FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv revisortrainee i PwC

Bliv en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv revisortrainee i PwC

Bliv en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Ansøg nu

Laborantpraktikant til molekylærbiologi, fysiologi og histologi - DTU Aqua

I tilknytning til forskningsgruppen ”Fiskebiologi” ved DTU Aqua søger vi en laborantpraktikant til forskning i fysiologiske processer og morfologiske strukturer med start 1. februar 2024.

Gruppens forskning skaber ny indsigt i fisks biologi, økofysiologi og livshistoriestrategi gennem eksperimentelle studier, feltbaserede undersøgelser og laboratorieanalyser. Vores forskning integrerer individbaserede studier af vækst, reproduktion og adfærd hos fisk i relation til livshistorie og miljø, hvor vi anvender molekylærbiologiske metoder, histologi og fysiologiske målinger som værktøjer i laboratoriet. Vores resultater bidrager til øget forståelse af populations- og økosystemdynamik, hvilket er væsentligt inden for bestandsvurdering og forvaltning af marine fiskeressourcer samt i relation til innovation i akvakultur. Målet er at bidrage til en langsigtet, bæredygtig udnyttelse af fisk som en sund og næringsrig fødevareressource i natur og kultur.

Kerneopgaver i laboratoriet består i biologisk analyse af fisk i forskellige livsstadier prøvetaget i eksperimentelt arbejde og feltundersøgelser. Her undersøger vi bl.a. molekylære processer og morfologiske strukturer i vævsprøver gennem genekspression og histologi. Arbejdet i gruppen foregår i et internationalt forskningsmiljø og i samarbejde med kolleger fra forskellige faggrupper.

Et år med nye kompetencer

Du vil blive uddannet i molekylære og histologiske laboratoriemetoder samt fysiologiske måleteknikker. Du vil blive integreret i opgaver relateret til vores forskningsprojekter og tage del i sikkerhedsarbejde, kemiske analyser samt den almindelige laboratoriedrift. I relation til molekylærbiologiske studier omfatter aktiviteter analyse af genekspression herunder prøvehåndtering, RNA-ekstraktion, cDNA syntese, primer design og qPCR samt kvalitetskontrol på alle niveauer. DNA-baserede-metoder og genotyping indgår desuden i gruppens undervisning på BSc niveau. Morfologisk arbejder vi med histologi herunder metodeudvikling i form af farveteknikker, imageanalyse og stereologi inkl. statistisk prøvetagning ved hjælp af SURS (Systematic Uniform Random Sampling) fx relateret til fisks reproduktive fysiologi og morfologi. Der vil være mulighed for at deltage i eksperimentelt arbejde og prøvetagning fx på forskningstogter samt at bidrage til gruppens undervisning på BSc-niveau.

Vores forventninger til dig

  • Du har ved praktikperiodens start bestået den teoretiske del af laborantuddannelsen.
  • Du arbejder omhyggeligt og systematisk, både selvstændigt og i teams
  • Du er initiativrig, ansvarsbevidst og fleksibel med hensyn til opgaver.
  • Du har en ægte interesse for naturvidenskabelige grundfag
  • Du læser, skriver og taler engelsk på et niveau, hvor du kan kommunikere fagligt med kolleger.

Hvad tilbyder vi dig

  • Et godt samarbejdsmiljø, hvor vores forskellighed og komplementerende kompetencer ses som et plus.
  • Tværfagligt samarbejde med fokus på igangværende og nye forskningsprojekter samt rådgivningsopgaver.
  • Integration i en international forskningsgruppe omfattende forskere, assistenter og studerende.
  • Udfordrende og afvekslende arbejdsopgaver.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. (HK/Stat).

Ansættelsen er for et år med start den 1. februar 2024. Arbejdssted er DTU Lyngby Campus.

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din online ansøgning senest den 30. november 2023. Klik på "Ansøg nu"-knappen, hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte seniorforsker Jonna Tomkiewicz på jt@aqua.dtu.dk / 4021 3056 eller forsker Sebastian N. Politis snpo@aqua.dtu.dk / 2112 4982.

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

DTU Aqua - Institut for Akvatiske Ressourcer – arbejder for velfungerende have, åer og søer, hvor biodiversiteten kan trives. Vores forskning, rådgivning og uddannelse bidrager til at udvikle en bæredygtig blå bioøkonomi og robuste akvatiske økosystemer og til at reducere effekterne af klimaændringer. Vi har et stort nationalt og internationalt netværk og samarbejder med andre forskningsmiljøer, myndigheder, erhverv og NGO'er. Vi har state-of-the-art-forskningsfaciliteter og Danmarks største forskningsskib. Instituttet har 350 medarbejdere, hvoraf en tredjedel er videnskabeligt personale. Mere end 30 nationaliteter er repræsenteret på instituttet, og vi arbejder for en ligelig kønsfordeling. Vi holder til i Lyngby, Hirtshals, Nykøbing Mors og Silkeborg og har faste aktiviteter i Grønland. Læs mere på aqua.dtu.dk

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danmarks Tekniske Universitet
Lyngby

Datoer

Ansøgningsfrist: 30. november 2023
Tiltrædelse: 1. februar 2024

Kontakt

Jonna Tomkiewicz
(+45)40 21 30 56
jt@aqua.dtu.dk



Find vej

.

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.500 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

() På lager
  Gem til senere

salgselev

Louis Nielsen søger salgselever

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Revisortrainee & graduate

Bliv revisortrainee eller graduate hos Deloitte

Sæt kursen mod Deloitte NEXT og forløs dit potentiale. Bliv en del af et stærkt og støttende fællesskab med endeløs udvikling og muligheder. Din karriere starter sammen med mere end 100 andre unge i september 2024.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®