FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv revisortrainee i PwC

Bliv en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv revisortrainee i PwC

Bliv en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Ansøg nu

Kontorelev hos P. Christensen Kolding

Har du lyst til at blive en del af en bilkoncern med dedikerede kolleger og gode muligheder for at udvikle dig i dit arbejde? Og er du på udkig efter en elevplads med varierende opgaver, et godt socialt arbejdsmiljø og spændende karrieremuligheder? - så er du muligvis vores nye kontorelev til vores salgsafdeling inden for Mercedes-Benz Trucks.

Hos P. Christensen søger vi en Kontorelev inden for administration, hvor vi tilbyder et par spændende år med en alsidig uddannelse, hvor god faglig læring og personlig udvikling er i fokus. Du vil blive en del af vores salgsafdeling inden for Mercedes-Benz Trucks i Kolding, hvor du vil få stor faglig viden om hele den administrative del af salgsprocessen for lastbiler. Opgavernes sværhedsgrad vil under hele din uddannelse bliver tilpasset dit niveau, hvor du med tiden vil få tildelt flere opgaver, hvor det er dit ansvar at sørge for, at de løses korrekt og leveres til tiden. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med vores salgskoordinator i afdelingen samt vores salgsadministration i Odense, hvor dine kolleger altid er klar til at hjælpe dig med faglig sparring.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte salgssupport og koordinering inden for:

  • Modtagelse og ankomstregistrering af nye lastbiler
  • Administration af vognkort og -mapper
  • Bestilling og indregistrering af lastbiler
  • Fakturering og opfølgning af deibitorer
  • Administration af lejeaftaler
  • Salgssupport til sælgere
  • Diverse ad-hoc opgaver

Som kontorelev med speciale i Administration vil du igennem dit 2-årige uddannelsesforløb blive tilknyttet Business College Syd, hvor du vil blive uddannet i kommunikation og formidling, kundeservice, datahåndtering samt projektadministration. Læse mere om uddannelsen her.

Hvem er du?

Du har en gymnasial uddannelse eller har taget EUX forløbet og er klar til at starte din elevplads. 

Som person brænder du for at lære nye ting, har gåpåmod og kan lide at snakke med mange forskellige mennesker. Du evner at strukturere din tid i forhold til dine arbejdsopgaver, hvor du selv tager initiativ til at søge nye opgaver og oplysninger ved behov.

Skal vi udvikle os sammen?

Så send os din ansøgning hurtigst muligt. Ansættelsessamtaler afholdes løbende, og stillingen kan søges, indtil den rette kandidat er fundet.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Salgschef Alexander Dankiewicz på telefon 25 22 28 21.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

P. Christensen A/S
Trianglen 11
6000 Kolding

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Start august 2023

Kontakt

Regnskabschef Linda Bille

(+45) 25 22 28 21

Find vej

.

Om P. Christensen A/S

Hos P. Christensen A/S har vi solgt og serviceret biler siden 1924. Men der er sket meget siden dengang. I dag er vi en af landets ældste, største og mest innovative bilkoncerner med forretninger i det meste af landet fordelt på 9 lokationer, hvor vi repræsenterer nogle af de mest anerkendte bilmærker som Mercedes-Benz, smart, Opel, Peugeot, Citroën, Alfa Romeo, Jeep, Fiat og Honda. Tilsammen beskæftiger vi mere end 400 dedikerede medarbejdere.

Vi er en familieejet virksomhed gennem flere generationer og har en åben og flad organisation, hvor den enkelte medarbejders potentiale hele tiden bliver set og udviklet. Vi tror på, at hver enkelt medarbejder bidrager til vores succes, således vi kan fastholde et meget højt serviceniveau og give vores kunder en troværdig samt personlig rådgivning.

() På lager
  Gem til senere

salgselev

Louis Nielsen søger salgselever

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Revisortrainee & graduate

Bliv revisortrainee eller graduate hos Deloitte

Sæt kursen mod Deloitte NEXT og forløs dit potentiale. Bliv en del af et stærkt og støttende fællesskab med endeløs udvikling og muligheder. Din karriere starter sammen med mere end 100 andre unge i september 2024.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®