FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Økonomielev søges til AO's hovedkontor i Albertslund

Træd op på karrierestigen og bliv økonomielev i en innovativ virksomhed

Kunne du tænke dig en arbejdsdag fyldt med spændende regnskabsopgaver vedr. webshops og har du lyst til at udvikle dig fagligt indenfor økonomi? Så er du måske det match, vi leder efter!

”Det bedste ved jobbet er, at man får udfordringer og ansvar fra dag 1. og så kan du altid byde ind der, hvor du har interessen,” fortæller Nickolai, nuværende elev.

Velkommen til AO-familien
Måske har du hørt om os, måske har du ikke – for selvom vi er en af Danmarks førende forhandlere af VVS, el, værktøj og andet udstyr til bygge- og håndværksbranchen med butikker over hele landet, så er vi en nichevirksomhed.

Vi udvikler hele tiden vores forretning, organisationen er meget bred og vi kendt for at være nytænkende – fx har vi vundet priser for vores AO 365 app. Det betyder, at der er mange karriereveje – måske flere end du tror.

Det er ikke så vigtigt, hvad du kan – men hvad du vil
Vi har nemlig mere fokus på dit potentiale, din udvikling og din personlighed. Du vil få en bred kontaktflade på tværs af organisationen, hvor du sammen med resten af teamet bliver bindeled mellem vores dygtige medarbejdere overalt i AO. Vi har brug for en medarbejder, der kan hjælpe med forskelligartede opgaver, og synes det er sjovt med en afvekslende hverdag.

Og det vigtigste er, at VI er klar til at investere i DIG!
Derfor står vi klar med en exceptionel elevuddannelse, der giver mange elever lyst til at blive hos os efter endt forløb.

Du bliver klædt godt på
Som økonomielev hos AO bliver du en vigtig del af vores Økonomiafdeling på ca. 30 medarbejdere. Dine kolleger vil sørge for en grundig oplæring, så du får de bedste forudsætninger for at udvikle dig og løbende får mere og mere ansvar. Du kommer til at arbejde med mange typer af opgaver, og vi tilrettelægger selvfølgelig disse efter dine kompetencer og interesser. Det vigtigste for os er, at du lærer en masse og bliver en væsentlig del af vores hverdag.

Dagene i Økonomi er aldrig ens, men du kan bl.a. se frem til at arbejde med:

  • Debitor- og kreditorbogholderi
  • Finansbogføring og afstemninger
  • Afstemning af bank- og kasse
  • Intern regnskabsrapportering, herunder månedsregnskaber og årsrapportering
  • Generelle bogholderiopgaver og fokus på kvalitetssikring gennem interne kontroller
  • Kontakt til kunder og leverandører

”I økonomi går vi op i detaljerne, har spændende arbejdsområder og det er fedt at vi spiller så vigtig en rolle i virksomheden,” uddyber Emma, nuværende elev.

Hos AO går vi ikke bare på arbejde…
…For vi er meget mere end bare en virksomhed. Vi er gode venner og kolleger, der har hinandens ryg og hjælpes ad – vi er faktisk lidt som en familie. Og arbejdet er ikke bare noget, der skal overstås. Det er tid vi bruger sammen med vores gode kolleger. Tid, hvor vi knokler, snakker, griner, udvikler, samarbejder og ved fælles indsats hjælper vores kunder på den bedst mulige måde.

”Jeg elsker, at jeg har virkelig gode kolleger og en god chef. Alle er venlige og kompetente, og der altid en, jeg kan søge støtte hos,” uddyber Markus, nuværende elev.

Er du klar til at kickstarte din karriere?
Det eneste krav er, at du skal have lyst til at blive en del af fællesskabet og, at du har gennemført og bestået en af følgende eksamener inden opstart d. 1 september 2024:

  • EUX (med de uddannelsesspecifikke fag indenfor kontor)
  • EUD (med de uddannelsesspecifikke fag indenfor kontor)
  • HHX

Har du en STX, HF eller HTX, skal du inden opstart have bestået et 5-ugers EUD-forløb rettet mod kontor. Forløbet udbydes flere gange årligt på landets handelsskoler både som fremmødeundervisning og som onlineundervisning, fx kan forløbet tages online med opstart hver uge på Niels Brock.

Er du over 25 år og dermed voksenelev, bedes du vedlægge en realkompetencevurdering, der fastlægger indholdet og længden af uddannelsesforløbet på baggrund af din tidligere uddannelse og erhvervserfaring.

Send din ansøgning og CV via "Ansøg Nu" knappen hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rigtige kandidat er fundet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Louise Starup, Finanschef på tlf. +45 70 28 06 88

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Brødrene A & O Johansen A/S
Rørvang 3
2620 Albertslund

Datoer

Ansøgningsfrist: 14. februar 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Louise Starup
(+45) 70 28 06 88Læs mere om elevuddannelsen i AO 

.

AO er mere end to bogstaver

AO er en af Danmarks største håndværkergrossister med ca. 800 medarbejdere og over 4 milliarder kroner i omsætning. Vi har 50 håndværkerbutikker fordelt over hele landet, hvor professionelle håndværkere kan købe alt inden for VVS, el, VA og værktøj.

Sammen gør vi hinanden dygtigere
Hos AO behandler vi hinanden med respekt. For dig betyder det ikke blot, at du får ansvar og frihed til at forvalte det. Men også at du får viden og opbakning, så du kan forvalte det bedst muligt. På den måde skaber vi en arbejdsplads, der rykker dig fagligt og personligt.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®