FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Sondrup Bilcenter A/S søger eftermarkedselev til værksted i Viby

Vi søger en dynamisk og udadvendt eftermarkedselev til vores værksted i Viby.

Du besidder gode kompetencer indenfor salg, kundeservice og personlig betjening. Du vil som en del af vores eftermarkedsteam komme til at arbejde med modtagelse og indskrivning af kunder på værkstedet, forberedelse og booking af ordrer, fakturering af værkstedsordrer samt telefonbetjening.

Vi forventer at du:

 • Har afsluttet HG2, HHX eller lign.
 • Har gåpåmod, drive, er parat til at lære og kan tage ansvar.
 • Har interesse for biler og ønske om at udvikle dette yderligere.
 • Er positivt indstillet.
 • Har lyst til at arbejde i et travlt miljø.
 • Har lyst og mod på at møde en masse nye mennesker hver dag.

Til gengæld tilbyder vi:

 • En interessant, alsidig og spændende uddannelse.
 • En udfordrende og travl dagligdag under ordnede forhold.
 • Dygtige og engagerede kolleger.
 • Et moderne bilhus med nytænkning og konstant vilje til at lade sig forandre når det kræves.
 • Personlig og faglig udvikling.
 • En uddannelse med gode jobmuligheder efterfølgende.

Ansøgning og spørgsmål

Mail din ansøgning via "Ansøg nu" knappen (Skriv “Eftermarkedselev, Viby” i emnefeltet). Hvis du har spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte værkstedschef Michael Kunnerup på mobil 41 900 945 eller miku@sondrup-bilcenter.dk.

Vi indkalder løbende til samtaler. Ansøg derfor allerede nu, da vi ansætter straks vi har fundet den rigtige medarbejder. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning

Sondrup Bilcenter er et moderne bilhus som er autoriseret Nissan, Renault og Dacia forhandler, samt autoriseret service-center for Volvo, Nissan, Renault, Dacia og Polestar. Vi har en afdeling i Risskov, samt hovedkontor i Viby. Hos Sondrup Bilcenter er vi pt. 75 højt kvalificerede medarbejdere.


Sted

Sondrup Bilcenter A/S
Gunnar Clausensvej 4
8260 Viby J

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Værkstedschef, Michael Kunnerup
(+45) 41 90 09 45
miku@sondrup-bilcenter.dkFind vej

.

Du kan blive en del af Sondrup-teamet...

Hos Sondrup Bilcenter går vi meget op i, at det skal være mere end ”bare” en arbejds-plads. Vi vil gerne lære hinanden bedre at kende, og have det sjovt sammen - også udenfor arbejdspladsen. Det gør vi bl.a. ved at tilbyde mange sociale aktiviteter på tværs af alle afdelinger.

Lige for tiden står den på Paddletennis – og vi vil også gerne have sat gang i firma-fodbold. Sidste efterår var vi på en tur til Hamborg, hvor vi fik mange gode minder med hjem fra...

Vi er åbne for nye, sjove og spændende ideer til aktiviterer… - vi har allerede prøvet at køre gocart, spillet bowling, køre racerbil på Jyllandsringen, køre 4WD i en grusgrav, Zulu-djævlerace, watercastet fra Rib-båd, været i biografen sammen – og meget andet. Men vi gør det gerne igen….

Vil du være med?

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Revisortrainees

Aros Revision søger revisortrainees

Vi sørger for, at du får en traineeuddannelse, der klæder dig godt på både teoretisk og praktisk, så du er klar til din arbejdsmæssige fremtid hos os.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®