FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv elev ved Danmarks Domstole - et job der giver mening!

Danmarks Domstole søger kontorelever inden for offentlig administration til retterne rundt om i landet og til Domstolsstyrelsen i København.

En spændende og afvekslende hverdag med masser af smil

Danmarks Domstole løser mange samfundsrelevante opgaver. Du vil få et spændende uddannelsesforløb, hvor du kommer til at arbejde sammen med mange gode kolleger.

Som elev ved en ret kommer du til at arbejde med retssager, fogedsager, skiftesager og administration. Du får stor kontakt til rettens brugere.

Som elev i Domstolsstyrelsen kommer du til at arbejde med kompetenceudvikling, HR, regnskab og administration i øvrigt. Styrelsen samarbejder med retterne rundt om i landet, og du vil derfor også få en del kontakt med retterne.

Karrieremuligheder

Når din uddannelse hos os er færdig, vil du have fået en bred forståelse for arbejdet i en offentlig myndighed, og du vil selvstændigt kunne varetage mange administrative opgaver. Din uddannelse åbner blandt andet mulighed for, at du kan gøre karriere ved domstolene eller en anden offentlig myndighed, fx politiet, et ministerium eller en uddannelsesinstitution.

Hvem er du?

Vi regner med, at du har bestået eller består EUX Business eller HHX. Du kan også have en STX med suppleringsfag.

Vi lægger samtidig vægt på, at du har et stærkt samarbejdsgen og kan løse opgaver med godt humør i fællesskab med andre. Det er også vigtigt, at du er god til skriftligt dansk.

Skoleforløb og elevseminarer med andre elever

Uddannelsen varer som hovedregel 2 år, hvor der indgår skoleforløb på en handelsskole og årlige elevseminarer med andre elever fra domstolene. Praktik i udlandet kan også være en mulighed.

Er du fyldt 25 år, kan du eventuelt få afkortet din uddannelse, hvis du har relevant erhvervserfaring. Info herom kan du få hos EUX gymnasiets studievejledning.

Hvor skal du sende din ansøgning hen?

De retter, der søger elever, udarbejder hver især et stillingsopslag for deres ret, ligesom Domstolsstyrelsen opslår elevstillinger i styrelsen.

Kunne du tænke dig en spændende elevplads, skal du derfor sende din ansøgning elektronisk direkte til det sted, der har din interesse. Det gør du via vores rekrutteringssystem på www.domstol.dk eller via "Ansøg nu" knappen.

Hvornår er ansøgningsfristen?

Hold øje med ansøgningsfristen på hvert enkelt opslag, som du finder på www.domstol.dk eller via "Ansøg nu" knappen.

Hvornår begynder din elevuddannelse, og hvad er lønnen?

Vi forestiller os, at du begynder den 1. september 2024.

Din ansættelse og løn følger fællesoverenskomsten og organisationsaftalen mellem Skatteministeriet og HK/STAT.

Vi opfordrer enhver, der er interesseret og kvalificeret, til at søge stillingen uanset personlige forhold som alder, køn, race, etnisk tilhørsforhold m.v.

Hvor finder du flere oplysninger om domstolene?

Se www.domstol.dk, hvor du også kan tilmelde dig vores jobagent, så du modtager en e-mail, når vi opslår en ny stilling.


Sted

Danmarks Domstole
(Domstolene og Domstolsstyrelsen)
Hele landet

Datoer

Ansøgningsfrist: Se i det enkelte stillingsopslag
Tiltrædelse: 1. september 2024

Information

www.domstol.dk

.

ER DU VORES NYE KONTORELEV?

De retter, der søger elever, udarbejder hver især et stillingsopslag for deres ret, ligesom Domstolsstyrelsen opslår ledige elevstillinger i styrelsen. Du kan se alle de ledige stillinger via knappen nedenfor.

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Revisortrainees

Aros Revision søger revisortrainees

Vi sørger for, at du får en traineeuddannelse, der klæder dig godt på både teoretisk og praktisk, så du er klar til din arbejdsmæssige fremtid hos os.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®