs og køkkenfronter, der er lavet af genanvendte plastflasker. Som Ingvar Kamprad sagde: “Intet er mere effektivt end at være det gode eksempel.”

Mangfoldighed og inklusion

Omtanke for mennesker og for mangfoldighed og inklusion er centrale dele af vores værdier og vision. Vi tror på at skabe et arbejdsmiljø, hvor alle medarbejdere føler sig velkomne, respekteret, støttet og værdsat – uanset hvem de er, og hvor de kommer fra.

Mød os

Prøv at gør det, så lærer du det

Det bedste ved at være elev i IKEA er, at man laver helt det samme som de andre ansatte. Man bliver ikke taget ud af hverdagen, fordi man er elev. Det er hands-on-arbejde, ''prøv at gør det, så lærer du det'' - og hertil får du ansvar, så snart du vil!

— Bolette

Det bedste ved at være elev i IKEA er sammenholdet og familiefølelsen, man får. Det at stå op hver dag og være glad for at gå på arbejde og altid glæde sig - det er en helt fantastisk følelse. Du er aldrig overladt til dig selv, da der altid er nogen, du kan spørge om hjælp, uanset spørgsmål og problemstilling. Vi er her alle for hinanden, på tværs af afdelingerne, ja selv på tværs af varehusene

— Tobias

Kom og nyd at tage ansvar

Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!

Din karrierevej

Fra Taastrup til Toronto – or Aalborg to Australia?

Fra Taastrup til Toronto – or Aalborg to Australia?

IKEA er en global arbejdsgiver, med plads til at få drømme til at blive til virkelighed. Vi tror på dig og at intet kan stoppe dig. Fra Taastrup til Toronto. Eller fra Aalborg til Australia.

Plads til en bred karriere

Er du ikke sikker på hvad du vil arbejde med I fremtiden? Det er vi heller ikke. Det er derfor vi har en stor passion for at udvikle mennesker i inden for nye områder og I nye retninger, baseret på personlige behov og ønsker. Dit hjerte er altid større end erfaring!

En fremtid i detail?

Hos IKEA kan du som elev blive uddannet indenfor salg, logistik eller interiørdesign. Uanset hvad du drømmer om, er der plads i IKEA. Vi tror på, at alle mennesker har noget unikt og værdifuldt at bidrage med!

Salgselev

Som vores nye salgselev brænder du for at rådgive kunder og inspirere dem til nye løsninger. Du tør tage fat og har lyst til at udvikle og udfordre dig selv.

Logistikelev

Som vores nye logistikelev er du med til at sikre, at vores varer er de rigtige steder og til tiden. Logistik spiller en vigtig rolle for IKEAs salgstal og kunder.

Dekoratørelev

Som vores nye dekoratørelev er du en kreativt tænkende person, der er passioneret omkring menneskers liv og indretning i hjemmet.

IKEA værdierne

Hvis vi deler værdier, skal vi så ikke også dele fremtid?

Sammenhold

Omtanke for mennesker og miljø

Omkostningsbevidsthed

Enkelthed

Forny og forbedre

Anderledes - med mening

At give og tage ansvar

Gå forrest med et godt eksempel

Vi går mere op i dig, end dine papirer

I IKEA går vi meget op i vores medarbejderes værdier. Derfor hører vi gerne fra dem, der kender dine værdier og personlighed bedst; din familie, venner og bekendte.

Du har mulighed for at tilføje en kort video (ca. 30-40 sek.), eller nogle linjer om dig selv, til din ansøgning. Det er ikke et krav, men blot en mulighed for at vise, at du er mere end dine faglige erfaringer og kompetencer, og hjælper os med at få et mere nuanceret billede af dig som person.

Ønsker du at vedhæfte en video, skal du gøre det under "øvrige dokumenter", efter at du har vedhæftet din ansøgning og CV.

Hos os har vi en helt særlig ansøgningsproces. Du kan læse mere og få masser af tips til at komme nemt igennem processen her.

Hør mere om nogle af vores medarbejdere

For at give dig en idé om, hvordan vi værdsætter forskellighed og værdier i IKEA, har vi skabt nogle små film, hvor du kan lære nogle af vores medarbejdere bedre at kende. I disse film kan du høre, hvad deres familie og venner fortæller om dem og deres værdier.

Semina, Salg

Semina viser omtanke for andre, og hendes værdier har bragt hende langt i IKEA. Se, hvad Seminas mor, ven og veninde fortæller om hende her.

Sagar, Logistik

Sagar købte et hus på 10 minutter. Han er beslutningstager, og hans værdier har bragt ham langt i IKEA. Se, hvad Sagars holdkammerat, kone og datter fortæller om ham her.

Bliv en af os

Vi har brug for dig!

Bliv klar til arbejdslivet!

Der er masser af muligheder for de nysgerrige.

Elevuddannelsen hos IKEA veksler mellem skoleforløb og praktik i et af vores fem varehuse. Med en elevuddannelse får du en stærk kompetenceprofil, som du har været med til at skræddersy. Det er din fremtid, og dine muligheder for at udvikle og udfordre dig hos os er mange.

Som elev hos os vil du hurtigt føle dig tryg i en hektisk og omskiftelig hverdag – takket være vores værdier! Det er dem, der gør IKEA til IKEA, og de er en stor del af vores hverdag og måden, vi arbejder på.

Her står vi sammen. Løfter i flok. Hjælper, lytter og udfordrer hinanden. Her er samarbejde en kerneværdi, hvor vi i fællesskab bidrager til at skabe en bedre hverdag for vores mange besøgende. Vi har brug for dig og dine meninger, så vi kan drive en virksomhed, der er omkostningsbevidst, har omtanke for mennesker og miljø og møder kundernes foranderlige behov.

Sammen kan vi lede ved at være det gode eksempel.

Elev i IKEA 2025

Kom og nyd at tage ansvar. Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!

Du kan allerede nu tilmelde dig og være blandt de første til at få besked, så snart vi åbner op for ansøgninger til 2025-elevholdet.

 

Hi... Let's get in touch!

IKEA A/S
Taastrup, Brøndby, Gentofte, Aarhus, Aalborg & Odense
T:
(+45) 26 77 22 02
M: recruitment.pc.dk@ikea.com

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®