FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Shippingelev til COSCO SHIPPING Lines Nordic A/S

Hele verden kalder, og vi søger en frisk og nysgerrig shippingelev med tiltrædelse hurtigst muligt - Er det dig ?

COSCO SHIPPING Lines Nordic A/S er blandt verdens absolut største containerrederier, du vil derfor blive en del af et internationalt arbejdsmiljø, med plads til alle. I 2022 håndterede rederiet en flåde på mere end 500 containerskibe globalt, og er samtidig repræsenteret i mere end 140 lande.

En god start på din karriere

Som shippingelev hos os får du en spændende 2-årig kontoruddannelse med speciale i shipping, der veksler mellem 'learning by doing' og teori. Du får samtidig en god start på din karriere, hvor du både bliver udfordret på det personlige og faglige plan. Du bliver en del af en virksomhed, hvor den enkelte medarbejders trivsel og udvikling er i fokus. Som elev vil du desuden indgå i vores team af dygtige og imødekommende kollegaer, som alle er med til at sikre dig nogle lærerige, udfordrende og spændende år.

Arbejdsopgaver

Som shippingelev får du mange forskelligartede opgaver og du vil gennem din elevtid få en bred indsigt i hele shippingområdet. Dine opgaver kan blandt andet bestå af nedenstående:

 • Kundeservice
 • Ordrebehandling
 • Transport / disponering på tværs af landegrænser
 • Kalkulation og økonomi
 • Transport- og søret
 • Håndtering af salgs relaterede opgaver internt & ekstern
 • Filling/håndtering af div leverandør omkostninger

Om dig

Vi forventer, at du trives i et travlt og internationalt miljø og har lysten til hele tiden at dygtiggøre dig. Du formår at have mange i bolden i luften og bevare overblikket, når det går rigtig stærkt. Derudover forventer vi, at du:

 • Er serviceminded og nysgerrig på at lære nyt
 • Er ansvarsfuld og initiativrig
 • Er selvstændig og kan handle på eget initiativ
 • Behersker engelsk i både skrift og tale
 • Har afsluttet, eller er ved at afslutte en HHX eller EUX.
 • Har afsluttet, eller er ved at afslutte en STX, HF eller HTX (Her skal du samtidig have gennemført det 5 eller 10 ugers supplerende grundforløb)

Interesseret?

Lyder ovenstående som noget for dig og har du lyst at være vores nye shippingelev? - Så send os din ansøgning og dit CV. Samtaler tages løbende.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jakob Herloev-Nielsen på 45 16 02 63 eller jhn@coscoshippinglines.dk, eller Jesper Sørensen på 45 16 02 50 eller jes@coscoshippinglines.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

COSCO SHIPPING Lines Nordic A/S
Birkerød Kongevej 150 A
3460 Birkerød

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

MS Jing Li, HR & Adm specialist. 


Find vej

.

About us

COSCO SHIPPING Lines A/S is a fully-owned subsidiary of COSCO SHIPPING Holdings Co., Ltd. (hereinafter referred to as COSCO SHIPPING Holdings),registered in Hongkou District (Shanghai) with a registered capital of 23.664 billion Yuan. Company is mainly engaged in domestic and international maritime container transport services and related businesses, as the group's core business sector.

After integration, COSCO SHIPPING Lines has expanded the business scale, consolidated the position in the industry. Meanwhile, the service network has also been further improved. It established 9 domestic branches in Dalian, Tianjin, Qingdao, Shanghai, Ningbo, Xiamen, South China, Hainan and Wuhan in China, and 9 overseas branches in Europe, North America, Southeast Asia, West Asia, South America, Australia, Japan, Korea and Africa. Accordingly, over 400 marketing offices have covered the whole global shipping market.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®