FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Laborantelev til Ultraaquas Forsknings- og Udviklingslaboratorium for vandbehandlingsteknologi i Aalborg.

Til vores spændende forsknings- og udviklingslaboratorium for vandbehandlingsteknologi søger vi en laborantelev med et stærkt fagligt fundament og interesse i fysisk-kemiske vandanalyser og forsøgsarbejde.

Ultraaqua er en virksomhed, som gør en forskel. Vores UV- og ozon-systemer renser vand på hele planeten til gavn for mennesker og natur. Vi er en innovativ greentech-virksomhed med nøglekompetencer indenfor avanceret vandrensning. Vi har vækstet konstant siden starten for 25 år siden. Vores fortsatte vækst baseres på markedsledende teknologier og høj prioritering af forskning og udvikling.

Som laborantelev vil du primært arbejde i vores laboratorie og testområder, men der vil også være mulighed for feltarbejde på diverse test-lokationer. Du bliver en del af et team, der primært fokuserer på optimering af reaktorer til UV-desinficering og avancerede oxidationsprocesser samt reaktorer baseret på ozonteknologi. Du vil som elev arbejde tæt sammen med vores ansvarlige laborant omkring analysearbejde og kørsel på testopstillinger samt med den praktiske drift af vores laboratorium.

Mere specifikt vil du som laborantelev hos Ultraaqua opnå erfaring inden for følgende områder:

Analytisk arbejde: 

  • UV/Vis spektrofotometri 
  • Spektrofotometriske standard målinger af vandkvalitetsparametre
  • TOC/IC/TON analyse
  • Membran inlet Massespektrometri (MI-MS)
  • Elektrodebaserede målinger (pH, konduktivitet, ilt m.m.) 
  • Metodeudvikling og Prøveforberedelse
  • Databehandlinger og beregninger

Generelt:

  • Planlægning og indkøb af forbrugsvarer
  • Sikkerhed og arbejdsmiljø
  • Vedligeholdelse og kalibrering af udstyr
  • Laboratoriedrift

Vi er en virksomhed med en flad struktur, som er præget af en uformel og munter omgangstone. Vi forventer fleksibilitet fra medarbejderens side og at alle ukritisk er parate til at bidrage til alle nødvendige opgaver. Vi lægger vægt på, at alle tager ansvar for, at virksomheden, også i en vækstperiode, kan levere service og kvalitet, som vil sikre os kundernes loyalitet. Vil tilbyder til gengæld en moderne arbejdsplads med høj grad af fleksibilitet ift. arbejdstider m.m.

Udover at være en god kollega, er det vigtigste, at du er samvittighedsfuld, har lyst til at lære, og er parat til at tage fat på en, hvilken som helst opgave.

Løn-og ansættelsesvilkår

Tiltrædelse 1. februar 2024 eller efter aftale. 

Løn efter kompetencer.

Ansøgning:

Ansøgninger med CV behandles løbende og sendes via "ansøg nu" knappen. 

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

ULTRAAQUA A/S
Kaolinvej 4 
9220 Aalborg Øst

Datoer

Ansøgningsfrist: hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. februar 2024

Kontakt

Morten Møller
70 23 10 20 / 27 50 94 30
mmk@ultraaqua.com



Find vej

.

OM ULTRAAQUA

ULTRAAQUA is an international manufacturer of advanced UV water disinfection systems for a wide range of applications, such as Recirculated Aquaculture Systems (RAS), Aquaculture Intake Water, Municipal Wastewater, Drinking Water, Wellboats and many more. 

The company was founded in 1996 by two Danish scientists, with the mission of solving the increasing global water safety challenges, by combining extensive research, innovation, and technology. Today, more than 10 000 UV disinfection systems have been supplied worldwide, to help create a more sustainable world. ULTRAAQUA operates through a carefully selected partner network, with activity in more than 120 countries.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®