FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv revisortrainee i PwC

Bliv en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv revisortrainee i PwC

Bliv en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Ansøg nu

Eftermarkedselev hos P. Christensen Odense

Er du klar på at kickstarte din karriere i autobranchen, og er du ambitiøs og har lyst til at specialisere dig inden for Mercedes-Benz? - så er du muligvis vores nye Eftermarkedselev.

Hos P. Christensen Odense er vi forhandler og serviceværksted for Mercedes-Benz person-, vare-og lastbiler.  Vi tilbyder en spændende og tværgående elevplads hos en af Danmarks største bilhuse, hvor du vil blive oplært i processerne i indskrivningen på værkstedet samt på reservedelslageret sideløbende med, at du gennemfører din uddannelse som handelsassistent (AUTO) ved Business College Syd.

Vi har stort fokus på de rette kompetencer og faglig dygtighed, hvor du under dit 2-årige uddannelsesforløb vil tilegne dig den nyeste faglige viden inden for branchen og udvide dit kendskab til digitalisering og kommunikation.

Vi er igennem flere generationer en familieejet virksomhed, hvor alle brænder for at give branchens bedste kundeoplevelser. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med ambitiøse og dygtige kolleger, der udover de professionelle kompetencer, også byder på godt samarbejde, sparring og tæt kollegaskab. Vi går meget op i, at vores medarbejdere altid er klædt bedst muligt på til opgaverne, hvorfor du få en god intro til opgaverne samt have god sparring undervejs i dit uddannelsesforløb.

Skal vi udvikle os sammen?

For at være klar til at blive Eftermarkedselev hos os, skal du være i gang med slutningen af eller have bestået grundforløbet og indenfor den nærmeste fremtid være klar til at starte hos os. Derudover er det en fordel, at du er vild med biler eller gerne vil lære mere omkring det, samt er ansvarsbevidst, har gåpåmod og sætter en ære i god service og kvalitet.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Teknisk Chef Michael Dinesen på telefon 65 56 10 76

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

P. Christensen A/S
Krumtappen 20
5260 Odense 

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Teknisk Chef Michael Dinesen 
(+45) 65 56 10 76Find vej

.

Om P. Christensen A/S

Hos P. Christensen A/S har vi solgt og serviceret biler siden 1924. Men der er sket meget siden dengang. I dag er vi en af landets ældste, største og mest innovative bilkoncerner med forretninger i det meste af landet fordelt på 9 lokationer, hvor vi repræsenterer nogle af de mest anerkendte bilmærker som Mercedes-Benz, smart, Opel, Peugeot, Citroën, Alfa Romeo, Jeep, Fiat og Honda. Tilsammen beskæftiger vi mere end 400 dedikerede medarbejdere.

Vi er en familieejet virksomhed gennem flere generationer og har en åben og flad organisation, hvor den enkelte medarbejders potentiale hele tiden bliver set og udviklet. Vi tror på, at hver enkelt medarbejder bidrager til vores succes, således vi kan fastholde et meget højt serviceniveau og give vores kunder en troværdig samt personlig rådgivning.

() På lager
  Gem til senere

salgselev

Louis Nielsen søger salgselever

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Revisortrainee & graduate

Bliv revisortrainee eller graduate hos Deloitte

Sæt kursen mod Deloitte NEXT og forløs dit potentiale. Bliv en del af et stærkt og støttende fællesskab med endeløs udvikling og muligheder. Din karriere starter sammen med mere end 100 andre unge i september 2024.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®