FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Toldspeditør-elev søges

Vi er i rivende udvikling, og vi søger derfor DIG, som ønsker at arbejde i en virksomhed hvor kvalitet, kundeservice, trivsel og respekt er i højsædet.

Hos Logent Customs Hirtshals ApS, søger vi en ny speditør-elev til udfærdigelse af danske og norske tolddokumenter. Vi lægger stor vægt på kvalitet og fleksibilitet i det arbejde vi udfører, så derfor er det vigtigt for os, at vores kollegaer trives og har mulighed for at arbejde under gode forhold.

Vi kan tilbyde en alsidig og spændende uddannelse i en virksomhed i vækst, hvor der ikke er langt fra ord til handling.

Vi er en del af Logent Group, som også har kontorer i Sverige og Norge. Vi tilbyder i samarbejde med vores agenter, også toldbehandling i andre Europæiske lande.

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a.:

 • Ordrebehandling
 • Udfærdigelse af danske og norske tolddokumenter
 • Kundekontakt
 • Rådgivning på toldområdet i Norge og EU/Danmark
 • Diverse administrative opgaver

Faglige kvalifikationer:

 • HHX eller EUX business (kontor)
 • Gerne kompetent inden for IT, men ikke et krav
 • Behersker engelsk i skrift og tale

Personlige egenskaber:

 • Arbejder selvstændigt og er beslutningsdygtig
 • Arbejder systematisk og konstruktivt
 • Har respekt for kollegaer, kunder og samarbejdspartnere
 • Bevarer overblikket når det går stærkt
 • Er glad, smilende og har et godt humør
 • Har økonomisk sans og er resultatorienteret

Vi tilbyder naturligvis grundig oplæring i spedition (herunder med særligt fokus på tolddokumenter). Det er en 2 årig praksisorienteret uddannelse, hvor du skifter mellem arbejde på kontoret og skoleophold. Vi forventer, at du har lyst til at lære faget, samt har mod på at spørge. Elever indgår i vagtplanen i dagtimerne, men er ikke omfattet af vagtordningen udenfor normal åbningstid.

Lyder dette som jobbet for dig, så tag kontakt til os for yderligere oplysninger. Send gerne ansøgning eller spørgsmål på mail til Marianne Østergaard Isaksen på marianne.ostergaard-isaksen@logent.dk eller ring på 23480109.

Ansøgningsfrist: 19/02-24

Der vil blive afholdt samtaler løbende

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Logent Customs Hirtshals ApS
Dalsagervej 7
9850 Hirtshals

Datoer

Ansøgningsfrist: 19. februar 2024
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Marianne Østergaard Isaksen
+45 23 48 01 09
marianne.ostergaard-isaksen@logent.dkFind vej

.

Vi er markedsleder inden for dedikeret kontraktlogistik i Norden

Logent Customs er en af ??Nordens førende toldspeditører og en naturlig samarbejdspartner for alle former for toldopgaver. Vi garanterer omkostningseffektivitet med fokus på kvalitet og skræddersyede løsninger.

Da automatisering er i højsædet hos de fleste virksomheder i dag, har vi valgt at fokusere på at automatisere og forenkle vores kunders toldprocesser.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®