FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Shippingelev til COSCO SHIPPING Lines Nordic A/S

Hele verden kalder, og vi søger en frisk og nysgerrig shippingelev med tiltrædelse hurtigst muligt - Er det dig ?

COSCO SHIPPING Lines Nordic A/S er blandt verdens absolut største containerrederier, du vil derfor blive en del af et internationalt arbejdsmiljø, med plads til alle. I 2022 håndterede rederiet en flåde på mere end 500 containerskibe globalt, og er samtidig repræsenteret i mere end 140 lande.

En god start på din karriere

Som shippingelev hos os får du en spændende 2-årig kontoruddannelse med speciale i shipping, der veksler mellem 'learning by doing' og teori. Du får samtidig en god start på din karriere, hvor du både bliver udfordret på det personlige og faglige plan. Du bliver en del af en virksomhed, hvor den enkelte medarbejders trivsel og udvikling er i fokus. Som elev vil du desuden indgå i vores team af dygtige og imødekommende kollegaer, som alle er med til at sikre dig nogle lærerige, udfordrende og spændende år.

Arbejdsopgaver

Som shippingelev får du mange forskelligartede opgaver og du vil gennem din elevtid få en bred indsigt i hele shippingområdet. Dine opgaver kan blandt andet bestå af nedenstående:

 • Kundeservice
 • Ordrebehandling
 • Transport / disponering på tværs af landegrænser
 • Kalkulation og økonomi
 • Transport- og søret
 • Håndtering af salgs relaterede opgaver internt & ekstern
 • Filling/håndtering af div leverandør omkostninger

Om dig

Vi forventer, at du trives i et travlt og internationalt miljø og har lysten til hele tiden at dygtiggøre dig. Du formår at have mange i bolden i luften og bevare overblikket, når det går rigtig stærkt. Derudover forventer vi, at du:

 • Er serviceminded og nysgerrig på at lære nyt
 • Er ansvarsfuld og initiativrig
 • Er selvstændig og kan handle på eget initiativ
 • Behersker engelsk i både skrift og tale
 • Har afsluttet, eller er ved at afslutte en HHX eller EUX.
 • Har afsluttet, eller er ved at afslutte en STX, HF eller HTX (Her skal du samtidig have gennemført det 5 eller 10 ugers supplerende grundforløb)

Interesseret?

Lyder ovenstående som noget for dig og har du lyst at være vores nye shippingelev? - Så send os din ansøgning og dit CV. Samtaler tages løbende.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jakob Herloev-Nielsen på 45 16 02 63 eller jhn@coscoshippinglines.dk, eller Jesper Sørensen på 45 16 02 50 eller jes@coscoshippinglines.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

COSCO SHIPPING Lines Nordic A/S
Birkerød Kongevej 150 A
3460 Birkerød

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

MS Jing Li, HR & Adm specialist. 


Find vej

.

About us

COSCO SHIPPING Lines A/S is a fully-owned subsidiary of COSCO SHIPPING Holdings Co., Ltd. (hereinafter referred to as COSCO SHIPPING Holdings),registered in Hongkou District (Shanghai) with a registered capital of 23.664 billion Yuan. Company is mainly engaged in domestic and international maritime container transport services and related businesses, as the group's core business sector.

After integration, COSCO SHIPPING Lines has expanded the business scale, consolidated the position in the industry. Meanwhile, the service network has also been further improved. It established 9 domestic branches in Dalian, Tianjin, Qingdao, Shanghai, Ningbo, Xiamen, South China, Hainan and Wuhan in China, and 9 overseas branches in Europe, North America, Southeast Asia, West Asia, South America, Australia, Japan, Korea and Africa. Accordingly, over 400 marketing offices have covered the whole global shipping market.

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Revisortrainees

Aros Revision søger revisortrainees

Vi sørger for, at du får en traineeuddannelse, der klæder dig godt på både teoretisk og praktisk, så du er klar til din arbejdsmæssige fremtid hos os.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®