FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv revisortrainee i PwC

Bliv en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv revisortrainee i PwC

Bliv en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Salgsrådgiver trainee søges til MATCHBILER i Viby

Bliver du motiveret af salg samt at skabe resultater udover det almindelige? Er det at hjælpe folk med at få deres bildrømme opfyldt, lige noget for dig? Så skal du være én del af Matchbilers salgsteam, hvor vi sikre du får en solid uddannelse med i bagagen, samtidig med du lærer en masse og igennem den 3 årige periode vil være på en stejl læringskurve.

Uddannelsesforløbet og arbejdsopgaver

Her får du en helt særlig mulighed for at udvikle dine salgsevner, opnå store resultater og få kendskab til branchen, ved at kombinerer uddannelsen med dit job hos os. Du vil få de rette redskaber og blive klædt på til at se og gribe nye muligheder i et marked som konstant er under stor udvikling. Vi tilbyder dig et fuldtidsarbejde i vores bil hus, kombineret med skoleforløb fordelt over en treårig periode. Du vil når du er færdig, få bilbranchens akademiuddannelse fra Erhvervsakademiet Aarhus.

Om dig

Du elsker at opnå resultater og er klar på udviklingen er i fokus. Du arbejder struktureret og har en god arbejdsmoral. Du har en naturlig tilgang til kundeservice og salg. Du er drevet af mål og salgsoptimering Du har et gyldigt kørekort og du behersker dansk i skrift og tale. Du er smilende, udadvendt, og du har forståelse for kundernes behov og ønsker.

Vi tilbyder

En stilling i en virksomhed i rivende udvikling. En udfordrende og travl hverdag, hvor to dage ikke er ens. En af branchens fedeste elevpladser hvor du bliver en del af et team med bred erfaring. Kompetente, dygtige og engagerede kollegaer. Salgsrådgiveruddannelse (Ved Erhvers akadamiet Aarhus) ved siden af dit job hos os.

Om os

Matchbiler er et bilhus som forhandler nye Hyundai og Mazda, brugte biler og derudover har egen leasing afdeling. Hos os går det stærkt, vi sælger mere end 1.200 biler om året. Med mere end 34 års erfaring er Matchbiler et veletableret familieejet bilhus. Vi prioriterer samarbejde, hvor vi spiller hinanden gode og hvor man har en god drivkraft og sætter en ære i at holde orden indenfor eget ansvarsområde.

Skal du med på rejsen?

Kan du genkende dig selv i ovenstående, så send din ansøgning samt CV enten via "ansøg nu"-knapper eller til: clb@matchbiler.dk Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte indehaver Camilla Bergholdt på tlf. 31367669.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

MATCHBILER Viby
Fabrikvej 16
8260 Viby

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Camilla Bergholdt
(+45) 31 36 76 69
clb@matchbiler.dkFind vej

.

Om Matchbiler Viby

I 1989 grundlagde Niels Sørensen Hørning Autocenter. Fire år senere, 1993, flyttede den lille virksomhed til Skanderborgvej 8 i Hørning, hvor Niels Sørensen og familien rykkede ind i den tilhørende privatbolig.

For hvert år der gik, voksede efterspørgslen på biler og udbuddet. Familiens have og privatbolig måtte tages i brug til biludstilling og lager.

I 1995 blev Hørning Autocenter autoriseret Hyundai forhandler, og Hyundais eksplosive vækst på markedet styrkede Hørning autocenters salg markant

1. januar 2005 ændrede Hørning Autocenter, i forbindelse med virksomhedens 10 års jubilæum som Hyundai forhandler, navn til MATCHBILER. Tiden var kommet, hvor virksomhedens officielle navn skulle matche det image som forretningen igennem årene, var blevet kendt for.

1. oktober 2007 var faciliteterne i Hørning for længst blevet for små, og MATCHBILER flyttede ind i helt nye rammer på Gunnar Clausens Vej i Viby.

I 2013 var forhandlingen på plads med Mazda, og huset fik endnu et bilmærke på facaden.

I 2016 blev MATCHBILERs showroom på Gunnar Clausens Vej udvidet til 1.400 m2, hvilket har givet hele 3.400 m2 til butikken.

I januar 2022 tiltrådte Camilla Lajer Bergholdt som medejer, og MATCHBILER drives nu som familievirksomhed.

() På lager
  Gem til senere

salgselev

Louis Nielsen søger salgselever

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Revisortrainee & graduate

Bliv revisortrainee eller graduate hos Deloitte

Sæt kursen mod Deloitte NEXT og forløs dit potentiale. Bliv en del af et stærkt og støttende fællesskab med endeløs udvikling og muligheder. Din karriere starter sammen med mere end 100 andre unge i september 2024.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®