FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Vil du være med til at gøre Danmark grønnere? Så bliv kontorelev i Banedanmark

Vil du kickstarte din karriere indenfor offentlig administration i en stor og spændende organisation, hvor den grønne omstilling står højt på dagsorden, i form af en mere klimavenlig jernbane?

Vi søger et nyt hold kontorelever med speciale inden for offentlig administration, så hvis du har lyst til en praktisk uddannelse, som klæder dig på til at varetage en række forskelligartede administrative opgaver og samtidig giver dig gode jobmuligheder inden for administration, både i og udenfor Banedanmark, så er stillingen måske noget for dig.

Banedanmark ansætter hvert år mellem 15 og 20 nye kontorelever. Uddannelsen begynder den 1. september 2024 og vi tilbyder ansættelse på lokationer i både København og Ringsted. Begge lokationer har gode kantiner, fitness lokaler, sundhedstilbud, i form af massage, fysioterapi og kiropraktik og er desuden placeret tæt på offentlig transport.

Et godt netværk og opgaver med betydning

Banedanmark er en stor og alsidig arbejdsplads på næsten 2.900 medarbejdere, og et elevforløb hos os giver dig mulighed for at afklare hvilket fagområde der interesserer lige netop dig. Med en uddannelse i Banedanmark vil du være godt klædt på til et job i både den offentlige og private sektor.

Uddannelsen forløber sig over to år, hvor du får mulighed for at fordybe dig i forskellige fagområder under din elevtid. Det kan f.eks. være i et af vores store anlægsprojekter, i området der varetager drift og vedligehold af jernbanen eller i vores HR-afdeling. Under dit elevforløb, vil du blive placeret i to forskellige afdelinger af ét års varighed. På den måde får du muligheden for, at få det bedste og mest alsidige kendskab til forskellige fagområder igennem din elevtid i Banedanmark. Du har desuden mulighed for at være 1 år på hver af de nævnte lokationer, dog har vi de fleste elevpladser i København.

Som elev, bliver du tilknyttet en elevvært, som er ansvarlig for din oplæring og hjælper dig godt ind i organisationen og i gang med dine nye arbejdsopgaver. Ligesom elevværten vil kunne være sparringspartner, når du eksempelvis skal vælge fagprøveemne på 2. år. Herudover bliver du en del af Banedanmarks elevnetværk, hvor du lærer de andre elever at kende, og du vil på den måde kunne sparre med både 1. og 2. års elever på tværs af vores mange afdelinger, hvilket mange af vores elever har glæde af.

Du kan læse mere om elevforløbet og møde nogle af vores tidligere elever her.

Selvstændig, initiativrig og klar på nye udfordringer

For at komme i betragtning som elev i Banedanmark skal du have bestået, enten en EUX, en HHX, en 5 ugers EUS for studenter (STX, HTX eller HF) eller et grundforløb (påbegyndt før 1. august 2015), som giver adgang til kontoruddannelsen med specialet offentlig administration.

Vi forestiller os derudover, at du har haft et studie- eller fuldtidsjob og derfor kender til det at indgå i et arbejdsmæssigt fællesskab. Herudover er vi på udkig efter personer, som er positive, opsøgende og selvstændige. Din elevvært og dine kolleger hjælper dig i gang med arbejdet, men det er også vigtigt, at du selv er nysgerrig på, hvilke opgaver du kan løse og hvilket ansvar, du kan få. Derudover forventer vi, at du har et godt kendskab til MS Office-pakken.

Løn

Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Skatteminesteriet og Offentlig Ansattes Organisationer og Organisationsaftalen mellem Skatteminesteriet og HK/STAT for ansættelse af kontorelever.

Basislønnen for kontorelever i Hovedstaden er:

  • under 18 år udgør kr. 141.889,00 årligt og kr. 11.824,08 kr. månedligt
  • under 25 år udgør kr. 177.937,00 årligt og kr. 14.828,08 månedligt. Hertil kommer pension.
  • over 25 år udgør kr. 257.423,00 årligt og kr. 21.451,92 månedligt. Hertil kommer pension.

Basislønnen for kontorelever i provinsen er:

  • under 18 år udgør kr. 142.034,00 årligt og kr. 11.836,17 kr. månedligt
  • under 25 år udgør kr. 177.937,00 årligt og kr. 14.828,08 månedligt. Hertil kommer pension.
  • over 25 år udgør kr. 254.790,00 årligt og kr. 21.232,50 månedligt. Hertil kommer pension.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere om dét at være kontorelev i Banedanmark, er du velkommen til at kontakte vores elevkoordinator Lizette Linda Nielsen på: 20149889.

Send os en ansøgning, hvor du fortæller lidt mere om dig selv. Tag også gerne et kig på vores organisation og fortæl os lidt om, hvilke afdelinger og lokation, du tror, er interessante for dig at arbejde i. Derudover får vi brug for et CV og dit seneste karakterblad. Er du over 25 år, skal vi bede dig om at vedlægge din realkompetencevurdering (RKV) hurtigst muligt, da vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende.

Såfremt vi ønsker at gå videre med din ansøgning og vil indkalde dig til samtale, vil du få tilsendt et link til en opmærksomhedsprøve, som du skal tage forud for samtalen. Prøven tager ca. 10 minutter at tage og kigger ind i din sans for detalje.

For at søge stillingen klikker du på ”Ansøg nu” knappen og følger instruktionerne.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Banedanmark
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København

Datoer

Ansøgningsfrist: 3. marts 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Elevkoordinator, Lizette Linda Nielsen
(+45) 20 14 98 89Find vej

.

Vær med til noget stort i Banedanmark

I Banedanmark skaber vi forudsætningen for, at hundredtusindvis af danskere hver dag kan tage toget, og transport af mange tusind tons gods.

Lige nu bygger vi en helt ny attraktiv, grøn jernbane, mens vi holder den gamle kørende. Vi sætter strøm til banen, så der kan køre klimavenlige tog. Vi indsætter nye, digitale signalsystemer og bygger en højhastighedsbane til Europa. Og vi styrer togtrafikken og informerer om den på stationernes skærme og højtalere på fjernbanen.

Banedanmark er en styrelse under Transportministeriet med mere end 2.700 medarbejdere. Hovedkontoret ligger på Carsten Niebuhrs Gade 43 i København, men vi har dygtige og dedikerede medarbejdere i hele landet.

Vil du også være med til noget stort?

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®