FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøg nu

Speditørelev i DSV Horsens


Kickstart din karriere - bliv speditørelev hos DSV

Udvikling, ansvar og tempo er nogle af nøgleordene i DSV’s elevuddannelse. Her får du en unik mulighed for at kickstarte din karriere med udgangspunkt i netop dit liv.

Bliv en del af succesen

DSV er en af verdens allerstørste transport- og logistikselskaber og en succeshistorie i dansk erhvervsliv. Det er vi ikke mindst, fordi vores medarbejdere er pivdygtige og passionerede speditører. Men vi hviler ikke på laurbærrene. Vi er på vej mod en fremtid drevet af grønne teknologier og digitale kvantespring – og her skal vi have dig med på vejen frem. 
I DSV er der fart over feltet hver eneste dag, og vi har brug for unge medarbejdere, der ved, hvad de vil, og hvad de står for. Vi har allerede over 100 dygtige og topmotiverede speditørelever, og du bliver en del af sammenholdet, hvor du kan udvikle dig både fagligt og personligt i et stærkt netværk.

Spedition hos de bedste

Du behøver ikke at vide, hvad spedition er, når du læser denne annonce. Det skal vi nok lære dig. Hvis du kommer med din personlighed og viser initiativ og nysgerrighed, så tilbyder vi dig en karriere, der matcher dine drømme.

I DSV er intet for stort eller for småt, og vi arbejder med supply flow i både spændende start-ups og i de allerstørste internationale koncerner. Her er det dit ansvar som speditørelev at forhandle den gode aftale og koordinere den allerbedste transport.

Hos os får du hurtigt dine egne kunder, så du kan vise, at du mestrer det gode købmandskab og et højt serviceniveau. Du planlægger dagligt logistik og shipping af varer i hele verden, og du handler hurtigt og finder de rigtige løsninger lokalt og globalt både for dine kunder og for DSV.

Vi er med dig hele vejen og lærer dig alle facetter af spreditionsfaget i en spændene hverdag fuld af muligheder og stærke relationer - vejen frem starter her. 

You snooze, you loose

Vi holder samtaler løbende, så udfyld og send din ansøgning, CV og karakterudskrift hurtigst muligt via "ansøg nu" knappen. 

Vi rekrutterer nu til årgang 2024 med opstart til september i Hedehusene, Horsens, Esbjerg og Odense. Derefter er verden åben for dig!

Har du nogen som helst spørgsmål, så er Stine Kjølholt og Mona Larsen klar til en god snak. Du kan ogå læse meget mere om DSV's elevuddannelse pg adgangskravende på vores karriereside

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DSV A/S
Nokiavej 30
8700 Horsens

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: September 2024

Kontakt

Stine Kjølholt
stine.kjoelholt@dsv.com

Mona Larsen
mona.larsen@dk.dsv.com



Find vej

.

Mød vores speditørelever

”Der er hele tiden nye udfordringer, og her er plads til alle typer mennesker.”

Christian, speditørelev i DSV

”For at være en god speditør skal man være nysgerrig på verden”

Cecilie, speditørelev i DSV

”Når vi sikrer fra A til B, at det hele spiller - det giver et sus i maven”

Signe & Frederik, speditørelever i DSV

DSV - Global Transport and Logistics

DSV er en dynamisk arbejdsplads med fokus på inklusion og diversitet. Vi driver vores forretning med integritet og respekt for individets værdighed og rettigheder i alle lande og kulturer. DSV er en af verdens førende transport- og logistikvirksomheder. Som medarbejder i DSV vil du blive en del af et team på 75.000 dygtige kolleger i over 80 lande, der alle arbejder dedikeret med at levere gode kundeoplevelser og service på højt niveau. Vi stræber efter at skabe en mere bæredygtig fremtid for vores branche, og vi har forpligtet os til at drive vores forretning på naturens præmisser.

Hos DSV tror vi på samarbejde og respekt, og vi ønsker at tiltrække, motivere og fastholde dygtige medarbejdere. Hvis du har drive og talent og har lyst til at være en del en alsidig virksomhed i vækst, så giver vi dig muligheden for at udvikle dit potentiale og sætte fart på din karriere.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®