FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Laborantpraktikant til Center for Diagnostik – DTU Sundhedsteknologi

Er du vores nye laborantpraktikant?

Center for Diagnostik (CfD) er en del af DTU Sundhedsteknologi og huser en gruppe medarbejdere med 4 forskellige nationaliteter. I øjeblikket består gruppen af fem assay-udviklere, to laboranter, en kvalitetssikrings-specialist, en forretningsudvikler og en centerleder. Vi tilstræber at udvide gruppen sideløbende med vores portefølje af projekter.

CfD udvikler innovative diagnostiske assays i samarbejde med forskellige DTU-institutter, hospitaler, universiteter og biotekindustrien. Vi udvikler bl.a. aptamer-prober til biomarkør-detektion samt point-of-care tests (POCTs), herunder kvik-tests, samt laboratorie-baserede analyser. Derudover driver CfD en kommerciel diagnostisk virksomhed, primært inden for PCR og serologisk diagnostik, der betjener DTU-institutter, andre universiteter, hospitaler og industrien.

Afdelingen arbejder kvalitetssikret efter ISO-standard 17025, og kvalitetssikring er derfor et vigtigt element i det daglige arbejde hos CfD.

Jobbet

Du vil få mulighed for at arbejde med planlægning og udførelse af forskellige typer af analyseteknikker, som du vil opnå fortrolighed med i løbet af praktikant-perioden.

Du vil blandt andet skulle arbejde med udvikling af aptamer detektionsprober og efterfølgende bindingsstudier, PCR analyser herunder qPCR og Fluidigm, Olink proteomics, ELISA/Mesoscale på forskelligt biologisk materiale.

Du vil desuden indgå i de daglige opgaver i vedligeholdelse af vores laboratorier og udstyr.

Du vil arbejde sammen med erfarne teknikere inden for området, men det er målet at du skal kunne arbejde selvstændigt med metoderne og komme med input til optimeringer af dine analyser.

Vores forventninger til dig

  • Du er i gang med at uddanne dig til laborant, laboratorietekniker eller lign. og du har bestået den teoretiske del af din uddannelse
  • Du er kvalitetsbevidst og struktureret med et øje for detaljen, og du er grundig i udførelsen af dit arbejde
  • Du har gode mundtlige og skriftlige kommunikationsevner på dansk og engelsk
  • Du kan fungere i et team, hvor folk har forskellig faglig såvel som kulturel baggrund
  • Du kan arbejde selvstændigt og har gode samarbejdsevner

Hvad vi tilbyder

En arbejdsplads der konstant er i udvikling og med mulighed for løbende faglig og personlig udvikling i et godt team. Derudover er DTU en familievenlig arbejdsplads med en uformel og åben måde at arbejde på og fleksible arbejdstider.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat) indgået med Finansministeriet.

Ansættelsen er for et år med start den 1. februar 2024.

Arbejdssted er DTU Lyngby Campus.

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din online ansøgning senest den 13. december 2023. Klik på "Ansøg nu" knappen, hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte hovedvejleder Ivan Larsen, på 4089 2564 eller centerleder Helene Larsen på 4244 0166.

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning

DTU Sundhedsteknologi

DTU Sundhedsteknologi uddanner fremtidens ingeniører og udvikler ny teknologi og løsninger med det formål at gøre livet bedre for mennesker før, under og efter de er patienter. Det gør vi i tæt samarbejde med sundhedssektoren, industrien, forskningsinstitutioner og andre sundhedsaktører. DTU Sundhedsteknologi spænder fagligt fra imaging og diagnostik, over digital health og biologisk modellering til biopharma. DTU Sundhedsteknologi har omkring 210 videnskabelige medarbejdere, 140 ph.d.-studerende og ca. 160 teknisk/administrative medarbejdere (hvoraf de fleste er ansat i vores forskningsinfrastruktur eller kommercielle aktiviteter.


Sted

Danmarks Tekniske Universitet
Lyngby Campus 

Datoer

Ansøgningsfrist: 13. december 2023
Tiltrædelse: 1. februar 2024

Kontakt

Hovedvejleder, Ivan Larsen
(+45) 40 89 25 64

Centerleder, Helene Larsen
(+45) 42 44 01 66 Find vej

.

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.500 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®