FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv revisortrainee i PwC

Bliv en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv revisortrainee i PwC

Bliv en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Ansøg nu

Kontorelev med speciale i økonomi til et af Nordens førende rådgivningshuse

Din arbejdsplads er placeret i lyse lokaler på vores danske hovedkontor i Herlev, hvor du vil sidde sammen med omkring 120 af vores ca. 600 medarbejdere i Danmark og 6.000 på verdensplan.

Arbejdsmiljøet er positivt, dynamisk og hektisk med fart over feltet, samt præget af en god og ligefrem tone, hvor man hjælper hinanden.

Du bliver en del af regnskabsafdelingen, hvor vi arbejder godt sammen og har fokus på kvalitet, overholdelse af deadlines og et godt kollegaskab.

Vi har en engageret personaleforening og mange sociale arrangementer.

Arbejdsopgaver:

Det vil primært være opgaver inden for økonomi og regnskab, men der vil også blive tale om øvrige administrative funktioner andre steder i virksomheden i løbet af elevforløbet. Arbejdsopgaverne vil være forskelligartede og varierende, men primært bestå af følgende:

 • Bogføring i finansbogholderi, herunder i høj grad debitorbogholderi.
 • Varetage afstemning af forskellige finans- og bankkonti.
 • Fakturering af kunder og opfølgning på udestående debitorer.

Som elev hos os bliver du en naturlig del af regnskabsafdelingen, og vi forventer, at du tager ansvar for dine opgaver. Du indgår i teamet på lige fod med dine kollegaer, og du vil udover dine daglige opgaver arbejde med forskellige ad-hoc opgaver.

Dine kvalifikationer:

Du har afsluttet et EUX eller EUS-forløb. Du er moden og ansvarsbevidst, trives med selvstændige arbejdsopgaver og er ikke bleg for at søge hjælp og vejledning. Har du erfaring fra tidligere jobs inden for kontor eller lignende, er det en klar fordel. Du har gode formuleringsevner i skriftligt og mundtligt dansk og kan arbejde selvstændigt med MS Office-pakken.

Du er imødekommende over for dine kollegaer, samt de opgaver du bliver stillet overfor. Det er vigtigt, at du finder dig godt tilpas i en travl hverdag, hvor det planlagte til tider bliver sat på ”pause” på baggrund af mere presserende opgaver.

Herudover vil følgende forventninger til dig:

 • Du brænder for at arbejde med tal og regnskab.
 • Du taler og skriver engelsk på dagligdagsniveau, og har forståelse for de skandinaviske sprog.
 • Er engageret, pålidelig og fleksibel.
 • Trives med mange bolde i luften – og forstår at holde hovedet koldt.

Personlige egenskaber:

 • Du er en team-player, samarbejdsvillig og serviceminded.
 • Du kan arbejde selvstændigt, struktureret og ansvarsbevidst.
 • Du har en positiv indstilling, er proaktiv og byder gerne ind med forbedringsforslag.
 • Du vil gerne bidrage til den gode og uformelle stemning i afdelingen.

Vi tilbyder:

En spændende arbejdsplads i lærerigt og dynamisk miljø. Gode personalevilkår såsom en aktiv personaleforening, sundhedsforskning, mulighed for parkering, tilbud om kantineordning, gratis kaffe/te/frugt m.m. på arbejdspladsen.

Et elevforløbet, som typisk varer typisk 2 år og består af 10 ugers skoleforløb på kontoruddannelsen med speciale i økonomi og praktik hos os. På uddannelsen vil du opbygge dine faglige kompetencer, som du vil få bragt i spil under din praktik. Du vil få masser af læring og erfaring med en bred vifte af økonomiske aspekter i en virksomhed i vækst og med høj medarbejdertilfredshed. Du kan læse mere om kontoruddannelsen med speciale i økonomi her: https://nielsbrock.dk/elevplads/hovedforloebet/kontoruddannelsen/oekonomi

Løn og arbejdstid:

Din ugentlige arbejdstid er på 37 timer, som i udgangspunkt er placeret fra 8:30-16:30 mandag til torsdag samt 8:30-16:00 om fredagen. Derudover er der 30 minutters selvbetalt frokostpause pr. dag.

Er du under 25 år vil du få overenskomstmæssig løn. Hvis du er over 25 år, vil du få individuel løn efter de gældende regler inden for området.

Da vi er i rivende udvikling, er der en stor mulighed for fastansættelse, når du har gennemført dit elevforløb.

Ansøgning:

Hvis du er interesseret i ovenstående stilling, så send gerne din ansøgning via virksomhedens hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Regnskabschef Andreas Emil Nielsen på Andreas.Nielsen@norconsult.com.

Ansøgningsfrist:

Vi indkalder løbende kandidater til samtale, hvorfor du venligst bedes fremsende din ansøgning snarest. Alle ansøgninger behandles med fuld diskretion.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Norconsult Danmark A/S
Hørkær 16, 3
2730 Herlev

Datoer

Ansøgningsfrist: 2. januar 2024
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Regnskabschef, Andreas Emil Nielsen
Andreas.Nielsen@norconsult.comFind vej

.

Vær med til at forbedre hverdagen!

Hos os får du over 500 vidende og nysgerrige kollegaer, du kommer til at arbejde med innovation og bæredygtighed, du lærer af nogle af branchens bedste, du vil være med til at skabe værdi for vores kunder, og du vil være i stand til at forme din egen karrierevej . Hver dag arbejder vi sammen for at forbedre hverdagen, og vi håber, du vil være med.

() På lager
  Gem til senere

salgselev

Louis Nielsen søger salgselever

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Revisortrainee & graduate

Bliv revisortrainee eller graduate hos Deloitte

Sæt kursen mod Deloitte NEXT og forløs dit potentiale. Bliv en del af et stærkt og støttende fællesskab med endeløs udvikling og muligheder. Din karriere starter sammen med mere end 100 andre unge i september 2024.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®