FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøg nu

Vi søger nye ambitiøse Handelselever

Vil du arbejde med salg uden de lange åbningstider?

Vi søger ambitiøse elever, der vil arbejde med salg baseret på kunderelationer. Så hvis du vil være Solars næste generations af branchens bedste salgsteam, så er du klar til en udfordrende uddannelse i Solar.

Hvis du har mod på at tilegne dig viden på det EL- eller VVS-tekniske område og arbejde i leddet mellem leverandør og kunde og salg til det professionelle B2B marked, så er en handelsuddannelse lige noget for dig.

Din hverdag som elev hos Solar

Sammen med vores kunder er vi med til at understøtte omstillingen til bæredygtige klimaløsninger og du kan være med til at gøre en forskel som aktør på vores sociale medier.

Vi tror på at handel sker mellem mennesker, - så det er afgørende for din succes at du har lyst til dialog og at give vores kunder en kundeoplevelse der gør en forskel.

Handelselev indenfor EL eller VVS?

Som handelselev med en specialeretning inden for EL eller VVS bliver du en del af fremtidens byggeri. Vi er en del af fødekæden hvor den grønne omstilling i byggeriet er nødvendig for at accelere mod en emissionsfri verden.

Med en handelsuddannelse med brancheretning EL, vil dit speciale være handel med el-materiel så du kan servicere og vejlede vores kunder inden for kabler, lyskilder, ladestandere, varmepumper, solceller m.m.

Med en handelsuddannelse med brancheretning VVS, vil dit speciale være handel med VVS-materiel så du kan servicere og vejlede vores kunder inden for sanitet, varme, ventilation, varmepumper m.m.

Hvad tilbyder vi dig?

  • Som handelselev i Solar får du en 2-årig uddannelse, hvor vi udfordrer dig derfor både personligt og fagligt. Du vil opleve, at vi har fokus på dig og din uddannelse, og samtidig kommer du til at tage ansvar for egen læring.
  • I din elevtid får du introduktion til forskellige afdelinger og kommer også til at netværke med andre elever i Solar, både indenfor dit eget område, men også fra andre afdelinger. Du får gradvist mere ansvar og flere selvstændige arbejdsområder samtidig med, at du dygtiggør dig via skoleophold på Business College Syd, Mommark. Din uddannelse afsluttes med en fagprøve, som du får sparring og hjælp til, og vi er selvfølgelig med dig på selve eksamensdagen.
  • Nogle af vores elever har deltaget i DM i Skills på handelsuddannelsens stand, Verdens Vildeste Brobyggere og medvirket i Brandingkampagner for handelsuddannelsen, så du vil opleve at vi investerer tid, træning og uddannelse i dig. Vi ønsker simpelthen at du bliver faglig dygtig og den bedste ambassadør for Solar.

Flere af vores elever har gjort brug af vores gode interne muligheder for karriere i Solar og er med til at præsentere Solar på bedste vis.

Anita, elev, EL fortæller:
”Til daglig sidder jeg med forskellige opgaver og samarbejdet i teamet men også på tværs af afdelingerne er rigtig god. Her mærker man virkelig #strongertogether.”

Hvad forventer vi af dig?

For at få succes som handelselev skal du være serviceminded og læringsparat. Da du hurtigt får ansvar, er det et must, at du kan lide at have kundekontakt, arbejde selvstændigt og tage ansvar for din egen læring. Da du indgår i tæt samarbejde med kolleger hver dag, skal du også være en teamspiller så vi sammen yder den bedste service overfor vores kunder. Du skal have flair for at lave en god handel, du er proaktiv, ansvarsbevidst og loyal. Kort sagt en god ambassadør for Solar.

Adgangskrav

EUX, HHX og EUD-elever har direkte adgang til at søge elevpladsen. Er du i tvivl, bør du spørge studievejlederen på din erhvervsskole, om din grunduddannelse giver adgang til at blive handelselev.

Er du blevet nysgerrig?

Eller vil du bare gerne høre mere, så er du velkommen til at kontakte Training & HR Partner Charlotte Teinby på cht@solar.dk. og hvis du allerede synes det lyder spændende og udfordrende, så send din motiverede ansøgning og dit CV allerede i dag.

Når du sender os en ansøgning, modtager du en bekræftelse på, at vi har modtaget den, og for de rette kandidater inviterer vi til det første møde online, hvor vi hilser på hinanden.

Ansøgningsfrist den 19. Marts 2024, men vi holder samtaler løbende

Opstart den 1. september 2024

Tjek os ud

Besøg os på vores Instagram-profil "Solar indefra" eller mød vores kolleger HER.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Solar Danmark A/S
Brøndby og Vejen

Datoer

Ansøgningsfrist: 19. marts 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Training & HR Partner Charlotte Teinby
cht@solar.dk.

Om Solar Danmark A/S

Solar er en børsnoteret sourcing- og servicevirksomhed inden for installation og industri. Ud over at tilbyde de bedste produkter til vores kunder, arbejder vi også med at skabe en mere bæredygtig branche, hvor vi tager en aktiv rolle i den grønne omstilling. Vi stræber efter at give vores kunder en mere effektiv hverdag. Ved hjælp af digitale løsninger, en stærk webshop samt logistik og services, arbejder vi sammen for at gøre arbejdsdagen lettere. Hos Solar bliver du en del af en international virksomhed med 3.000 ambitiøse kolleger i ryggen, som hver dag arbejder for at gøre en forskel for vores kunder, branchen og samfundet. Du får lov til at få indflydelse på vores virksomhed med dine gode ideer og gåpåmod. Vi tilbyder en arbejdsplads med fleksibilitet, overskudsdeling, sund kantineordning og mulighed for personlig og faglig udvikling.

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®