FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Rationel søger handelselev

Er du nysgerrig på salgsprocesser, og trives du med en varieret og spændende hverdag? Så har du her chancen for at begynde din karriere som handelselev hos Rationel.

Vi søger en dygtig handelselev, der skal indgå i vores interne salgsafdeling. Vores interne salgsafdeling er opdelt i tre grupper, og du vil som handelselev få mulighed for at rotere mellem disse grupper i løbet af din elevtid. Du får en unik mulighed for at starte din karriere i en spændende virksomhed med gode udviklingsmuligheder. Under elevtiden vil der være fokus på at få omsat din teoretiske viden til praktiske færdigheder og ikke mindst udvikle dine personlige og faglige kompetencer. Hos os får du en alsidig uddannelse gennem et spændende forløb i en international virksomhed i vækst.

Dine primære arbejdsopgaver

  • Servicering og rådgivning af vores kunder
  • Håndtering af tilbud, ordrebehandling og opfølgning på salg
  • Viden om korrekt håndtering af reklamationer
  • Udførelse af diverse ad hoc-opgaver i forbindelse med reception og kapacitetsstyring

Hvem er du?

Vi forventer, at du har gennemført en HHX eller EUX, og at du er motiveret for at lære og udvikle dig både personligt og fagligt. Du har en systematisk tilgang til opgaver, og du arbejder detaljeorienteret og struktureret. En naturlig interesse og forståelse for tekniske produkter vil være en fordel.

Det er vigtigt, at du tager ejerskab over opgaver og din rolle i organisationen. I en hverdag med internationale kollegaer ser vi gerne, at du kan begå dig på engelsk både i skrift og tale.

Hvem er vi?

Du får din daglige gang på vores kontor i Herning, hvor dine nye kolleger står klar til at tage godt imod dig. Du kommer til at arbejde i et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi løser opgaverne seriøst og professionelt, men samtidig altid har plads til nærvær og til at fejre vores succeser sammen. Vi lægger stor vægt på at hverdagen er drevet af humor og engagement, og vi tager os tiden til at hjælpe hinanden.

Arbejdssted

Rationel
Dalgas Allé 7
7400 Herning

Tiltrædelse

Vi forventer opstart primo 2024.

Er du interesseret

Så send dit CV og din ansøgning via "Ansøg nu" knappen. Vi opfordrer dig til at søge hurtigst muligt, da ansøgningerne behandles løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Internal Sales Director, Christina S. Munk +45 2228 3915

Læs mere om Rationel på www.rationel.dk

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Rationel
Dalgas Allé 7
7400 Herning

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Primo 2024

Kontakt

Christina S. Munk
(+45) 22 28 39 15



Find vej

.

Vi bringer dagslys og frisk luft ind i menneskers hverdag

DOVISTA Gruppen består af en række førende brands på det europæiske marked for facadevinduer og -døre. Gruppen består af i alt 13 brands med mere end 6.600 medarbejdere på 9 hovedmarkeder.

Hver enkelt virksomhed i DOVISTA er unik med sin egen individuelle historie, identitet og markedsstrategi, der er stærkt forankret i de lokale markeder og tæt forbundet til kunderne.

De enkelte brands samarbejder om videndeling og andre synergier, der udvikler og styrker DOVISTA Gruppens fælles kompetencer og viden. Dette er selve essensen af vores forretningsmodel, som vi kalder: Distinctive Brands – Shared Excellence.

Vi betjener vores kunder og markeder som Distinctive Brands og udvikler os sammen gennem Shared Excellence.

DOVISTA A/S er ejet af VKR Holding A/S – en af Danmarks mest velrenommerede virksomheder med i alt ca. 19.800 medarbejdere og kommercielle aktiviteter i mere end 40 lande.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®