FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Vil du være kontorelev hos Danmarks største lægemiddelgrossist?

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får rig mulighed for at bringe din faglighed i spil? Så er du måske vores nye kontorelev!

Nomeco er den foretrukne lægemiddelgrossist for apoteker og hospitaler – ligesom vi er lægemiddelindustriens foretrukne strategiske servicepartner. Vi er specialister i sundhedslogistik, og sikrer at danskerne altid har rettidig adgang til lægemidler. Vi søger lige nu en kontorelev til vores kontor i København.

Opnå erfaring med en bred vifte af opgaver

Som kontorelev kommer du rundt i forskellige afdelinger primært inden for indkøb og varesortiment, og du bliver en fast del af de forskellige teams og får dine egne daglige arbejdsopgaver. Samtidig har du altid en mentor og hjælpsomme kolleger, som du kan spørge til råds. Derudover får du også vagter i receptionen med jævne mellemrum.

Da jeg startede, kunne jeg tydeligt mærke, at Nomeco har kørt deres elevprogram i mange år, og de har prøvet og hørt det hele. Man føler sig virkelig tryg og i gode hænder her”, fortæller Lærke, tidligere elev.

Det kan du forvente

Du bliver en del af en stor virksomhed, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt, og kickstarte din karriere inden for administration.

Du kan se frem til at blive en del af en social arbejdsplads, der værdsætter teamwork. Du vil opleve, at der er tid til at lære de andre elever og kolleger bedre at kende. For du bliver naturligvis inviteret med til årets forskellige arrangementer. Fra den traditionelle julefrokost til afdelingens egne arrangementer og DHL-stafet, golf, øl- og vinsmagning. Vi har også en aktiv personaleforening med masser af sociale aktiviteter f.eks. comedy, keramikmaling, paddel tennis og yoga.

"Jeg har lært en masse i de forskellige afdelinger, for de er ikke bange for at give dig ansvar. Og vagterne i receptionen gjorde, at jeg allerede kendte mange af mine kolleger, da jeg blev fastansat”, fortsætter Lærke.

Tre gode grunde til at søge en elevplads hos os:

  • Du lærer alle kontordisciplinerne, som gavner dit CV 
  • Du får gode muligheder for fastansættelse, hvis du viser, at du kan og vil 
  • Du kommer ind på en spændende og social arbejdsplads med andre elever

Vi forestiller os, at du:

  • Har bestået eller forventer at bestå enten HHX, EUS, HTX eller EUX 
  • Du trives i en udadvendt og servicemindet rolle 
  • Har lyst til at kaste dig ud i nye opgaver – og du er ikke bange for at spørge om hjælp, når opgaven er for svær

Praktisk information

Du får arbejdsadresse hos Nomeco i Sydhavnen på Borgmester Christiansens Gade 40, 2450 København SV.

Løn fastsættes efter gældende overenskomst.

Arbejdstiderne vil være 37 timer ugentligt mandag til torsdag i tidsrummet kl. 8:00 til 16.00 og fredag fra 8:00 til 15:30.

Vi ser gerne, at du kan starte i marts 2024.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte rekrutteringsansvarlige Thea Christensen på telefon 26 77 07 78

Skal du være Nomecos nye kontorelev?

Send gerne dit CV, ansøgning, eksamensbevis eller foreløbig karakterudskift hurtigst muligt. Vi afholder jobsamtaler løbende. Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist: Løbende

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Nomeco A/S
Borgmester Christiansens Gade 40
1790 København V

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. marts 2024

Kontakt

Thea Christensen
(+45) 26 77 07 78Find vej

.

I hjertet af sundhedssektoren

Med et job i Nomeco er du centralt placeret i hjertet af sundhedssektoren, og samtidig har du et job med mening. Vores mission er nemlig at sikre, at danskerne får det rette lægemiddel til den rette tid. Det tager vi helt bogstaveligt. Vi sikrer, at livsvigtig medicin kan nå frem til patienterne på alle tider af døgnet, og derfor har vi åbent 24 timer i døgnet 365 dage om året.

Vi er ca. 900 ansatte i Nomeco. Vi har filialer i København, Odense og Aarhus, hvor vi pakker medicinalvarer, som vi kører ud til apoteker i hele Danmark. Derudover har vi et kontor i Aalborg, og vi distribuerer medicinalvarer til hele Skandinavien fra vores lager i Køge.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®