FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv revisortrainee i PwC

Bliv en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv revisortrainee i PwC

Bliv en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør. Som elev bliver du en del af IKEA familien – og vi ser frem til at lære dig bedre at kende.

Vi søger snart elever igen til 2024 holdet, så læs mere om vores uddannelser her på siden.


Lær os at kende

SALGSELEV

Vil du være salgselev i IKEA? Vi åbner snart op for ansøgninger til vores elevhold i 2024!
Tilmeld dig hér og få besked som en af de første.

LOGISTIKELEV

Vil du være logistikelev i IKEA? Vi åbner snart op for ansøgninger til vores elevhold i 2024!
Tilmeld dig hér og få besked som en af de første.

DEKORATØRELEV

Vil du være dekoratørelev i IKEA? Vi åbner snart op for ansøgninger til vores elevhold i 2024!
Tilmeld dig hér og få besked som en af de første.

"Det bedste ved at være elev i IKEA er sammenholdet og familiefølelsen, man får."

Hvem er vi

I mere end 50 år har IKEA Danmark haft fornøjelsen af at inspirere danskerne til en bedre hverdag derhjemme. Gennem et bredt sortiment af veldesignede, funktionelle møbler og boligartikler til priser så lave, at de mange mennesker har råd til dem, er det vores mål at demokratisere design og indretning.

Detail

Medium size

Hele landet


Vi har en passion for livet derhjemme. Vores kultur bygger på entusiasme, sammenhold og en holdning, der udtrykker “lad-os-få-det-gjort”. Vi er optimister og leder konstant efter nye og bedre måder at gøre tingene på – fra hvordan vi designer en gyngestol, der kan ligge i en flad pakke, til at skabe LED-pærer, som alle mennesker har råd til at købe. Vores vision er at skabe en bedre hverdag for de mange mennesker, for vores kunder, men også for vores medarbejdere og de mennesker, der arbejder hos vores leverandører.

Kultur & værdier

I IKEA er værdierne ikke gemt væk i en mappe på reolen – de er derimod tydelige i hverdagen og i vores måde at arbejde på. De udtrykker, hvem vi er som mennesker og kolleger, og hvordan vi træffer beslutninger, så vi sammen kan skabe en bedre hverdag for de mange mennesker.

En bæredygtig levevis for de mange

Vi ønsker at inspirere til forandring – med solpaneler til hjemmet, veggie hotdogs og køkkenfronter, der er lavet af genanvendte plastflasker. Som Ingvar Kamprad sagde: “Intet er mere effektivt end at være det gode eksempel.”

Mangfoldighed og inklusion

Omtanke for mennesker og for mangfoldighed og inklusion er centrale dele af vores værdier og vision. Vi tror på at skabe et arbejdsmiljø, hvor alle medarbejdere føler sig velkomne, respekteret, støttet og værdsat – uanset hvem de er, og hvor de kommer fra.

Mød os

Prøv at gør det, så lærer du det

Det bedste ved at være elev i IKEA er, at man laver helt det samme som de andre ansatte. Man bliver ikke taget ud af hverdagen, fordi man er elev. Det er hands-on-arbejde, ''prøv at gør det, så lærer du det'' - og hertil får du ansvar, så snart du vil!

— Bolette

Det bedste ved at være elev i IKEA er sammenholdet og familiefølelsen, man får. Det at stå op hver dag og være glad for at gå på arbejde og altid glæde sig - det er en helt fantastisk følelse. Du er aldrig overladt til dig selv, da der altid er nogen, du kan spørge om hjælp, uanset spørgsmål og problemstilling. Vi er her alle for hinanden, på tværs af afdelingerne, ja selv på tværs af varehusene

— Tobias

Kom og nyd at tage ansvar

Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!

Din karrierevej

Fra Taastrup til Toronto – or Aalborg to Australia?

Fra Taastrup til Toronto – or Aalborg to Australia?

IKEA er en global arbejdsgiver, med plads til at få drømme til at blive til virkelighed. Vi tror på dig og at intet kan stoppe dig. Fra Taastrup til Toronto. Eller fra Aalborg til Australia.

Plads til en bred karriere

Er du ikke sikker på hvad du vil arbejde med I fremtiden? Det er vi heller ikke. Det er derfor vi har en stor passion for at udvikle mennesker i inden for nye områder og I nye retninger, baseret på personlige behov og ønsker. Dit hjerte er altid større end erfaring!

En fremtid i detail?

Hos IKEA kan du som elev blive uddannet indenfor salg, logistik eller interiørdesign. Uanset hvad du drømmer om, er der plads i IKEA. Vi tror på, at alle mennesker har noget unikt og værdifuldt at bidrage med!

Salgselev

Som vores nye salgselev brænder du for at rådgive kunder og inspirere dem til nye løsninger. Du tør tage fat og har lyst til at udvikle og udfordre dig selv.

Logistikelev

Som vores nye logistikelev er du med til at sikre, at vores varer er de rigtige steder og til tiden. Logistik spiller en vigtig rolle for IKEAs salgstal og kunder.

Dekoratørelev

Som vores nye dekoratørelev er du en kreativt tænkende person, der er passioneret omkring menneskers liv og indretning i hjemmet.

Er du interesseret i at blive elev?

- og er du nysgerrig på at høre mere? Tag testen og hør mere om hvad du kan forvente af os.

Bliv en af os

Vi har brug for dig!

Bliv klar til arbejdslivet!

Der er masser af muligheder for de nysgerrige.

Elevuddannelsen hos IKEA veksler mellem skoleforløb og praktik i et af vores fem varehuse. Med en elevuddannelse får du en stærk kompetenceprofil, som du har været med til at skræddersy. Det er din fremtid, og dine muligheder for at udvikle og udfordre dig hos os er mange.

Som elev hos os vil du hurtigt føle dig tryg i en hektisk og omskiftelig hverdag – takket være vores værdier! Det er dem, der gør IKEA til IKEA, og de er en stor del af vores hverdag og måden, vi arbejder på.

Her står vi sammen. Løfter i flok. Hjælper, lytter og udfordrer hinanden. Her er samarbejde en kerneværdi, hvor vi i fællesskab bidrager til at skabe en bedre hverdag for vores mange besøgende. Vi har brug for dig og dine meninger, så vi kan drive en virksomhed, der er omkostningsbevidst, har omtanke for mennesker og miljø og møder kundernes foranderlige behov.

Sammen kan vi lede ved at være det gode eksempel.

Elev i IKEA 2024

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Tag en 2-årig elevuddannelse hos os og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller visual merchandiser.

Tilmeld dig hér og få besked som en af de første, så snart vi åbner op for ansøgninger til elevuddannelserne 2024!

 

Hi... Let's get in touch!

IKEA A/S
Taastrup, Brøndby, Gentofte, Aarhus, Aalborg & Odense
T:
(+45) 26 77 22 02
M: recruitment.pc.dk@ikea.com

() På lager
  Gem til senere

salgselev

Louis Nielsen søger salgselever

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Revisortrainee & graduate

Bliv revisortrainee eller graduate hos Deloitte

Sæt kursen mod Deloitte NEXT og forløs dit potentiale. Bliv en del af et stærkt og støttende fællesskab med endeløs udvikling og muligheder. Din karriere starter sammen med mere end 100 andre unge i september 2024.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®