FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Bliv elev i OJD

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt? - Vi søger handelselever, kontorelever, logistikelever, indkøbselever og trainees.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Bliv revisortrainee hos Aros Revision med start september 2024

Drømmer du om at blive revisor, og interesserer du dig for økonomi og matematik? Så er det dig, vi leder efter!

Hos Aros Revision søger vi lige nu revisortrainees til vores kontorer i Aarhus og København.

Hvad regner vi med fra dig

Vi søger dig, der er i gang med eller har afsluttet din HHX, STX, finansøkonom, finanscontroller finansbachelor eller lignende uddannelse. Du er solid i matematik, men skal ikke være en talknuser fra begyndelsen – det vigtigste er, at du både har evnerne og viljen til at blive det.

Du er oprigtig, vedholdende, selvstændig og fagligt passioneret, og har du en god portion forretningsforståelse og en hel del ambitioner, er du allerede godt på vej. Du er med andre ord god, men du vil gerne blive endnu bedre.

Hvad kan du regne med fra os

Det er vigtigt for os, at du føler dig velkommen fra første dag.

Vi har derfor sørget for, at dit skrivebord står klart med pc og diverse udstyr – og efter fælles morgenmad, hvor du møder dine nye kolleger, har vi forberedt tre introdage, hvor du introduceres for de arbejdsgange og IT-systemer, vi benytter i hverdagens mangeartede opgaver.

Vi arbejder i mindre teams, og du får tilknyttet en manager og et team fra første dag. Din manager vil være din faste kontaktperson under hele dit traineeforløb.

Vi sørger for, at du får en traineeuddannelse, der klæder dig godt på både teoretisk og praktisk, så du er klar til din arbejdsmæssige fremtid hos os. Og har du lyst, hjælper vi dig hele vejen mod drømmen om at blive revisor.

I øvrigt tilbyder vi

  • HD og CMA samt SR for de medarbejdere, der ønsker at gå hele vejen
  • Masser af karrieremuligheder med efteruddannelse i et ambitiøst og ungt miljø
  • Sundhedsforsikring
  • Frokostordning
  • Sociale arrangementer samt udlandsture
  • Nogle af revisionsbranchens bedste kolleger!

Hvis ovenstående kunne have din interesse, så send din ansøgning inkl. CV og eksamensbevis fra din gymnasielle uddannelse hurtigst mulig til Maj-Britt Johansson, PA ved Aros Revision, via "Ansøg nu" knappen.

Oplys gerne om du søger traineeplads i Aarhus eller i København.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Aros statsautoriserede revisorer

Øster Allé 56, Tårn F1, 3. sal
2100 København Ø

Værkmestergade 3, 4. sal
8000 Aarhus C

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: September 2024

Information

arosrevision.dk


.

Om Aros Revision

Aros statsautoriserede revisorer I/S er et ungt og proaktivt revisionsfirma, som er etableret i 2005, med kontor i Aarhus og København. Firmaet ledes af 5 partnere, der alle er statsautoriserede revisorer. Vi er 6 statsautoriserede revisorer samt 45 øvrige dygtige medarbejdere. Vores spidskompetence er totalrådgivning inden for revision, økonomi og forretningsudvikling.

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Revisortrainees

Aros Revision søger revisortrainees

Vi sørger for, at du får en traineeuddannelse, der klæder dig godt på både teoretisk og praktisk, så du er klar til din arbejdsmæssige fremtid hos os.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®