FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Audit Trainee Programme 2024 - Jutland

Vil du være fremtidens revisor og blive en del af et team, som arbejder med en lang række spændende virksomheder? Har du lyst til at starte din karriere i et af Danmarks førende revisionshuse? Brænder du for at arbejde i teams og er ivrig efter at lære nyt? Så har du nu muligheden for at blive en del af KPMG’s trainee program, der kan være med til at åbne dørene inden for regnskab og revision.

Vores Audit Trainee Programme er et struktureret trænings- og udviklingsforløb på 2 år, der kombinerer teori og praksis. Du får erfaring med regnskab og revision i en spændende hverdag hos KPMG samtidigt med, at du fortsætter dine studier ved at læse HD, hvilket giver dig et solidt teoretisk fundament. Du bliver udfordret og får en lærerig start på din karriere.

Du bliver en del af teamet – en del af KPMG

Fra første dag bliver du, sammen med de øvrige trainees, en del af et team som består af erfarne og unge kollegaer. Vi ved, hvor vigtig den sociale trivsel er for at have det godt på arbejdet. Vi lægger derfor vægt på, at have et stærkt fællesskab både i de enkelte teams og på tværs af afdelinger. Vi gør vores bedste for at støtte og motivere dig hele vejen igennem dit læringsforløb – både fagligt og socialt. Du får en Koach og en mentor/buddy, som løbende har fokus på din udvikling og som sikrer, at du aldrig står alene.

Du vil opleve et innovativt miljø med en uformel og venlig omgangstone. Ledelsesstrukturen er flad og alle i teamet arbejder sammen om opgaven – uanset om du har mange års erfaring eller er ny i faget. Vi arbejder sammen på tværs af specialer og titler og tager altid imod gode idéer og forslag – sammen spiller vi hinanden endnu bedre.

Du får indsigt i erhvervslivet og stort netværk

På vores kontor i enten Aarhus, Aalborg og Fredericia får du indblik i en bred palette af virksomheder, globale og nationale på tværs af forskellige brancher. Det giver alsidighed og kendskab til mange forskellige problemstillinger uanset om det er regnskabs, revisions- eller forretningsmæssigt – og samtidig får du mulighed for at finde ud af, hvilke områder der interesserer dig mest. Arbejdet med forskellige kunder giver også adgang til at opbygge et professionelt netværk. Ligeledes vil du få en forståelse for erhvervslivet i både Danmark og internationalt.

Om dig, vores nye trainee

Vores Audit Trainee Programme er rettet mod dig, der er motiveret af at arbejde med kombinationen af mennesker, tal og forretning. Der er mange måder at komme i gang på, men fælles for alle er, at du er klar til at udvikle dig, stille spørgsmål og lære af dine kollegaer.

Derudover er du det rette match, hvis du:

  • Er i gang med eller har færdiggjort en HHX/STX, HA-almen, Finansøkonom, Finansbachelor, Financial controller eller lignende uddannelse
  • Er struktureret, tager ansvar og altid møder veloplagt
  • Taler og skriver engelsk samt har erfaring med Excel
  • Har en god og naturlig forståelse for tal

Yderligere sætter vi stor pris på, at du tager initiativ, er nysgerrig og ikke holder dig tilbage, når der skal læres og leveres.

Ansøg nu

Den motiverede ansøgning er din mulighed for at skille dig ud blandt de mange ansøgninger, vi modtager. Vi beder dig svare på de tre nedenstående spørgsmål – og vi beder dig skrive på engelsk. Hvor langt, og hvordan du svarer, bestemmer du naturligvis helt selv.

Lad din personlighed skinne igennem – vis os hvem du er.

Spørgsmålene er:

  1. Hvor kommer din interesse for regnskab og tal fra?
  2. Hvad er din motivation for at arbejde hos KPMG og at blive trainee?
  3. Hvad kan du bidrage med til kulturen hos KPMG?

Vi indkalder løbende til samtale, så tøv ikke med at søge.

Vedhæft dit CV samt nuværende karakterudskrift og hvis du allerede er i gang med en videregående uddannelse, så vedhæft en kopi fra tidligere uddannelse.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Vi ser frem til at få dig på holdet – sammen er vi KPMG.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

KPMG 
Frederiks Plads 42
8000 Aarhus

Datoer

Ansøgningsfrist: 30. november 2023
Tiltrædelse: 1. august 2024

Kontakt

Besøg vores karrieresiteFind vej

.

KPMG is a global network of professional services firms providing Audit, Tax and Advisory services. We operate in 144 countries and have over 236,000 people working in member firms around the world. We work closely with a broad range of clients, such as business corporations, governments and public sector agencies and not-for-profit organisations. We support them in mitigating risks and exploiting business opportunities.

KPMG in Denmark is the fastest growing professional services firm in Denmark, achieving 1,365,279 million DKK in revenue in FY22. Together, over 1100 employees and partners work to deliver value to our clients through a combination of deep local insight and strong global perspectives. We tailor our approach to the challenge at hand, and we are constantly pushing boundaries to deliver the best services and solutions for our clients.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®