FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelev søges til Danmarks største boligformidler!

Har du flair for boliger og kunne du tænke dig at arbejde med internationale virksomheder og ambassader fra vores domicil i Hellerup?

Vi har stor fornøjelse af vores nuværende Kontorelev, Mark, hvorfor vi ønsker at fortsætte succesen. Derfor søger vi endnu en kontorelev til vores kontor i Hellerup. Her vil du komme til at indgå et ungt team samt en dynamisk arbejdsplads! 

En kontoruddannelse med speciale i administration er et godt springbræt til fremtidens videre karriereforløb. Vi søger lige nu en målrettet og serviceminded kontorelev der har lyst til at uddanne sig i en spændende virksomhed, hvor vi kan tilbyde en særdeles varieret og udfordrende arbejdsplads med kontakt til mange spændende mennesker fra hele verden.
Du vil primært blive oplært i vores kundeservice-afdeling, hvor du vil arbejde tæt sammen med vores Office Agenter. Du kommer i berøring med hele virksomheden, da organisationen er bygget op omkring et tæt tværfagligt samarbejde mellem alle firmaets medarbejdere. Din primære kompetence for at opnå succes i denne rolle er, at yde verdensklasse service til vores kunder – også når der er travlt. Alt andet skal vi nok lære dig!

Vi forventer

  • Du har bestået STX/HF/HTX + HGS/EU’s, HHX + 5 ugers opkvaliferingskursus eller HG/HGV/EUX. Derudover vil det være en fordel, hvis du har erhvervserfarring med kundeservice og koordinering.
  • Du er struktureret, kan tage ansvar og håndterer mange bolde i luften. 
  • Du behersker engelsk i både skrift og tale. Gode kundskaber er et must, da størstedelen af vores kunder er fra udlandet. 
  • Du har en positiv indstilling og formår at skabe gode relationer 
  • At du ikke er “bange” for at tale i telefon 
  • At du er en team-player 
  • At du har kørekort

Vi tilbyder

  • Sjov og udfordrende arbejdsplads 
  • Kontakt til masser af spændende mennesker og virksomheder fra hele verden 
  • Fokus på faglig og personlig udvikling

Ansøg snarest

Send din ansøgning via "ansøg nu" nu. Vi afholder løbende samtaler og opslaget vil være publiceret indtil stillingen er besat. Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Housing Denmark
Strandvejen 70
2900 Hellerup

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Snarest muligt

Kontakt

Laura May Abundo
(+45) 70 20 04 70
Lau@housingdenmark.com



Find vej

.

Om Housing Denmark

"Your home, our mission"

Siden 2004 har Housing Denmark arbejdet for at værne om den helt specielle følelse af “hjem”. Og uden at prale, er det lykkedes rigtig godt. I dag er Housing Denmark landets største boligformidler, med fem Børsen Gazeller og fem AAA-rating’s. Med passion og professionalisme udlejer vi alt fra den lille charmerende 1-værelseslejlighed i byen til den 500 kvm store villa ved kysten. Møbleret, som umøbleret. På måneds- såvel som årsbasis. Og med et netværk af 1.200 virksomheder, kan vi matche udlejer med den helt rigtige lejer. Hurtigt og sikkert. 

Med dyb indsigt i lejemarkedet kan vi sikre, at intet er overladt til tilfældighederne - og med vores services kan vi være din one-point-of-contact og hjælpe med alt, hvad der handler om udlejning og drift. Fra boligfotograf, virtuel fremvisning og løbende opsyn med hjemmet til total administration.

Vi ved nemlig, at en ny tilværelse, væk fra vante rammer, kræver ro på hjemmefronten. Uanset om du er udlejer, der rykker videre - eller lejeren, der bare ønsker at falde godt til.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®