FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Det Kongelige Teater søger 2 elever til den 4-årige uddannelse som scenetekniker.

Som elev i sceneteknikken i Teknisk Afdeling på Det Kongelige Teater, får du en allround uddannelse med fokus på det praktiske inden for sceneteknik. Du vil lære om sceneteknik, lyssætning og -afvikling, lyd og rekvisitter og også få mulighed for kortere indblik i arbejdet som teatermaler, snedker, rigger og smed.

Desuden kan eleverne indgå i et kortere ophold hos produktionslederne samt hos forestillingslederne for ligeledes at få kendskab til arbejdsgangene i disse afdelinger. Du vil i løbet af uddannelsen komme rundt i alle teatrets huse. Som sceneteknisk elev bliver du en del en teatrets elevforening bestående af 6-8 elever med et stærkt sammenhold.

Om dig

Vi lægger vægt på modenhed og interesse for såvel faget som Det Kongelige Teater, og det er en stor fordel, hvis de nye elever allerede har sceneteknisk erfaring.
Det skal understreges, at der er tale om en håndværksmæssig uddannelse, som ikke inkluderer hverken kunstnerisk udøvelse eller discipliner som lysdesign, lyddesign eller scenografi.

Om uddannelsen

Uddannelsen er en del af teater-, event-og AV-teknikeruddannelsen med specialet teaterteknik på NEXT Uddannelse København. Skoleopholdet varer sammenlagt 60 uger fordelt over hele uddannelsen med et grundforløb på 20 uger og 4 hovedforløb på hver 10 uger og afsluttes med en svendeprøve.

Det er ikke vigtigt, om du allerede har bestået grundforløbet eller ej. Det er heller ikke en forudsætning, at du allerede er optaget på et grundforløb. Og selvom du allerede er i gang med uddannelsen, fx i del-eller skolepraktik, så hører vi gerne fra dig, hvis du matcher ovennævnte beskrivelse.

Ansættelsen sker i henhold til organisationsaftale for sceneteknikere/pedeller ved Det Kongelige Teater.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål vedrørende uddannelsen, er du velkommen til at kontakte scenemester Carsten Skjødt på cask@kglteater.dk eller telefon 25 51 77 51.

Ansættelsen vil ske med start i januar 2024.

Sådan søger du

Søg elevpladsen ved at klikke på ”Ansøg nu”-knappen til højre i annoncen senest den 13. november 2023. Vedlæg CV og eventuelle anbefalinger i én samlet fil.
Du behøver ikke sende os eksempler på kreative projekter, da det ikke er relevant for stillingen.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge stillingerne.
Læs mere om Det Kongelige Teater på www.kglteater.dk

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Det Kongelige Teater
August Bournonvilles Passage 8
1055 København K

Datoer

Ansøgningsfrist: 13. november 2023
Tiltrædelse: Primo januar 2024

Kontakt

Carsten Skjødt
(+45) 25 51 77 51
cask@kglteater.dkFind vej

.

Om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater er hele Danmarks teater og landets ældste og største. Vi leverer oplevelser til publikum inden for ballet, opera, skuespil og musik. Vi er ca. 900 ansatte, som alle arbejder for at skabe det absolut bedste inden for scenekunsten.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®