FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv logistikelev i IKEA Gentofte

IKEA er fuld af muligheder. Du kan sætte konkrete mål og følge dem, eller du kan ændre planer og gribe de chancer, du får undervejs.

Vores team i IKEA

Bliv en del af en verdensomspændende virksomhed, der omfavner kreativitet, nyskabelse og diversitet! Som vores nye Salg-, Logistik- eller Visual Merchandiser elev vil du opleve en unik mulighed for udvikling – både fagligt og personligt. Du får et enestående indblik i, hvordan vores kæde driver en dynamisk og succesfuld forretning.

Hos IKEA vil du ikke bare være elev – du vil være en afgørende del af et dedikeret team, der stræber efter at skabe en bedre hverdag for de mange mennesker. Vores fokus er ikke kun på, hvad du kommer med i form af erfaringer, men på dine værdier og hvad du kommer med som person. Vi kigger på hvordan vi som virksomhed bedst kan støtte og udvikle dig gennem hele din læringsrejse. Sammen udforsker og dyrker vi dit potentiale. Hos IKEA handler det ikke bare om, hvad du lærer, men også om hvordan vi sammen skaber en værdifuld og meningsfuld fremtid.

En dag I dit liv hos os

Helt unikt hos IKEA, tilbyder vi vores elever at tage med på en 2-dages tur til Älmhult, stedet hvor det hele startede! Dyk ned i IKEAs historie og kultur, mens du udforsker museet. Få insideroplevelser og lær alt om, hvordan IKEA blev til.

Udover et fantastisk elevforløb, tilbyder vi også en række medarbejderfordele bl.a. helbredsforsikring, massageordning, kantineordning, personalerabat, rabatter hos samarbejdspartnere, årsgave og bonusordning. En fuld pakke af fordele, der gør din tid her ekstra særlig!

Læs meget mere om vores elevforløb på vores hjemmeside.

Hvad du har brug for at vide

For at komme i betragtning skal du have en af følgende adgangsgivende uddannelser:

 • EUD Business
 • EUX Business
 • HHX
 • STX*
 • HF*
 • HTX*
 • Realkompetence vurdering
 • *Inkl. EUS supplering - læs mere på vores hjemmeside

Som elev arbejder du 37 timer i gennemsnit pr. uge. Du skal forvente at arbejde hver anden weekend, samt aftner. Søger du som Logistikelev vil dine arbejdstider variere alt efter hvor du er i dit forløb og i hvilken afdeling – Du skal derfor forvente arbejdstider både nat, morgen, dag og aften.

Send din ansøgning i dag!

Send os din ansøgning, via vores hjemmeside, og fortæl os, hvad der motiverer dig til at blive en del af IKEA, og hvordan du vil bidrage til vores fælles succes.

Vi screener løbende ansøgninger og afholder gruppeinterview i uge 5 og uge 9.

Opstart aftales individuelt ved ansættelse, men kan variere fra 15. juni – 1. september 2024.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til recruitment.pc.dk@ingka.ikea.com. Vi gør opmærksom på at vi IKKE modtager ansøgninger på mail.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

IKEA, Gentofte
Nybrovej 2
2820 Gentofte

Praktisk

Ansøgningsfrist: 29. februar 2024
Tiltrædelse: 15. juni - 1. september 2024

Kontakt

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os:
recruitment.pc.dk@ikea.com


IKEA som arbejdspladsEn del af IKEA

Som elev i logistik bliver du en del af logistiktemaet i dit varehus. Du kommer til at sikre varestrømmen i varehuset. I din praktik arbejder du praktisk med blandet andet:

 • Lagerstyring
 • Produktsortiment 
 • Transport 
 • Modtagelse & udlevering af varer

Mere fra IKEA 

Kom tættere på os :-)


Vi glæder os til at høre fra dig!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®