FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv revisortrainee i PwC

Bliv en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv revisortrainee i PwC

Bliv en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Ansøg nu

Økonomielev / Økonomi Trainee

Via Biler A/S i Højbjerg ved Aarhus søger en økonomielev/økonomitrainee med opstart 1. december 2023 eller hurtigst muligt herefter.

Via Biler A/S tilbyder en spændende og målrettet elevuddannelse i et stort og moderne bilhus. Som økonomielev/økonomitrainee i Via Biler får du en god variation i dine arbejdsopgaver og i takt med at du får mere indsigt og erfaring skruer vi i fællesskab op for sværhedsgraden af dine opgaver.

Ansvar og opgaver

Økonomiafdelingen, som består af 9 dedikerede kollegaer, er blandt andet ansvarlig for:

  • Debitor- og kreditorbogholderi
  • Kontering og afstemning af bilag
  • Udarbejdelse af måneds og perioderegnskab

Din elevtid vil veksle mellem en lang række af administrative opgaver ligesom kommunikation på mail og telefon indgår som del af dagligdagen.

Din profil

  • Du har afsluttet eller afslutter snart din HHX, STX, EUX-kontor eller finansøkonom. Eller måske har du all-around erfaring med kontorfaget og har lyst til at specialisere dig inden for økonomi.
  • Du har flair for og kan lide at arbejde med tal
  • Du er målrettet, energisk og ansvarsbevidst. Derudover er du smilende, serviceminded og fuld af gåpåmod.

Hvad tilbyder Via Biler:

Via Biler tilbyder en spændende og selvstændig hverdag, hvor arbejdsglæde, gode uddannelses- og udviklingsmuligheder går hånd i hånd. Hos Via Biler tror vi nemlig på langvarige forhold – hvad enten der er tale om langvarige forholde til vores kunder, leverandører eller medarbejdere. Vi tror ikke på kortsigtede løsninger- Via Biler er en af Danamarks hurtigst voksende bilkoncerner med 11 bilhuse i København, Østjylland og Fyn. Pr. 01.01.2024 overtages yderligere 4 bilhuse på Fyn.

Hos Via Biler vil du få muligheden for at arbejde i et af branchens førende bilhuse, hvor tilfredsheden fra vores kunder og medarbejdere vægtes utrolig højt. Hos Via Biler handler det nemlig ikke kun om biller – det handler i høj grad også om mennesker. Vores mission er at skabe langvarige forhold til kunder, leverandører og medarbejdere. Og det gør vi gennem vores værdier: Målrettet, Umage, Glæder og Hjælpsomhed. For det handler om, at Via Biler skal være et godt og udfordrende sted at arbejde – hver eneste dag!

Ansøgningsfrist er snarest muligt og du søger stillingen via "Ansøg nu" knappen. Vi gør opmærksom på, at ansøgninger til dette stillingsopslag behandles løbende og søgningen indstilles når den rette kandidat er fundet. Henvendelser vedrørende stillingen kan ske til Lene Skjærbæk, lesk@viabiler.dk eller på telefon 8747 1140 (dog ikke i uge 42).

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Via Biler A/S
Axel Kiers Vej 13
8270 Højbjerg

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. december 2023

Kontakt

Lene Skjærbæk (dog ikke i uge 42)
(+45) 87 47 11 40
lesk@viabiler.dkFind vej

.

Hos Via Biler handler det om mere end biler!

Alle kan sælge biler. Vi vil meget mere end det.

? Kunsten er at levere en service, der er så god, at du som kunde har lyst til at komme igen, næste gang du skal købe bil eller have din bil på værksted.

? Kunsten er at skabe en arbejdsplads, hvor du som medarbejder møder glad ind på arbejde og gør dig umage for at nå vores mål og hjælpe vores kunder.

? Kunsten er at skabe en virksomhed, hvor du som vores samarbejdspartner og leverandør er så tilfreds, at du gerne vil fortsætte samarbejdet med os.

Det er det, vi vil hos Via Biler. Og derfor handler det om mere end biler hos os – det handler også om mennesker.

() På lager
  Gem til senere

salgselev

Louis Nielsen søger salgselever

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Revisortrainee & graduate

Bliv revisortrainee eller graduate hos Deloitte

Sæt kursen mod Deloitte NEXT og forløs dit potentiale. Bliv en del af et stærkt og støttende fællesskab med endeløs udvikling og muligheder. Din karriere starter sammen med mere end 100 andre unge i september 2024.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®