FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Kvik Aalborg søger salgselev til Danmarks bedste elevuddannelse

Hos KVIK er missionen klar: At sælge Dansk design indenfor køkken, bad og garderobe til overraskende lave priser, samt at uddanne Danmark bedste salgselev.

Kunden i fokus

Som salgselev skal du rådgive og inspirere vores kunder. Du er dygtig til at afdække kundernes behov og kan ved hjælp af indsigt og kreativitet opfylde kundens drømme om nyt køkken, bad og garderobe. Du gør drømme til virkelighed.

Lige nu søger vi salgselev til Kvik Aalborg med opstart pr. 1. januar 2024.

Som elev hos Kvik, skal du være ivrig efter at tilegne dig ny viden, handlingsorienteret og konkurrencemindet samt villig til flytte dine egne grænser.

Din profil

  • Du er serviceminded og du har nemt ved at yde ultimativ kundeservice.
  • Du motiveres af at skabe mærkbare resultater – hver dag!
  • Du er fortrolig med brugen af IT, og er god til at arbejde med tal.
  • Du er tillidsfuld og god til at skabe relationer.
  • Du arbejder selvstændigt og struktureret.
  • Du er en holdspiller, der forstår at indgå i et stærkt team.
  • Du er dygtig til at kommunikere.
  • Du har sans for indretning, kvalitet og design.
  • Du har kørekort.

En stærk salgselev uddannelse… starten på din vinderrejse

Hos Kvik får du en stærk og professionel elevuddannelse. Det er et 2 årigt forløb. Du har din hverdag i butikken, hvor du udvikler dig som sælger med udgangspunkt i en gennemarbejdet individuel uddannelsesplan.

Du kommer hurtigt til at varetage selvstændige opgaver, og have dine egne sagsforløb med kunderne. Uddannelsen giver dig derudover en overordnet viden om generel butiksdrift i et stærkt franchisekoncept.

Du vil i løbet af de 2 år få suppleret din praktiske oplæring med 4x2 ugers skoleophold, hvor du vil få en grundlæggende fagliguddannelse som køkkensælger. Derudover vil du blive tilknyttet vores Internationale Kvik Academy, som bliver en naturlig del af din udvikling.

På vores Kvik Academy vil du møde kolleger fra hele Kvik kæden, og herigennem få et unikt og værdifuldt netværk. Som elev i Kvik udvikler vi dit salgstalent og hjælper dig på vej til at opnå succes for dig selv, dine kolleger og ikke mindst alle Kviks kunder

Du bliver en del af et stærkt team i Kvik Aalborg

Du vil i butikken have tilknyttet en fast oplæringsansvarlig, som hjælper dig med faglig og personlig sparring i hele dit elevforløb.

Gode muligheder for job

Som elev i Kvik bliver du en del af en stor succesfuld og kapitalstærk international spiller. Efter endt forløb er mulighederne mange både nationalt og internationalt i butik såvel som på hovedkontoret. Det er kun dine egne evner, ambitionsniveau og drømme der sætter grænsen.

Adgangskrav

Ønsker du at blive elev hos Kvik, så skal du have bestået en EUD, EUX eller HHX. Har du derimod gennemført en HF, STX eller HTX skal du have gennemført et 5 ugers suppleringsforløb inden opstart. Er du over 25 år gammel, skal du have gennemført en realkompetencevurdering på din lokale erhvervsskole (RKV bevis skal vedlægges ansøgningen). Har du brug for vejledning omkring dine uddannelsesforhold, så opfordrer vi dig til at kontakte din lokale erhvervsskole.

Ansøgning

Er du vores næste salgselev? Så send din ansøgning, CV samt eksamensresultater eller seneste terminskarakterer hurtigst muligt.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte franchisetager Niels Jørgen Bisgaard-Lund på tlf. 70212901

Vi ser frem til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Kvik A/S
Stenbukken 16
9200 Aalborg

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. januar 2024

Kontakt

Niels-Jørgen Bisgaard
(+45) 70 21 29 01



Find vej

.

Om Kvik A/S

Vi er en dansk producent af køkkener, garderober og bad med hovedsæde i Vildbjerg. Vores mission er at sælge køkkener, bad og garderober i dansk design til overraskende lave priser.

I mere end 39 år har vi produceret og leveret danske designkøkkener, der levede op til vores mission. Filosofien om at give kunderne mere, end de forventer, har revolutioneret køkkenbranchen med innovativt design, hurtig levering og overraskende lave priser, og vi bliver ved med at udfordre normerne, så vi fortsat kan tilbyde gode designløsninger, som alle har råd til.

Denne udvikling afspejler sig i den vækst, vi har oplevet, som på bare to år har været på mere end 30 %, og ambitionen er at fortsætte denne markante vækst i fremtiden.

Ud over at sætte vores præg på det danske marked har vi de seneste år udviklet os til en stor spiller på det internationale marked gennem vores franchisemodel, og vi driver i dag mere end 180 butikker på 13 forskellige markeder.

Vores globale omsætning beløber sig til næsten 1,8 mia. kr. gennem franchise- og ejede butikker. I dag er vi mere end 1.500 medarbejdere med ca. 300 ansatte, der arbejder fra hovedkontoret i Danmark. Vi er ejet af Ballingslöv-koncernen, der er en af de førende inden for kategorien køkken, garderober og bad i Skandinavien og England. Ballingslöv-koncernen ejes af svenske Stena.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®