FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøg nu

ER DU VORES NYE KONTORELEV?

Delfi Technologies A/S i Køge søger en ambitiøs og struktureret kontorelev til vores Breece afdeling. Breece er en division i Delfi Technologies, som med egenudviklet software platform (Breece System), leverer unikke løsninger med digitale prisskilte. 

Som elev hos os bliver du en del af en spændende virksomhed, hvor du gennemgår en praktisk uddannelse, der strækker sig over to år. Sideløbende med dine arbejdsopgaver i Delfi følger du obligatorisk skoleundervisning.

Arbejdsopgaver: 

Du bliver tilknyttet Order Management og Salgsafdelingen, som består af 4 medarbejdere. Her kan du se frem til en udfordrende hverdag i et internationalt miljø, hvor du vil stifte bekendtskab med mange spændende og alsidige opgaver inden for både administration, indkøb, logistik, salg og kundeservice – både mundtligt og skriftligt. Dine opgaver vil bl.a. omfatte: 

  • Håndtering af tilbud og ordrer 
  • Internt salg via e-mail og telefon
  • Leverandør- og kundekontakt 
  • Diverse administrative opgaver 
  • Kundeservice aktiviteter 

Hvem er du?

Du har afsluttet din HHX, STX-uddannelse og har bestået det obligatoriske EUS-kursus, inden du starter på din uddannelse hos os. Du har en imødekommende og pligtopfyldende tilgang til dit arbejde. Du har ordenssans, er mødestabil, er serviceminded og har masser af humor. 

Du kan bevare det gode humør på trods af mange bolde i luften. Du er fortrolig med Microsoft Office-pakken og du mestrer både flydende dansk og engelsk - og har gerne kendskab til de nordiske sprog. Tysk og/eller italiensk er en fordel. 

Du ser muligheder i udfordringen og lægger vægt på kvalitet og service. Du tager ansvar for dine arbejdsopgaver og følger dem til dørs. Du har gåpåmod og er åben overfor alle salgets faser. Du sætter pris på at arbejde sammen med andre og du trives i et dynamisk miljø. Det er også en fordel, at du har flair for salg og serviceopgaver - og at du har en god talforståelse. 

Hvem er vi? 

Delfi Technologies A/S er en veletableret it-virksomhed med over 35 års erfaring inden for udvikling og salg af stregkodeløsninger til detail, logistik, industri og healthcare. Delfi har kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italien og Vietnam. 

Vi tilbyder: 

  • Et ungt og dynamisk team 
  • Mulighed for spændende udfordringer i en virksomhed i vækst 
  • Frokost-/frugtordning og mulighed for massage-/fitness/sundhedsordning 
  • Vi stiller krav til din performance, men giver dig samtidig også både rammerne, mulighederne og friheden til at blive en succes 
Ansøgning mrk. ”Kontorelev” sendes via "ansøg nu" knappen, sammen med dit CV og eksamensbevis.
Send din ansøgning snarest muligt, da vi gennemgår de indkomne ansøgninger og holder løbende samtaler. 

Tiltrædelse snarest muligt efter nærmere aftale.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Delfi Technologies
Valdemarshaab 11
4600 Køge

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Snarest muligt

Kontakt

jackie.cortez@delfi.comFind vej

.

Om Delfi Technologies

Vi er Delfi Technologies – en europæisk løsningsleverandør, etableret i 1988, som har specialiseret sig i softwareløsninger inden for elektroniske hyldeforkanter, håndterminaler, kasseløsninger (POS) og printløsninger.

Vores kunder repræsenterer en bred vifte af brancher såsom detailhandel, lager, sundhedssektor, field service og kontor. Vi tilfører vores viden og ekspertise til enhver løsning ved at tilbyde dén support, service og rådgivning, du har brug for. 

Vores løsninger bruges over hele verden og vi har kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italien og Vietnam. Det menneskelige aspekt er nøglen til vores succes. Mere end 110 specialister stræber hver dag efter at forny vores løsninger til vores kunders’ behov.

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®