FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Administrationselev til Anholt Site Grenaa

Kickstart din karriere inden for administration og skab et solidt fundament for din videre udvikling

Hos os kan du se frem til et alsidigt elevforløb i en global virksomhed, hvor du arbejder med administrative opgaver inden for driften af Anholt Havvindmøllepark. Vi tilbyder dig muligheder for at udvikle dine kompetencer og hurtigt opbygge viden, så du kan løse de faste opgaver og udvikle dig gennem nye projekter. Målet er, at du hver dag kan tage lidt større ansvar end dagen før.

Dit elevforløb

Elevprogrammet giver dig stor personlig og faglig udvikling, så du bygger en stærk platform for et spændende arbejdsliv. Som elev vil du opleve, at vi har fokus på, at du lærer og udvikler dig med afsæt i dine karrieremål. Elevprogrammet er en toårig uddannelse, hvor du bruger det meste af tiden på jobbet, men også deltager i syv ugers skoleforløb og elevdage, der giver ny inspiration og styrker dit netværk. Du bliver en del af vores elevnetværk, og du får både en leder og vejleder, som begge står klar med sparring, så du udvikler dig.

Du vil blive en del af administrationen for Anholt Havvindmøllepark i Grenaa, hvor du sammen med dine kolleger, vil hjælpe med planlægning af arbejdsplaner, timer, ferie, og kurser etc. Derudover vil du få administrative opgaver som udstedelse af indkøbsordrer, fakturabehandling, budgetlægning og -opfølgning og mange andre ad hoc-opgaver. Vores team på ca. 51 personer har et højt humør, godt sammenhold og hjælper hinanden på kryds og tværs.

I jobbet vil du:

 • hjælpe med daglig administrativ support til dine kolleger
 • varetage administrative opgaver inden for de ovennævnte områder
 • udarbejde ansættelseskontrakter, tillæg til ansættelseskontrakter og håndtere arkiveringhåndtere mødebookning, rejsebestillinger, rejseafregninger og kalenderplanlægning
 • koordinere forskellige arrangementer, projekter og kursusaktiviteter
 • varetage kommunikationen med samarbejdspartnere og udarbejde præsentationer og andet skriftligt kommunikationsmateriale.

For at få succes i denne rolle forventer vi, at du:

 • har interesse for kontoradministration og lyst til at udvikle dig personligt og fagligt
 • er ansvarsbevidst og har en serviceorienteret indstilling
 • er god til at arbejde struktureret
 • er god til at kommunikere mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk
 • trives med forandringer og kan hurtigt omstille dig i en afvekslende hverdag.

Selvom din profil ikke matcher alle punkterne, har du måske andre kompetencer, der vil være relevante. Mener du, at du kan bidrage til teamet, så send os din ansøgning.

Uddannelseskrav

 • STX, HTX og HF skal også have fem ugers EUD Student forløb med fagretningen kontor.
 • HHX, EUX og HG giver direkte adgang til elevforløbet.

Hvis du er fyldt 25 år, skal du kontakte en erhvervsskole med henblik på at få lavet en realkompetencevurdering (RKV).

Starten på noget større

Send din ansøgning til os senest den 14. januar 2024. Du er velkommen til at kontakte Trainee responsible DK, på trainee@orsted.com, hvis du vil vide mere om stillingen.

Læs mere om elevprogrammet, og hvordan det være starten på noget større: Få en elevplads hos os | Ørsted Careers (orsted.dk)

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Ørsted A/S
Nordre Kajgade 13
8500 Grenaa

Datoer

Ansøgningsfrist: 14. januar 2024
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Trainee responsible DK
trainee@orsted.comFind vej

.

Et inkluderende team

Ørsted ønsker at alle medarbejdere har samme muligheder for at gøre en forskel uanset alder, nationalitet, funktionsnedsættelse, etnicitet, køn, seksuel orientering eller tro. Vi har stort fokus på at have et mangfoldigt arbejdsmiljø, hvor alle medarbejdere åbent kan give input og dele ideer.

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®