FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøg nu

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne. Det giver en hverdag med mening, og hvor der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du får grundig oplæring i opgaverne af dygtige elevansvarlige, og du får et indblik i, hvordan kommunen fungerer som politisk organisation og som virksomhed. Vi søger 4-6 kontorelever.

Vi tilbyder dig

 • En 2-årig uddannelse med løn
 • Et spændende forløb i to forskellige afdelinger suppleret af skoleophold
 • Viden om lovgivning og administration
 • Sundheds- og kantineordning
 • Gode og engagerede elevansvarlige
 • En aktiv elevklub med et godt sammenhold

Vi forventer af dig

 • At du har lyst til at lære og gøre en forskel – for både borgere og kollegaer
 • At du er motiveret og mødestabil og sætter en ære i at yde en god service
 • At du har flair for tal
 • At du er god til kommunikation på skrift og i tale
 • At du kan indgå aktivt i teams

Du skal have bestået én af nedenstående

 • EUX Business (tidligere HG)
 • En 1-årig studiekompetencegivende del af EUX
 • HHX
 • STX, HTX, HF + 5 eller 10 ugers grundforløb

Send din ansøgning til os inden den 7. marts 2024. Vedhæft dit eksamensbevis eller sidste karaktermeddelelse, samt eventuelle udtalelser og RKV bevis.

Vi forventer at holde 1. samtaler i uge 12 , samt 2. samtale i uge 14.

Ansættelsen starter den 1. september 2024. Hvis du tilbydes ansættelse som kontorelev, vil du have mulighed for at ønske, hvilke afdelinger du skal være elev hos.

Du ansættes efter lov om erhvervsuddannelser med udgangspunkt i overenskomst for administration IT mv.

Bliver du udvalgt til stillingen, indhenter Roskilde Kommune straffeattest. Der vil evt. skulle indhentes børneattest i forbindelse med praktikperiode.

Vi glæder os til at læse din ansøgning!

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte uddannelsesansvarlig Bettina Røder-Jensen på telefon 4631 3201 mellem 09:00 - 12:00 eller Bettinakrj@roskilde.dk

Vi opfordrer alle interesserede, uanset baggrund, religion, etnicitet, køn, alder og anskuelser i øvrigt, til at søge stillingen, såfremt man har de nævnte kvalifikationer.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Roskilde Kommune
Rådhusbuen 1
4000 Roskilde

Datoer

Ansøgningsfrist: 7. marts 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Uddannelsesansvarlig, Bettina Røder-Jensen
(+45) 46 31 32 01
Bettinakrj@roskilde.dkFind vej

.

Om Roskilde Kommune

I Roskilde Kommune sætter vi borgeren først. Vi handler, tager ansvar og skaber velfærd sammen. Vi prioriterer høj faglighed og engagement og skaber resultater, der giver mening for vores borgere. Det gør vi gennem tillid og mod. Roskilde Kommune har 90000 borgere og er en attraktiv og meningsfuld arbejdsplads for i alt 7500 medarbejdere.

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Revisortrainees

Aros Revision søger revisortrainees

Vi sørger for, at du får en traineeuddannelse, der klæder dig godt på både teoretisk og praktisk, så du er klar til din arbejdsmæssige fremtid hos os.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®