FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøg nu

BLIV ELEV HOS NIELSENS

BRÆNDER DU FOR MODE, KUNDESERVICE, STYLING OG SALG?

Som elev hos NIELSENs får du et struktureret uddannelsesforløb. Du får mulighed for at udfordre dig selv og udvikle dig fagligt og personligt, samtidig med at vi støtter og guider dig undervejs i forløbet.

Som elev hos NIELSENs får du en uddannelse med stor fokus på din personlige og faglige udvikling. Udover salg og service lærer du om:

 • Indkøb af varer
 • Kundebetjening
 • Lagerstyring
 • Visuel Merchandising

Uddannelsen består af teoretisk viden fra skoleopholdene og praktisk erfaring fra det daglige arbejde i butikken. Med en kombination af teori og praksis får du en bred vifte af redskaber, som danner rammen for din karriere.

Med en uddannelse som salgsassistent har du et stærkt fundament, som kan bane vejen for en karriere i detailverdenen - og ikke mindst hos os i NIELSENs.

Hvad forventes der af mig?

Vi forventer ambitiøse, resultatorienteret og engagerede elever, som gerne vil lære!

 • Du er vild med tøj og modebranchen
 • Du besidder den rette sammensætning af ambition, drive, serviceminded fremtoning, arbejdsomhed, team spirit og godt humør
 • Du kan håndtere travle perioder med overskud, ro og smil i stemmen
 • Du kan lide at tale med mennesker
 • Du tør udfordre dig selv i salg/kampagner, overfor kunder og prøve nye tiltag

Til gengæld får du alle de redskaber du behøver for at kunne begå dig i et travlt og dynamisk miljø, hvor ikke to dage er ens.

Hvad får jeg ud af det?

Som elev hos NIELSENs får du en uddannelse som salgsassistent med profil. Dette betyder at din uddannelse bliver målrettet tøjbranchen med speciale inden for tekstil, hvor du vil lære om butiksudsmykning, mode og stil, samt personligt salg.

Du får et struktureret uddannelsesforløb, med mulighed for at udfordre dig selv og udvikle dig fagligt og personligt, samtidig med at vi støtter og guider dig undervejs i forløbet.

Hvor længe varer uddannelsen?

Elevuddannelsen tager i alt to år.

I løbet af uddannelsen skal du på 4 skoleophold af 14 dage på handelshøjskolen tæt på Aarhus.

Noget af det vi vægter højest, er samarbejde og stærke relationer. Derfor kommer alle skoleophold til at foregå med elever fra de andre NIELSENs butikker. Sammen skal I gennemgå de forskellige moduler, som skal klæde jer på til jobbet som stylister og kunderådgivere i NIELSENs.

Hvad består uddannelsen af?

Din uddannelse kommer til at være opdelt i 4 forskellige moduler, der giver dig viden og redskaber i de vigtigste felter i en butik.

 1. Branche, produkt og koncept
 2. Varekendskab og personligt salg
 3. Markedsføring og salg
 4. Drift og økonomi

Optagelseskrav

Det er en forudsætning, at du har gennemført enten:

 • EUD Business/detail
 • EUX Business med kvalifikationer til detailuddannelsen med specialer
 • STX, HF, HTX inkl. EUS forløb eller HHX

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

NIELSENS A/S
Vi søger elever til vores butikker i: Aalborg Storcenter, Esbjerg Storcenter, Faaborg, Haderslev, Herningcentret, Kolding Storcenter, Næstved Storcenter, Odense SØ - Rosengårdcentret, Slagelse-Vestsjællandscentret, Sønderborg

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. august 2024

Kontakt

Se kontaktperson under hver afdeling.


.

Hvem er NIELSENs?

NIELSENs er en familieejet modevirksomhed, som går helt tilbage til 1961.

I dag har vi 16 forretninger fordelt på Fyn, Jylland og Sjælland, en webshop og ca. 300 ansatte.

Vores hovedkontor er beliggende i Odense, hvor alt er samlet under samme tag - herunder design, indkøb, marketing, web, bogholderi og centrallager.

Hos NIELSENs får du en spændende og grundig elevuddannelse. Du bliver uddannet i en solid familievirksomhed med et stærkt fællesskab, hvilket gør NIELSENs til en attraktiv elevplads.

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Revisortrainees

Aros Revision søger revisortrainees

Vi sørger for, at du får en traineeuddannelse, der klæder dig godt på både teoretisk og praktisk, så du er klar til din arbejdsmæssige fremtid hos os.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®