FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Sondrup Bilcenter A/S søger eftermarkedselev til værksted i Viby

Vi søger en dynamisk og udadvendt eftermarkedselev til vores værksted i Viby.

Du besidder gode kompetencer indenfor salg, kundeservice og personlig betjening. Du vil som en del af vores eftermarkedsteam komme til at arbejde med modtagelse og indskrivning af kunder på værkstedet, forberedelse og booking af ordrer, fakturering af værkstedsordrer samt telefonbetjening.

Vi forventer at du:

 • Har afsluttet HG2, HHX eller lign.
 • Har gåpåmod, drive, er parat til at lære og kan tage ansvar.
 • Har interesse for biler og ønske om at udvikle dette yderligere.
 • Er positivt indstillet.
 • Har lyst til at arbejde i et travlt miljø.
 • Har lyst og mod på at møde en masse nye mennesker hver dag.

Til gengæld tilbyder vi:

 • En interessant, alsidig og spændende uddannelse.
 • En udfordrende og travl dagligdag under ordnede forhold.
 • Dygtige og engagerede kolleger.
 • Et moderne bilhus med nytænkning og konstant vilje til at lade sig forandre når det kræves.
 • Personlig og faglig udvikling.
 • En uddannelse med gode jobmuligheder efterfølgende.

Ansøgning og spørgsmål

Mail din ansøgning via "Ansøg nu" knappen (Skriv “Eftermarkedselev, Viby” i emnefeltet). Hvis du har spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte værkstedschef Michael Kunnerup på mobil 41 900 945 eller miku@sondrup-bilcenter.dk.

Vi indkalder løbende til samtaler. Ansøg derfor allerede nu, da vi ansætter straks vi har fundet den rigtige medarbejder. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning

Sondrup Bilcenter er et moderne bilhus som er autoriseret Nissan, Renault og Dacia forhandler, samt autoriseret service-center for Volvo, Nissan, Renault, Dacia og Polestar. Vi har en afdeling i Risskov, samt hovedkontor i Viby. Hos Sondrup Bilcenter er vi pt. 75 højt kvalificerede medarbejdere.


Sted

Sondrup Bilcenter A/S
Gunnar Clausensvej 4
8260 Viby J

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Værkstedschef, Michael Kunnerup
(+45) 41 90 09 45
miku@sondrup-bilcenter.dkFind vej

.

Du kan blive en del af Sondrup-teamet...

Hos Sondrup Bilcenter går vi meget op i, at det skal være mere end ”bare” en arbejds-plads. Vi vil gerne lære hinanden bedre at kende, og have det sjovt sammen - også udenfor arbejdspladsen. Det gør vi bl.a. ved at tilbyde mange sociale aktiviteter på tværs af alle afdelinger.

Lige for tiden står den på Paddletennis – og vi vil også gerne have sat gang i firma-fodbold. Sidste efterår var vi på en tur til Hamborg, hvor vi fik mange gode minder med hjem fra...

Vi er åbne for nye, sjove og spændende ideer til aktiviterer… - vi har allerede prøvet at køre gocart, spillet bowling, køre racerbil på Jyllandsringen, køre 4WD i en grusgrav, Zulu-djævlerace, watercastet fra Rib-båd, været i biografen sammen – og meget andet. Men vi gør det gerne igen….

Vil du være med?

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®