FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Vi søger dig, der gerne vil være kontorelev i Herlev Kommune

Kan du lide udfordringer, som udvikler dig fagligt og personligt? Og kunne du tænke dig at afprøve det, du lærer, i praksis? Så søg stillingen som kontorelev i Herlev Kommune. 

Vi søger pr. 1. september 2024 elever til en lærerig kontoruddannelse med speciale i offentlig administration. Under den toårige uddannelse lærer du en masse om borgerkontakt, økonomi, sagsbehandling og administration, og du får samtidig styrket din skriftlige og mundtlige kommunikation. 

Du vil under dit uddannelsesforløb få et bredt kendskab til hele organisationen og de mange forskellige fagområder, hvor du vil være fast tilknyttet to forskellige afdelinger i et år ad gangen. Du kan læse om de afdelinger, der har førsteårselever: Afdelinger med førsteårselever. Der er en overordnet elevansvarlig samt en daglig elevansvarlig i hver afdeling. Der vil løbende blive afholdt evalueringssamtaler for at følge op på din trivsel og faglige udvikling. 

I løbet af uddannelsen veksler du mellem praktik i Herlev Kommune og skoleophold. 

Vi tilbyder 

I Herlev Kommune får du en elevplads, hvor du: 

 • får ansvar og selvstændige opgaver. 
 • får en varieret og bred uddannelse. bliver en del af en velfungerende arbejdsplads, der til april flytter til et nyt moderne rådhus, der indbyder til nye og fleksible arbejdsformer i Herlev Bymidte. 
 • får optimale muligheder for at udvikle dig både fagligt og personligt. 
 • indgår i et godt arbejdsmiljø. 
 • får et socialt fællesskab med de andre elever, blandt andet fælles elevfrokost. 

"God mulighed for at lære tingene mere dybdegående" er noget af det, du får som elev i Herlev

Michelle, 1.-års elev: ”Jeg valgte at søge elevplads hos Herlev Kommune da jeg synes det lød rigtig godt, at man er det samme sted i 1 år af gangen, da der så er god mulighed for at lære tingene mere dybdegående. Det tiltalte mig også, at man får meget ansvar og sine egne arbejdsopgaver. Derudover var det for mig også positivt, at man har indflydelse på, hvor man vil hen på andet år.” 

Tayyeba, 2.-års elev: ”Jeg valgte at søge elevplads i Herlev Kommune, fordi jeg blev tiltrukket af man kommer rundt i de forskellige afdelinger samt at man har indflydelse på hvilken afdeling man kommer i på det andet år. Derudover får man lov til at arbejde med en masse arbejdsopgaver og får ansvar hvilket tiltalte mig meget.” 

Om dig

Vi forventer, at du: 

 • har lysten til at lære og dermed er initiativrig. 
 • er ansvarsbevidst. 
 • er udadvendt, serviceminded og engageret. 
 • er god til at formulere dig, både skriftligt og mundtligt. 
 • ikke er bange for at kaste dig ud i store og små opgaver. 
 • trives med forandringer og kan skifte mellem opgaver i løbet af en hverdag, der varierer. 
Adgangskrav 

For at komme i betragtning til en af elevpladserne, skal du have gennemført eller påbegyndt enten HHX, EUX, STX eller HF (STX og HF skal kombineres med et 5 ugers grundforløb). Er du i tvivl om, at du opfylder kravene, kan du kontakte en erhvervsskole. 

Er du over 25 år og har gennemført anden erhvervsuddannelse eller har relevant erhvervserfaring, bedes du vedlægge et realkompetencebevis (RKV-bevis) fra en erhvervsskole. 

Løn under hele uddannelsen 

Din månedsløn vil på første år være ca. kr. 15.800 kr. og på andet år ca. kr. 16.600. Hvis du er over 25 år, er månedslønnen ca. kr. 24.000 kr. 

Ansøgning 

Ansøgningsfristen er den 14. februar 2024. Vi forventer at afholde samtaler mandag den 19. februar 2024 og onsdag den 21. februar 2024. Umiddelbart inden selve samtalen, vil du møde to af vores nuværende elever - en 1. årselev og en 2. årselev. De vil fortælle om deres forløb i Herlev Kommune, og du vil have mulighed for at stille dem spørgsmål.

Få mere at vide 

Har du spørgsmål til uddannelsen, er du velkommen til at ringe til elevansvarlig Izabella Løngreen på 4452 7082. Du kan også læse mere om Herlev Kommune på www.herlev.dk. 

Søg stillingen 

Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og kopi af eksamensbevis eller resultat af seneste terminsprøver. Er du over 25 år, skal du vedhæfte RKV-bevis. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Herlev Kommune
Herlev Bygade 90
2730 Herlev

Datoer

Ansøgningsfrist: 14 februar 2023
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Elevansvarlig Izabella Løngreen 
44 52 70 82


Find vej

.

Om Herlev

Herlev er placeret i hjertet af hovedstadsområdet med en velfungerende infrastruktur. Transportmulighederne til og fra Herlev er gode og bliver forstærket med den kommende letbane og de fire letbanestationer i byen. Samtidig byder Herlev på let adgang til grønne områder. Vi er i fuld gang med at udvikle byen, så den også i fremtiden har et levende handelsliv, en spændende bymidte og er attraktiv at bo og drive virksomhed i.

I Herlev Kommune arbejder vi ambitiøst og målrettet på at sikre, at vores tilbud til borgerne også i fremtiden er på et højt niveau. Det gør vi ved at indrette organisationen med et større fokus på at styrke fagligheden og understøtte dialogen med borgerne, samt forkorte afstanden mellem det lokale politiske niveau og kommunens medarbejdere.

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Revisortrainees

Aros Revision søger revisortrainees

Vi sørger for, at du får en traineeuddannelse, der klæder dig godt på både teoretisk og praktisk, så du er klar til din arbejdsmæssige fremtid hos os.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®