FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøg nu

Speditørelev 2024

Begynd din karriere med en elevplads hos Scan Global Logistics. Som speditørelev hos os får du mulighed for at udvikle dig i den retning, du vil, og du får ansvar – og hjælp med på vejen.

Er du klar på en uddannelse med masser af praktisk erfaring, arbejde på tværs af landegrænser og fart på hverdagen? Så er det nu, at du skal søge om at blive vores næste speditørelev.

Mulighederne venter på dig

Du kommer til at arbejde sammen med erfarne speditører, som altid går den ekstra mil for at finde de bedste løsninger for vores kunder. Vi lægger stor vægt på, at vi skal have det sjovt sammen i en uformel atmosfære, hvor der er plads til at fejle og lære. Vores elevforløb er skræddersyet til at udvikle dig til at blive en af de bedste i branchen. Det er vores ambition, at alle vores ny-udlærte speditører bliver tilbudt et fast job efter endt uddannelse, da vi gerne vil både fastholde og udvikle vores egne talenter.

Vi har kontorer i hele verden, så der er mulighed for at gøre karriere både i Danmark og i udlandet. Med mere end 3.500 kollegaer i 50 lande fordelt på over 160 kontorer får du et bredt globalt netværk, som kan hjælpe dig med at lykkes i hverdagen.

Hvad laver en speditør?

Som speditørelev hos os er du med til at planlægge, hvordan varer transporteres fra A til B i hele verden. Det kan være en kunde, som skal have fragtet varer fra Manila til Danmark inden for en bestemt tidsfrist og til den helt rigtige pris, men hvad gør du, hvis en havn bliver lukket eller et fly aflyses?

Har du, hvad der skal til?

Spedition handler om mennesker, så det er vigtigt, at du er god til at tale med andre, kan finde løsninger og tænke hurtigt. Den gode kundeoplevelse er nøglen til din og vores succes og så forventer vi, at du er en god kollega med mod på nye udfordringer. Resten lærer vi dig.

Bliv en del af holdet

Selve speditøruddannelsen finder sted på et af vores kontorer i Danmark og er et toårigt forløb inden for vejtransport, sø- eller luftfragt. Du bliver en del af et elevhold, hvor det prioriteres, at du lærer de andre elever godt at kende. Derfor afholder vi flere interne elevdage i løbet af uddannelsen med et både fagligt og socialt indhold. Uddannelsen veksler mellem teori og praktik.

Din baggrund

  • Du har gennemført en HHX, STX, HTX, HF eller EUX. Har du en STX, HTX eller HF, skal du tage et fem ugers supplerende EUS-kursus.
  • Du har kørekort til bil (kategori B).
  • Du taler og skriver både dansk og engelsk på et højt niveau.
  • Vi lægger vægt på, at du har haft et studiejob, som har givet dig en handels- og forretningsmæssig forståelse eller haft et længerevarende ophold i udlandet.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning allerede nu, for vi holder samtaler løbende. Vi har som udgangspunkt opstart 1. september 2024, og vi søger elever til vores kontorer i hele Danmark.

Vil du vide mere, så kontakt Pia Nielsen, Head of HR Nordic, på telefon +45 3248 0016.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvis du har brug for tips til, hvordan du laver et CV og skriver en ansøgning, så se her.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Scan Global Logistics A/S
Hasselager Centervej 15-17
8260 Viby J

Datoer

Ansøgningsfrist: 31. august 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Head of HR Nordic Pia Nielsen
(+45) 32 48 00 16Find vej

.

Om Scan Global Logistics

Scan Global Logistics is a Global full-service logistics provider headquartered in the Nordic, who excel in uncomplicating logistics through tailored solutions made by skilled specialists, proud problem-solvers and passionate entrepreneurs.

Since 1972, the core of our DNA has been a ‘can-do-attitude’, agility and the willingness to always go the extra mile and we are not afraid to go left when others go right. For us, every challenge is an opportunity. We go above and beyond to bring anything to anywhere – whether by road, rail, ocean, air or any other modes of transportation.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®