FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøg nu

Bliv kontorelev hos Q-Park

Q-Park søger en fleksibel og arbejdsom kontorelev med speciale i administration til tiltrædelse snarest muligt. Som kontorelev hos Q-Park skal du være parat til at lære nyt samt tage ansvar for dine opgaver, som hovedsagelig er af administrativ karakter, men som af og til kan være mere praktiske. Du vil gennem elevforløbet få et stort kendskab til Q-Park som organisation, da du løbende bliver en del af flere forskellige afdelinger på vores hovedkontor i Søborg. Du vil blandt andet komme til at sidde i følgende afdelinger:

 • Partnerserviceafdelingen - Afdelingen tager sig af ejerne af de parkeringspladser, vi fører opsyn hos
 • Økonomiafdelingen - Afdelingen beskæftiger sig med regnskab og økonomi
 • Afgiftsserviceafdelingen - Afdelingen tager sig af klagehåndtering ifm. parkeringsafgifter
 • Salgssupportafdelingen - Afdelingen udsteder vi parkeringskort, yder service til vores abonnementskunder og opdaterer kundedatabase m.m.

Endvidere vil du have 6 – 10 ugers skoleophold i løbet af den 2-årige uddannelse.

Din uddannelsesmæssige baggrund

Vi søger en kontorelev, som har én af følgende faglige baggrunde:

 • En HHX-eksamen
 • En STX-, HF- eller HTX-eksamen suppleret med et 5 ugers grundforløb
 • Et HG grundforløb eller en gennemført EUX/EUV

Dine personlige kvalifikationer

 • Du kan arbejde selvstændigt og er løsningsorienteret samt serviceminded
 • Du er struktureret, har overblik og er detaljeorienteret
 • Du er velformuleret mundtligt og skriftligt – både på dansk og engelsk
 • Du er god til hurtigt at sætte dig ind i nye IT-systemer
 • Du er positiv, imødekommende og professionel
 • Du skal, udover ovenstående kvalifikationer, være omstillingsparat og åben over for nye opgaver, da du jævnligt skifter afdeling og hurtigt skal tilpasse dig nye kollegaer og arbejdsgange

Løn og arbejdstid

Din ugentlige arbejdstid er på 37 timer, som er placeret fra 08:00-16:00 mandag til torsdag samt 08:00-15:30 om fredagen. Derudover er der en halv times selvbetalt pause hver dag.

Er du under 25 år vil du få overenskomstmæssig løn. Hvis du er over 25 år, vil du få individuel løn efter de gældende regler inden for området.

Da vi er i rivende udvikling, er der en stor mulighed for fastansættelse, når du har gennemført dit elevforløb.

Sådan søger du jobbet

Ved at klikke på "Ansøg nu" knappen, udfylde spørgeskemaet samt vedhæfte din motiverede ansøgning, CV og et foto af dig selv. Vi indkalder til samtaler løbende, og annoncen bliver slettet, så snart vi har indgået aftale med den helt rigtige kandidat. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores HR-afdeling på telefon 7025 7212 i hverdage fra kl. 10:00-14:00.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Q-park
Gladsaxevej 378, 3. sal
2860 Søborg

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

HR-afdeling
(+45) 70 25 72 12Find vej

.

Sådan arbejder vi hos Q-Park

Når du arbejder hos Q-Park, er du en del af et hold, som arbejder på fælles mål. Her er rart at komme på arbejde. Vi har det sjovt i hverdagen, og vi er ambitiøse og går højt op i det, vi laver.

Q-Park er en dynamisk arbejdsplads med fokus på kunder, kvalitet og resultater. Vi har høje standarder, og samarbejde er afgørende for os.

Q-Park har defineret fire kerneværdier, som danner grundlag for vores måde at arbejde på. Som Q-Parker bør du kende og arbejde ud fra de fire værdier, som er:

 • Kundefokus
 • Kvalitetsfokus
 • Samarbejde
 • Resultatorientering
() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Revisortrainees

Aros Revision søger revisortrainees

Vi sørger for, at du får en traineeuddannelse, der klæder dig godt på både teoretisk og praktisk, så du er klar til din arbejdsmæssige fremtid hos os.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®