FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Lager- og logistikoperatørelev i Bygma

Vil du uddanne dig inden for lager og logistik? Og være en del af en familieejet virksomhed med højt til himlen og et stærkt sammenhold? Bliv lager- og logistikoperatørelev i Bygma

Vi søger elever til flere af vores topmoderne lageranlæg, hvor du får rig mulighed for at kombinere teori og praksis. Sammen med resten af holdet sikrer du, at der bliver leveret varer til nogle af Danmarks mest komplekse og spændende byggeprojekter.

Starten på noget stort hos Bygma

Som elev bygger du et solidt fundament til din fremtidige karriere. Efter uddannelsen kan du for eksempel blive pladsmedarbejder, kørselsleder eller logistikchef i en af vores mange forretninger landet over.

Under din elevtid får du en varieret hverdag, hvor en vigtig opgave er at holde styr på vores lagerkapacitet. Du lærer at modtage en ordre, finde varen frem og pakke den til videre transport. Du lærer også at køre gaffeltruck og får kompetencer inden for it-systemer til registrering af varerne.

Du og dine kollegaer hjælper hinanden med at holde orden og sætte varer på plads, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt.

Hos Bygma får du:

  • 2½ års uddannelse som lager- og logistikoperatør. Uddannelsen veksler mellem praktik og skoleperioder på den nærmeste erhvervsskole
  • grundlæggende viden om transport, opbevaring og distribution af varer
  • adgang til godt grej – og en hverdag med fokus på sikkerhed og et sundt arbejdsmiljø
  • mulighed for at arbejde med den nyeste teknologi inden for lager og logistik

Hvem er du?

  • du er en holdspiller, som er loyal over for både kunder og kollegaer
  • du drømmer om at gøre karriere i Bygma. Vi fastansætter nemlig gerne vores egne elever inden for lager og logistik efter endt uddannelse
  • du har bestået EUD-grundforløbet, når du starter hos os

Vil du være lager- og logistikoperatørelev i Bygma?

Søg jobbet via "Ansøg nu" knappen. Vi holder løbende samtaler, så skynd dig at sende os din ansøgning, CV og eventuelt uddannelsesbevis.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Stephanie Norup, HR-koordinator i Bygma, på telefon: 8851 1953.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Bygma 
Vi søger elever til vores butikker i: Galten, Kolding & Tønder 

Datoer

Ansøgningsfrist: 31. marts 2024
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

HR-koordinator, Stephanie Norup
(+45) 88 51 19 53


.

Om Bygma

Bygma Gruppen beskæftiger ca. 2.700 ansatte fordelt på mere end 100 forretninger i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet inden for salg og distribution af byggematerialer. Bygma Gruppen er placeret blandt Top100 virksomhederne i Danmark.

Fundamentet for Bygmas succes er vores medarbejdere. Derfor ansætter vi kun de bedste. Til lager og til lastbil. Til salg og til stab. Hos os er det ansvar, udvikling og kompetencer, der driver forretningen fremad. Og vi står sammen om at levere de gode resultater. Hver dag, over hele landet, som ét samlet Bygma.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®