FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv revisortrainee i PwC

Bliv en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv revisortrainee i PwC

Bliv en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Ansøg nu

Karosseritekniker lærling søges til stort bilhus i Kolding

Autocentralen´s afdeling på Egtved Alle i Kolding, har altid masser af lave og derfor er vi konstant på jagt efter flere dygtige talenter, som vil lære af branchens bedste. Det eksisterende team i vores skadescenter, er stærkt og der er masser af dygtige folk. De vil utrolig gerne hjælpe med, at uddanne dig til en af branchens karosseritekniker, men vi kræver at du brænder for og prioriterer din uddannelse.

Som karrosseritekniker lærling bliver du uddannet til én af vores ægte håndværkere. Du vil få en bred variation af arbejdsopgaver, både nu og i fremtiden. Bilbranchen er nemlig på vej mod nye og spændende tider med flere el-biler og andre teknologier, som du vil få et unik indblik i, gennem uddannelsen.

Det er vigtigt du har fokus på kvalitet og detaljer som karosseritekniker. Du kommer til at arbejde med, alt fra at glatte buler ud, reparation af større skader og udskiftning af ruder. Nogen dele som skal svejses på karrosseriet, købes færdiglavet, andre gange så fremstilles de af os.

Ud over stål arbejdes med materialer som letmetal, aluminium, polyester og plast. Det er nødvendigt, at du er praktisk anlagt og har lyst til at bruge dine hænder. Du skal være god til at læse og følge instruktioner, være omhyggelig og præcis i dit arbejde og have fokus på kvalitet og detaljer.

Profil:

  • Du brænder for faget
  • Du kan lide at tage fat og tage ansvar
  • Du er god til at lytte og koncentrere dig
  • Du er fleksibel og samarbejdsorienteret, samt høj arbejdsmoral
  • Du er mødestabil

Vi tilbyder:

  • Dygtige kollegaer med en uformel omgangstone
  • Stor tillid og frihed under ansvar i arbejdet
  • Gode arbejdsfaciliteter med den nyeste og mest avancerede teknik
  • Branchens bedste uddannelse med gode muligheder for fast arbejde efterfølgende
  • En stærk og dynamisk virksomhed med 8 afdelinger

Tiltrædelse: Hurtigst muligt!

Hvis den rette kandidat findes inden ansøgningsfrist, tillader vi os at ansætte og lukke stillingsopslaget ned. Ønsker du yderligere informationer om jobbet, er du velkommen til at kontakte Skadecenteransvarlig Allan Eriksen på mail, telefon og/eller sms.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Autocentralen
Egtved Alle 1
6000 Kolding

Datoer

Ansøgningsfrist: 31. december 2023
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Skadecenteransvarlig, Allan Eriksen
(+45) 27 87 16 20
ae@autocentralen.comFind vej

.

Om Autocentralen

Autocentralen er en af landets største bilkoncerner. Vi driver syv bilhuse i seks af de største byer i Syd- og Sønderjylland og forhandler nogle af branchens stærkeste bilmærker. Udover bilhusene har vi egen landsdækkende leasingafdeling samt Auto:Design, der leverer indretning, opbygning og foliering af person- og varebiler.

Hos Autocentralen er vi så meget ”Mere End Biler”. Næsten 400 dedikerede Autocentralister med passion for biler, service og ordentlighed yder hver dag deres absolut bedste. Ikke kun overfor vores trofaste kunder – men også overfor hinanden. Hvis du vil være en del af en bilkoncern, hvor vi har hjertet med i dét, som vi laver, så er Autocentralen det helt rette sted for dig.

() På lager
  Gem til senere

salgselev

Louis Nielsen søger salgselever

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Revisortrainee & graduate

Bliv revisortrainee eller graduate hos Deloitte

Sæt kursen mod Deloitte NEXT og forløs dit potentiale. Bliv en del af et stærkt og støttende fællesskab med endeløs udvikling og muligheder. Din karriere starter sammen med mere end 100 andre unge i september 2024.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®