FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv økonomielev hos ProShop Europe

Har du flair for tal og IT, og drømmer du om at uddanne dig inden for økonomifunktionen i en spændende international virksomhed, så er du måske vores nye økonomielev i ProShop Europe og Expromo.

Dit nye job

Som økonomielev vil du blive en del af et økonomi-team på fem engagerede medarbejdere med stor erfaring i faget, virksomheden og i branchen som helhed. Du vil deltage i diverse daglige opgaver i økonomifunktionen og med tiden få dine egne ansvarsområder.

Du vil have din daglige gang i administrationen på hovedkontoret i Lisbjerg, nord for Aarhus. Sideløbende med - og som led i din ansættelse - vil du følge den 2-årige uddannelse ”Kontorelev med speciale i økonomi” på Aarhus Business College.

Jobbeskrivelsen

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. ligge indenfor nedenstående områder. På nogle arbejdsopgaver vil du assistere en kollega – på andre områder vil du få ansvaret for opgaven.

  • Finansbogholderi
  • Kreditorbogholderi
  • Betalinger
  • Fakturering
  • Debitoropfølgning
  • Servicering af øvrige afdelinger med diverse økonomiske inputs
  • Diverse HR- og administrative opgaver i virksomheden

Hvem er du?

Det er et krav at du har bestået en HHX eller alternativt EUX Business. Dansk og engelsk skal være på minimum C-niveau, og du behersker både dansk og engelsk i skrift og tale.

Du har flair for tal og har et godt kendskab til IT – herunder Microsoft Office pakkens Word, Excel mv.

Du er er udadvendt, åben og udviser godt humør og en positiv indstilling overfor dine omgivelser, i en virksomhed hvor omgangstonen i øvrigt er uformel og uhøjtidelig på alle niveauer. Du har overblik og kan desuden arbejde struktureret, prioritere arbejdsopgaver og påtage en ansvarlighed overfor dine deadlines.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Vil du være en del af holdet?

Send din ansøgning samt CV med det samme via "Ansøg nu" knappen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Økonomichef Jonas Hjort på tlf. 20 82 25 19.

Der er ansøgningsfrist d. 22. november 2023.

Samtaler vil blive afholdt løbende og din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt og efter gældende GDPR-regler.

Tiltrædelse efter nærmere aftale.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

ProShop Europe A/S
Langdyssen 3
8200 Aarhus N

Datoer

Ansøgningsfrist: 22. november 2023
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Økonomichef, Jonas Hjort
(+45) 20 82 25 19



Find vej

.

Om ProShop Europe

ProShop Europe blev grundlagt i 1999 og har hovedkontor i Aarhus. Fra at være en mindre udlejningsvirksomhed af AV-udstyr, er vi i dag en international virksomhed med ”2 ben” - salg og udlejning - og har afdelinger i Roskilde, Herning, Hamburg og Stuttgart, som beskæftiger ca. 100 dygtige og engagerede medarbejdere. Vi udlejer teknisk tungt AV- og streamingudstyr og i salgsselskabet designer og sælger vi digitale skærmløsninger. Virksomhedens medarbejdere sætter en ære i at levere bæredygtige løsninger og yde professionel service og support til kunderne.

Læs mere om virksomheden på www.proshopeurope.com og www.Expromo.eu.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®