FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Er du vores nye Kontorelev på kontoret i Ballerup?

Er du klar til at kick-starte din karriere med en elevplads i energibranchen? Er økonomi og administration to spændende områder, du gerne vil blive dygtig til? Så er ista stedet for dig!

Med start 1. september 2024 søger vi en kontorelev med speciale i administration til en 2-årig elevplads. Du vil primært komme til at arbejde i hhv. Salg og Økonomi. Vi stiller høje krav til dig som vores nye elev men lover dig til gengæld, at du får en alsidig og udfordrende hverdag med mange spændende opgaver i et læringsrigt miljø. Vi tilbyder gode rammer og et veltilrettelagt forløb for din uddannelse med oplæring af og samarbejde med vores dygtige og søde kolleger. Du kommer til at indgå i et team, der bakker hinanden op med et altid højt humør og er klar til en hjælpende hånd.

Det er et krav, at du har bestået et adgangsgivende grundforløb (EUX) eller HHX + 5 ugers grundforløb eller HTX/STX/HF + 10 ugers grundforløb, således du er klar til at starte den. 1. september 2024.

Du kan nikke ja til følgende:

  • Du er ambitiøs og arbejder hårdt for at nå de bedste resultater.
  • Du er glad, udadvendt og serviceminded.
  • Du har et højt energiniveau og kan lide, at der sker noget.
  • Du går op i, at tingene er i orden og arbejder omhyggeligt og selvstændigt.
  • Du har flair for tal, er struktureret og omhyggelig.
  • Du har flair for IT og kan hurtigt sætte dig ind i IT-systemer og programmer.

Vi tilbyder:

  • En solid kontoruddannelse i en international virksomhed.
  • Selvstændighed og ansvar i jobbet.
  • Mulighed for personlig og faglig udvikling.
  • Dygtige og søde kolleger, du altid kan sparre med.
  • Uddannelse inden for økonomi, salgsadministration og logistik.
  • En god arbejdsplads med bl.a. flekstidsordning, sundhedsforsikring, kantine og en god personaleforening.

International virksomhed med bæredygtighed i fokus

Vi tilbyder et job i en international virksomhed med glade og engagerede medarbejdere. Vi har stor fokus på klima og bæredygtighed og tror på, at vi kommer længst, hvis vi ”spiller hinanden bedre”. Og det skal vi, hvis vi skal nå vores interne klimamål for 2030. Vi er herudover en stabil virksomhed, som sætter stor pris på vores medarbejdere.

Stillingen er placeret i Ballerup, Borupvang 5B.

Lyder det, som noget for dig?

Hvis du synes, at denne elevstilling passer til dig og dine fremtidsdrømme, så skynd dig at sende os din ansøgning og fortæl os, hvorfor det lige netop er dig, der skal være vores nye elev.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Henrik Nykjær på tlf.: +45 2080 006 / mail: henrik.nykjaer@ista.dk eller Regnskabschef Marco Ødemark på tlf.: +45 3157 6917 mail: marco.odemark@ista.dk, eller du kan tjekke vores hjemmeside: https://www.ista.com/dk/karriere.

Vi glæder os til at høre fra dig senest den 29. februar 2024 og behandler naturligvis din ansøgning fortroligt. Bemærk dog at vi forbeholder os retten til løbende at invitere til samtaler og eventuelt besætte stillingen før ansøgningsfristens udløb, hvis den rette profil dukker op.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

ista Danmark A/S
Borupvang 5B
2750 Ballerup

Datoer

Ansøgningsfrist: 29. februar 2024
Tiltrædelse: 1. september 2024

Kontakt

Regnskabschef, Marco Ødemark
(+45) 31 57 69 17
marco.odemark@ista.dk


Find vej

.

Om ista

ista er en af verdens førende virksomheder inden for energiserviceydelser til optimering af energieffektivitet i bygninger. Vi hjælper ejendomsadministratorer, ejere og beboere over hele verden med at måle, visualisere, afregne og administrere individuelt energi- og vandforbrug.

I alle 22 lande søger vi hele tiden at forbedre os og rette fokus mod en mere klimaneutral hverdag. Den mission er vi 5.500 medarbejdere, der deler.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®