FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Aabenraa Kommune søger kontorelever

Vi har måske Danmarks bedste elevplads. Skal den være din?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Kontorelev i Domstolsstyrelsen

Bliv kontorelev ved Danmarks Domstole inden for specialet offentlig administration.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Aabenraa Kommune søger kontorelever

Vi har måske Danmarks bedste elevplads. Skal den være din?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Kontorelev i Domstolsstyrelsen

Bliv kontorelev ved Danmarks Domstole inden for specialet offentlig administration.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøg nu

Bliv revisortrainee i Baker Tilly Valby - opstart 1. oktober 2024

Kan du lide at fordybe dig i tal og arbejde med mennesker? Kunne du tænke dig at blive en del af en arbejdsplads, hvor medarbejdere og ledere samarbejder og sparrer tæt på daglig basis?

Så er det måske dig, der skal med på vores nye hold af revisortrainees i Baker Tilly Valby med start til oktober 2024.

Som du måske allerede kan fornemme, er Baker Tilly en flad organisation, hvilket f.eks. gør, at du som trainee til daglig samarbejder med erfarne kollegaer på alle niveauer, ligesom du har mulighed for at få indflydelse og ansvar fra start. Hos os er alle ligeværdige, og vi tror på, at unge som gamle bidrager ligeligt til, at vi når vores mål om at være den foretrukne revisor for ejerledede virksomheder.

Har du et stort drive og ambitioner samt interessen for regnskaber og kundekontakt – så har vi rammerne til at gøre dig til en dygtig revisor.

Men hvad laver man egentlig som revisortrainee?

Vi har spurgt en af vores nuværende trainees:

”Som revisortrainee arbejder du fuldtid i revisionen og studerer på aftenskole ved siden af, som kan være HD1, HD2 eller CMA ud fra hvilken uddannelse du kommer med. Man bliver fra dag 1 en del af arbejdspladsen, og ens læringskurve er meget stejl, fordi du får en masse ansvar fra start. Du bliver en del af et hold af ca. 10-15 andre trainees, som er med til, at du får et fedt sammenhold med ligesindede fra start.” Mathias 21 år og HD1 studerende

Hos Baker Tilly vil du som revisortrainee komme igennem et grundigt og spændende 2-årigt traineeforløb, som bl.a. giver dig en basisviden om opstilling af regnskaber, regnskabsprincipper og bogholderi – det, du skal bruge på vejen til din karriere som en dygtig revisor.

Hvis du kan sætte flueben ved følgende – er vi et skridt nærmere!

  • Du er ambitiøs og har en god arbejdsmoral- og indstilling
  • Du trives i, at der er mere travlt i vores højsæson (fra januar til juni)
  • Du trives godt i Excel og har en logisk forståelse for tal
  • Du er social og har lyst til at bidrage til den gode stemning
  • Du har som minimum en gymnasial uddannelse

At være trainee i Baker Tilly

Du vil få opbygget et solidt fundament for din fremtidige karriere. Der vil være fokus på dig, og du har løbende evalueringer med både vores dygtige managerteam samt din nærmeste partner, der sikrer, at du udvikler dig i den retning, du ønsker. Allerede som revisortrainee vil du få mulighed for at komme med på alle slags opgaver, store som små, og du vil hurtig få ansvar for egne opgaver og selv sætte niveauet for, hvor hurtigt du vil udvikle dig. Du vil få tilknyttet en mentor, så du aldrig kommer til at stå alene, og du vil altid have dine andre kollegaer at sparre med og læne dig op ad. Baker Tilly har et velfungerende socialt fællesskab på tværs af alle niveauer og afdelinger, hvor det sociale liv er godt forankret i kulturen.

Send din ansøgning allerede nu – vi indkalder snart til samtaler!

Ansøgning, CV samt karakterer fra seneste uddannelse sendes via Søg Stillingen her på siden.

Du skal som minimum have færdiggjort din HHX, HTX, STX eller EUX (og kunne opfylde kravene til HD-studiet), men derfra er vi åbne for din uddannelses- og erfaringsmæssige baggrund.

Du er velkommen til at kontakte Recruitment Manager, Ida Ytterberg Jessen, på tlf.: 3073 0658 eller mail: ije@bakertilly.dk, hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Baker Tilly
Poul Bundgaards Vej 1
2500 København

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. oktober 2024

Kontakt

Recruitment Manager, Ida Ytterberg Jessen
(+45) 30 73 06 58
ije@bakertilly.dkFind vej

.

Vi er en dynamisk rådgivnings- og revisionsvirksomhed og iblandt verdens 10. største revisionsnetværk med kontorer i 145 lande verden over. I Baker Tilly har vi ca. 150 dedikerede og engagerede medarbejdere i Danmark, fordelt på 3 kontorer, henholdsvis i København, Sorø & Odense, hvor vi arbejder i storrumskontorer med dynamik og videndeling. Omgangstonen er uformel, men præget af høj faglighed og meget kompetente medarbejdere.

Baker Tilly har et velfungerende socialt fællesskab på tværs af alle aldersgrupper, hvor det sociale liv er godt forankret i kulturen. Vi har en aktiv personaleforening, der sørger for mange sociale aktiviteter året rundt, herunder blandt andet DHL-løb, julefrokost, tivolitur, fredagsbar mm.

Vores kerneværdier, som vi efterstræber at efterleve både internt og eksternt er:

  • PASSION
  • ONE FIRM
  • BEST IN CLASS
  • THINK STRAIGHT TALK STRAIGHT

Læs meget mere om vores virksomhed på vores hjemmeside.

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Revisortrainees

Aros Revision søger revisortrainees

Vi sørger for, at du får en traineeuddannelse, der klæder dig godt på både teoretisk og praktisk, så du er klar til din arbejdsmæssige fremtid hos os.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®