FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelever med interesse for logistik, salg og service

Kunne du tænke dig at få indsigt i arbejdsprocesser indenfor logistik, salg og service, og samtidig opnå forretningsforståelse fra en global virksomhed?

Hottinger, Brüel & Kjær (HBK) tilbyder en spændende 2-årig kontoruddannelse indenfor logistik, salg og service med opstart 1/3/2024. Forløbet vil give dig et bredt indblik i mange tværfaglige områder, og forskelligartede opgaver og forretningsprocesser. Derudover vil du få en masse nye kolleger, der vil hjælpe dig rigtig godt på vej undervejs. Sideløbende vil du have skoleforløb med valgbare moduler, så du kan tilpasse din uddannelse med afsæt i dine interesser, og kombinere både teori og praktik.

Du bliver en del af en dynamisk og global teknologivirksomhed, og vil være i kontakt med kunder og kolleger i hele verden. Da tingene til tider går stærkt, skal du have stor lyst til at lære, kunne arbejde selvstændigt med de opgaver, du lærer og have en fleksibel og struktureret tilgang til arbejdet.

Hvad får du ud af et elevforløb hos os?

Som elev hos Hottinger, Brüel & Kjær får du en bred uddannelse med egne ansvarsområder, der sammensættes bredt og vokser gennem uddannelsen. Elevforløbet består tilsammen af 4 fleksible perioder á ca. 6 måneders varighed, hvor du er tilknyttet enten én eller flere forskellige afdelinger.

Du vil gennem de forskellige perioder lære dele af de vigtigste processer indenfor bl.a.:

 • Planlægning og indkøb af varer til produktion og kunder
 • Kunde kontakt på e-mail og telefon
 • Tilbudsgivning
 • Leverandørkontakt, opfølgning på aftaler, priser og leveringsbetingelser
 • Modtagelse og oprettelse af salgs- og serviceordrer
 • Booking af forsendelser til hele verden
 • Arbejde med forecast, kvalitetstal og leveringsoverholdelsestal
 • Mindre projekt opgaver på tværs af organisationen
 • Tage imod kunder og være virksomhedens ansigt udadtil i receptionen
 • Mange øvrige administrative kontoropgaver

Vi søger dig som…

 • Har – eller er ved at færdiggøre – HHX med 5 ugers EUS eller STX, HTX, HF med 10 ugers EUS eller EUX på kontorlinjen, og at du er parat til at starte den praktiske del af din uddannelse i foråret 2024. Hvis du er fyldt 25 år – så skal du blot huske at vedlægge din realkompetencevurdering, som er foretaget af en handelsskole
 • Har en god forståelse for tal og kendskab til Excel og Office pakken
 • Har gode engelskkundskaber, da vores koncernsprog er engelsk
 • Er sikker og velformuleret i skriftligt og mundtligt dansk

Vi værdsætter…

 • Selvstændighed, proaktivitet og gode ideer
 • En engageret og nysgerrig tilgang til at lære nyt
 • Fokus på detaljer, kvalitetsbevidsthed og effektivitet
 • En holdspiller som har lyst til at arbejde tæt sammen med globale kollegaer og kunder
 • Et åbent, servicemindet og løsningsorienteret mind-set
 • En empatisk, social og positiv personlighed

Hvorfor skal du være elev hos os?

Som elev hos HBK får du en bred uddannelse, hvor du undervejs vil komme til at arbejde sammen med nogle af de mest passionerede lyd- og vibrationseksperter fra hele verden. Frihed under ansvar er rammen for HBK’s medarbejdere. Dette giver en god balance mellem arbejde og privatliv og fremmer konstant udvikling af professionelle og personlige kompetencer i et internationalt og sjovt arbejdsmiljø.

Vi er naturligvis fleksible ift. skoleperioder, og sikrer sammen med dig en løbende koordinering ift. dine skole- og eksamensdage.

One company – HBK

Den 1. Januar 2019 fusionerede Brüel & Kjær Sound & Vibration Measurement & HBM, og blev til HBK (Hottinger Brüel & Kjær). Vi har i årtier været markedsledende inden for udstyr og løsninger til måling og håndtering af lyd, vibration, vægt, materialestabilitet etc. Vi bruger vores kernekompetencer til at hjælpe industri og myndigheder med at løse deres udfordringer, så de kan koncentrere sig om deres primære opgaver. HBK er en global virksomhed med 3000 medarbejdere på globalt plan, tilstædeværelse i 80 lande, samt produktionsfaciliteter i Danmark, Tyskland, Storbritannien, USA, Kina og Portugal.

HBK er ejet af Spectris Plc., der har base i England. Spectris udvikler og markedsfører produktivitetsfremmende instrumentering og industriel styring.

Vent ikke med at søge…

Hvis du kunne tænke dig at være vores nye kontorelev, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt, ved at anvende det direkte ansøgningslink via "Ansøg nu" knappen.

Vi afholder løbende samtaler, så send endelig din ansøgning afsted med det samme.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og høre hvorfor det lige præcis er din drømmeuddannelse.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Hottinger, Brüel & Kjær A/S
Teknikerbyen 28
2830 Virum

Datoer

Ansøgningsfrist: 5. januar 2024
Tiltrædelse: 1. marts 2024

Kontakt

Christa Ratgen Linnetved
(+45) 77 41 24 40Find vej

.

Our History

For many decades, HBM and Brüel & Kjær have been trusted by multiple industries to deliver highly accurate technologies and expertise in test and measurement.

Synonymous with innovation and quality, these two renowned and pioneering brands joined forces to become Hottinger Brüel & Kjær (HBK), forming the world’s foremost provider of integrated test, measurement, control, and simulation solutions for product performance evaluation.

HBK continues to build on the two legacies, untapping the potential of combined knowledge and insight within three physical domains – mechanical, sound and vibration and electrical – and allowing us to pursue solutions for the unmet needs of our customers.

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®